Перегляд повної версії: під таким заголовком "Нові повідомлення"
Я голландець, який написав у моєму форумі, з його мовою оригіналу, і, здається, все в порядку, крім "останні повідомлення"
обговорення цього:
Коледж молодих недалеко від Bad Tolz, і школа для дітей (http://scuo.la/news-annunci/4109-il-collegio-dei-giovani-nei-pressi-di-bad-tolz-e-la-scuola-dei-bambini.html#post30446)
але під таким заголовком "нові повідомлення" відображається написав так:
Старий Школи-інтернату біля ван погано Tolz для молодих людей і шкільного віку...
як це виправити?
завдяки
vBET має спеціальний код, щоб знайти такі ситуації і виправити її для форуму останнє повідомлення.
Будь ласка, скажіть, де саме це виглядає? Або навіть дати скриншот, якщо хочете. Прямо зараз я не можу бачити його на своєму форумі. Може бути, написати відповідь на цю тему і відправити докласти скрін-шот, що показують, де ця проблема, як видається.
ось тут проблема, я виділив жовтим:
http://img101.imageshack.us/img101/6830/senzatitolo1ub.jpg
Тепер ясно:) Це не розбирається, тому vBET не інтегрована з цього мода статистика (який приймає результати, Ajax). Таким чином, її результати не переводяться на все - навіть на перекладених сторінок. Тому що всі результати будуть прийняті на Аджа за сторінкою генерується і перекладається.
Це не vBET помилка - це інтеграція питання. vBET може бути інтегрований з модами прийняття результатів по Ajax і може переводити такі результати, якщо мод використовує гак xml_print_output. Будь ласка, дивіться тут для деталей:
Також зверніть увагу, що в цей момент, якщо вам вдасться з інтеграцією цього'...' Питання, як і раніше залишаються. Результати будуть переведені, якщо він буде інтегрований, але назви з вирізом BBCode langtitle закриття не буде. Не в vBET 3.x на 4.x нас є рішення для цього. vBET 3.x буде мати такий в наступному випуску.
Якщо у вас немає ніякого знання PHP, то було б краще запитати автора конкретного мода на допомогу.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):