Перегляд повної версії: Вирішений Не може створювати, редагувати CMS Статті ж / vBET активність
Привіт. Тема це говорить. Не знаю в чому проблема.
Просто оновлення vBET І VBulletin від поточної версії. Якби проблема раніше. Увімкніть vBET геть, і В. Б. працює як треба. vBET робіт у форумі.
Не використання SEO ...
будь-яка допомога, ласкаво просимо. Спасибі
Тільки що перевірив на нашому тестовому екземплярі і не можуть відтворити питання - це працює.
Будь ласка, PM мені деталі доступу до панелі адміністратора і FTP - я перевірю і вирішити її на вашому боці.
Будь ласка, розкажіть, як веде себе блоги. Я підозрюю, що для деякої конкретної конфігурації (як у тебе) нам не вистачає для включення vBET файлу під час запиту оцінки. Але хіба це перевірити. Також зверніть увагу, що ви не повинні використовувати будь-які налаштування CMS на перекладених сторінок. Вона підтримується для форуму і блогів, але не мають сенсу для CMS (так як такі статті пишуться тільки надійних вузлів персоналу рідною мовою, форум). Ваша проблема існує на нормальних (не перекладено) сторінок CMS?
Тільки що перевірив на нашому тестовому екземплярі і не можуть відтворити питання - це працює.
Будь ласка, PM мені деталі доступу до панелі адміністратора і FTP - я перевірю і вирішити її на вашому боці.
Будь ласка, розкажіть, як веде себе блоги. Я підозрюю, що для деякої конкретної конфігурації (як у тебе) нам не вистачає для включення vBET файлу під час запиту оцінки. Але хіба це перевірити. Також зверніть увагу, що ви не повинні використовувати будь-які налаштування CMS на перекладених сторінок. Вона підтримується для форуму і блогів, але не мають сенсу для CMS (так як такі статті пишуться тільки надійних вузлів персоналу рідною мовою, форум). Ваша проблема існує на нормальних (не перекладено) сторінок CMS?
Я буду PM вам інформацію.
Це була спроба створити нову статтю або відредагувати "за умовчанням" CMS змісту англійською мовою - така ж ситуація і з - просто тягне абсолютно порожню сторінку, не редактор, або звичайний менеджер CMS - не було нічого редагування перекладу. Я згоден, - що має бути зроблено, хто розмовляє мовою. ; ^)
Я просто перевіряв. vBET меню не з'являється в блогах CMS, і що не працює в форумах. Я намагаюся перевести його тягне додому сторінці форуму
До оновлення, vBET перекладав блоги, форуми, GUI, оголошення в
Просто був там і відзначили, що ви використовуєте стару версію vBET 4.1.0. Будь ласка, поновіть першого до останньої версії (4.2.1 vBET - є додатковий крок інтеграції див. тут для подробиць Якщо в останній версії вона все ще трапляється, будь ласка, повідомте нам знайомий, і ми будемо звертатися з цим:)
Doh .... завантажені зміст "завантажити" в папку, але забувають, для перезавантаження нове. XML в файл в продукти ... працює в даний час
Він відмінно працює зараз, величний, як насправді. Всі мови я був в змозі перевірити повідомили, що, у той час як переклади, іноді трохи незграбні - здатність зрозуміти зміст там. Навіть на хінді. Проте необхідно перевірити фарсі, арабською та китайською та японською - але є великі надії. Великий продукт вас, хлопці ... всіх тестерів досі були дуже вражені
Одне питання. Чи можна отримати випадаючого меню в CMS, і блоги, а також, чи мені потрібно покладатися на прапори
Спасибі
Одне питання. Чи можна отримати випадаючого меню в CMS, і блоги, а також, чи мені потрібно покладатися на прапори
Спасибі
Будь ласка, грати з одними місце для цього. Також Ви можете відкрити новий запит особливість і ми будемо працювати над будувати у вигляді розчину для наступного релізу:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):