Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 2 FirstПерший 12
Результати 11 до 14 з 14

Тема: 2 Bigs питання vBET повинні бути soved якомога швидше

Я ніколи не оновлювати vBSEO з встановленою VB.
    В даний момент проблема все ще зберігаються, і здається, що я викликають дві великі проблеми
    1. ДУЖЕ висота завантаження процесора @ MySQL
    2. ТОННИ дублюється тег заголовка (останній раз близько 10 тис. зараз 40k)> _ <

Заборонений

1. У вас є більше трафіку, більше повідомлень, нитки, і 52 разів більше змісту, якщо у вас є всі мови включена.
    Тут Ви можете знайти декілька натяків для підвищення продуктивності. Ми настійно рекомендуємо прочитати це.
    Іншим рішенням є обмеження підтримуваних мов зросло до цих самих корисних, поки кеш заповниться, потім додайте наступний мовами з плином часу.
    Більше того, ви можете спробувати "гість кеш", який знімає MySQL із запитів, таким чином, робить вас процесор менш завантажені.

2. як від останнього повідомлення:
    Якщо це не так - і ви побачите, що він насправді досі не перенаправлення, то, будь ласка, дати точні 2 адреси яких ви тестували - дати його як текст. Таким чином, ми зможемо перевірити його і працювати над нею.
    Будь ласка, дайте EXACT 2 адреси яких ви тестували ..

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від cevo View Post
    Я ніколи не оновлювати vBSEO з встановленою VB.
    В даний момент проблема все ще зберігаються, і здається, що я викликають дві великі проблеми
    1. ДУЖЕ висота завантаження процесора @ MySQL
    2. ТОННИ дублюється тег заголовка (останній раз близько 10 тис. зараз 40k)> _ <
    Ще раз - будь ласка, дати точну інформацію.
    1. Будь ласка, дайте повільних запитів колод, які вам писав.
    2. Будь ласка, дайте кілька прикладів точних адрес, що дублюються назви (як текст не зображення).

Ми перевіримо його і працювати над нею.

Заборонений

немає відповіді в цій темі в протягом тривалого часу - відзначений як вирішити на даний момент.

Стр. 2 з 2 FirstПерший 12

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •