КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Не може створювати, редагувати CMS Статті ж / vBET активність

heywho
28-03-10, 23:44
Привіт. Тема це говорить. Не знаю в чому проблема.

Просто оновлення vBET І VBulletin від поточної версії. Якби проблема раніше. Увімкніть vBET геть, і В. Б. працює як треба. vBET робіт у форумі.

Не використання SEO ...

будь-яка допомога, ласкаво просимо. Спасибі

vBET
29-03-10, 15:36
Тільки що перевірив на нашому тестовому екземплярі і не можуть відтворити питання - це працює.

Будь ласка, PM мені деталі доступу до панелі адміністратора і FTP - я перевірю і вирішити її на вашому боці.

Будь ласка, розкажіть, як веде себе блоги. Я підозрюю, що для деякої конкретної конфігурації (як у тебе) нам не вистачає для включення vBET файлу під час запиту оцінки. Але хіба це перевірити. Також зверніть увагу, що ви не повинні використовувати будь-які налаштування CMS на перекладених сторінок. Вона підтримується для форуму і блогів, але не мають сенсу для CMS (так як такі статті пишуться тільки надійних вузлів персоналу рідною мовою, форум). Ваша проблема існує на нормальних (не перекладено) сторінок CMS?

heywho
29-03-10, 22:38
Тільки що перевірив на нашому тестовому екземплярі і не можуть відтворити питання - це працює.

Будь ласка, PM мені деталі доступу до панелі адміністратора і FTP - я перевірю і вирішити її на вашому боці.

Будь ласка, розкажіть, як веде себе блоги. Я підозрюю, що для деякої конкретної конфігурації (як у тебе) нам не вистачає для включення vBET файлу під час запиту оцінки. Але хіба це перевірити. Також зверніть увагу, що ви не повинні використовувати будь-які налаштування CMS на перекладених сторінок. Вона підтримується для форуму і блогів, але не мають сенсу для CMS (так як такі статті пишуться тільки надійних вузлів персоналу рідною мовою, форум). Ваша проблема існує на нормальних (не перекладено) сторінок CMS?

Я буду PM вам інформацію.

Це була спроба створити нову статтю або відредагувати "за умовчанням" CMS змісту англійською мовою - така ж ситуація і з - просто тягне абсолютно порожню сторінку, не редактор, або звичайний менеджер CMS - не було нічого редагування перекладу. Я згоден, - що має бути зроблено, хто розмовляє мовою. ; ^)

Я просто перевіряв. vBET меню не з'являється в блогах CMS, і що не працює в форумах. Я намагаюся перевести його тягне додому сторінці форуму

До оновлення, vBET перекладав блоги, форуми, GUI, оголошення в

vBET
31-03-10, 14:59
Просто був там і відзначили, що ви використовуєте стару версію vBET 4.1.0. Будь ласка, поновіть першого до останньої версії (4.2.1 vBET - є додатковий крок інтеграції див. тут для подробиць Якщо в останній версії вона все ще трапляється, будь ласка, повідомте нам знайомий, і ми будемо звертатися з цим:)

heywho
02-04-10, 01:08
Doh .... завантажені зміст "завантажити" в папку, але забувають, для перезавантаження нове. XML в файл в продукти ... працює в даний час

Він відмінно працює зараз, величний, як насправді. Всі мови я був в змозі перевірити повідомили, що, у той час як переклади, іноді трохи незграбні - здатність зрозуміти зміст там. Навіть на хінді. Проте необхідно перевірити фарсі, арабською та китайською та японською - але є великі надії. Великий продукт вас, хлопці ... всіх тестерів досі були дуже вражені

Одне питання. Чи можна отримати випадаючого меню в CMS, і блоги, а також, чи мені потрібно покладатися на прапори

Спасибі

vBET
02-04-10, 03:27
Одне питання. Чи можна отримати випадаючого меню в CMS, і блоги, а також, чи мені потрібно покладатися на прапори

Спасибі

Будь ласка, грати з одними місце для цього. Також Ви можете відкрити новий запит особливість і ми будемо працювати над будувати у вигляді розчину для наступного релізу:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1