Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 2 з 2

Тема: vBET означало, що мої теги випали з indesku Google!

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default vBET означало, що мої теги випали з indesku Google!

Text automatically translated from: Polish to: Ukrainian
    Translated text
    Я встановив на свій моди НЛП-ер - автоматична Tagger нитку і vBET безкоштовної версії.

Так як я встановив vBET зауважила, що випав з індексу Google моїх тегів з основною мова (польська).

З того, що я можу бачити його на своєму форумі він індексується тільки 50 теги: Вхід на сайт: адреса форуму на Google, тому що я не можу вставити посилання.

Можливо, це відбувається тому, що Є помилки в Sitemapie (так вони кажуть мені, щоб веб-майстрів)? Зокрема, вони припускають, що деякі посилання ведуть на тому ж місці.

Може бути час, щоб подумати над цим НЛП-ер? Кількість відвідувань в день висадив мене з 13 до 10 тис. до того, що мітки мають випав з індексу.
    Original text

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Text automatically translated from: Polish to: Ukrainian
    Translated text
    Будь ласка, вкажіть посилання на сайт, ми можемо бачити, що відбувається, якщо Є будь-які перенаправлення або посилання себе добре працювати.
    Що стосується порталу є простою НЛП дають неправдиву інформацію, яка в даний час основною мовою Google повзали близько 275 результатів там, і я думаю, це все теги, які існують на цьому форумі (Є менше, ніж 120, але деякі з них кілька сторінок в результатах) . Легка перевірка - кинути його в запиті для Google:
    Code:
    site:forum.simple-nlp.pl/tags/
    У зв'язку з цією помилкою з вашого боку, я підозрюю, що також може бути якась помилка для індексованих теги в свій власний форум - завантажити посилання, яка буде перевірити його в першу чергу.

Ви пишете помилка - дати специфіку. Ми не в змозі реагувати на невизначений помилки чи допомогти, не конкретну інформацію.

Повністю на полях - vBET не змінювати сторінки на природній мові (дати додав прапори), тому якщо дійсно теги зникнути з індексу, то я пропоную, щоб перевірити, чи були вони іноді не були заблоковані в robots.txt файли

Будь ласка, надішліть необхідну інформацію.
    Original text
    Востаннє редагувалось vBET; 18-05-11 в 20:14.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •