Перегляд повної версії: Вирішений Оновлено до останньої версії 4101BF сьогодні за посиланням Ланг відн=з"альтернативний" в атрибуті hreflang
Так як я підвищений зв'яжіться з нами, щоб додати IBM і в основному посилання відн=з"альтернативний" код в атрибуті hreflang для перекладу сторінок, але це не з'являється після оновлення. Я зробив видалити cloudlflare кеш, щоб бути впевненим, то не було в наявності.
пінг - не впевнений, якщо я пропустив somhing, дозволяє в налаштуваннях і все одно ніякого значення
Доброго дня, вибачте, але я не впевнений, чи правильно я зрозумів питання. Ви зроблені Vbet оновлення і ви хочете використовувати IBM перекладу. Я припускаю, що ви створили обліковий запис IBM і встановіть правильні налаштування Admin CP > vBET > Translation Providers для "IBM Watson FREE/Commercial Translation API key" і "IBM Watson FREE/Commercial Translation API URL". Якщо ви зробили це і цікаво IBM переклад дійсно працює, ви можете перевірити це, завантаживши файл на вашому форумі від Vbet пакет (do-not-upload\tools\providers-tests\test_ibmwatson.php) і перевірка перекладів статус в альтанці (поставити на адресу вашого форуму /test_ibmwatson.php). Ось як ви можете переконатися, що переклади IBM працює для вас, якщо це питання.
Ви також писали про те, що "отн=з"альтернативний" в атрибуті hreflang-то" - і він не розуміє, що тут це питання. Що ви розумієте під атрибуті hreflang? Щодо атрибуту rel="альтернативний"? Який параметр саме ти пишеш про (будь ласка, напишіть повний шлях)? Де це, припускають, щоб з'явитися і чому? На жаль я не спіймав його. Не могли б ви будь ласка пояснити докладніше.
Вибачте, я хотіла IBM Watson, (ще отримуєте ключ як заплутано, як може бути) -- не питання там з Vbet
Реальна проблема, я зробив оновлення, як мені потрібно відн=з"альтернативний" в атрибуті hreflang на" мета-теги додаються в перекладених сторінок, і це не з'являється, хоча він у мене включений у налаштуваннях--
Adds "alteranate" tags on the page. "Alternate" tags helps Google serve the correct language or regional URL (more information). Enabling this option will have a negative impact on performance (time overhead of adding tags and sending more data to users).
Тепер я розумію цю проблему. Будь ласка, зверніть увагу, що "альтернативний" і додається тільки для гостей, і він видний тільки в форматі HTML (не в браузері), тому що для роботів, а не для реальних користувачів.
Також це працює тільки для перекладу URL-адреси, і ви не використовуєте SEO оптимізація URL-адрес (у вас така включеними в vBulletin з форуму 4, просто потрібно налаштувати vBulletin і потім ще налаштувати Vbet розпізнавати і перекладати URL-адреси). Якщо ви робите це, і ще є проблема з "альтернативний" будь Ласка, дайте нам знати, що ми будемо розслідувати її.
аааа ок, я не перевіряв, не входячи в нього.
Veiwing джерело https://www.allfreechips.com/de/
Без входу в систему я не бачу тега?
Коли цей параметр ввімкнено додатковий HTML-код повинен бути доданий для гостей:
<link rel='alternate' hreflang='...
Це повинно бути додано для кожного URL, який ви вже перевели в кеш для поточної сторінки. Отже, щоб зробити це коновки, необхідно також дружні url (переводяться тільки після цього URL-адреси). Як я бачу, у вас вже є він включений, але у вас є деякі проблеми з конфігурацією з вашої дружні URL - на сторінці форуму у вас є хороші дружні URL, але після її натискання ви будете перенаправлені на не дружні URL (з showthread.php). Ви повинні виправити її у вашій конфігурації.
Також засіб;альтернативний " додається тільки при використанні кешу гість. Це не описано в описі параметра, щоб тримати його легше зрозуміти, але це зроблено спеціально з міркувань продуктивності (кешована сторінка дешево отримати, але якщо кеш відключений, то стає щораз перекладені URL для однієї сторінки буде занадто дорого для форумів, які мають всі 53 мовами).
Я бачу цю showthread відбувається тільки тоді, коли ваш не англійською мовою , це цікаво встановлення їм не вистачає?
Це відбувається на вашому форумі, коли ви теж англійською. Перейдіть за посиланням на якійсь гілці на вашому форумі і бачу, що ви переадресували. На перекладені сторінки я бачу ваші посилання showthread.php з самого початку, але на англійській сторінці ті стали showthread.php коли ви натисніть на нього (ви будете перенаправлені). Тому тут головне питання - якщо ваш Хорол визнає showthread.php відповідні URL-адреси (переадресацію є), напевно, це причина, чому на переклад сторінок з початку showthread.php URL-адреси (від Vbet зміни URL-адреси, щоб додати туди мову, і здається, що він отримує такі посилання з форуму - це єдиний шлях для нас - змінити те, що ми отримуємо).
Якщо ви хочете бути впевнені, що це не питання, зв'яжіться з нами, ви можете тимчасово відключити плагін адмінпанелі скрипта і подивитися, що відбувається. Ви також можете тимчасово відключити .реврайт правила для Vbet.
зв'яжіться налаштування для SEO URL-адреси в Admin CP > vBET > Main > Link Type.
Більш докладну інформацію про конфігурації Vbet і налаштування vBulletin ви знайдете у файлі readme.html від Vbet пакет (є деякі поради про SEO посилань).
Також переконайтеся, що ви використовуєте підтримувані СЕО двигуна. Vbet підтримує vbseo (старе рішення) і vBulletin рідний SEO-посилань.
Im через dragonbyte, я пішов, хоча англійська і здавалося б ОК. дозвольте мені продовжити пошуки
Отже, в англійському все виглядає правильно, змінюючи Ленг її forunthread? доб.. ніяк не Vbet перейменувати URL-адреси для перекладу сторінки? Англійська увійти в систему або всі посилання .HTML-код переписує?
Тільки коли сторінка перекладається URL-адресу, вам не переписати
Ще раз англійською мовою, це не правильно, тому що ви будете перенаправлені на showthread.php сторінок і ви не повинні. URL-адресу у вашому браузері повинна бути такою ж, як на першій сторінці - SEO дружніх.
Наприклад, перейти до сторінки:
https://www.allfreechips.com/phpBB2/new-members-forum/10209-new-members-please-read-before-posting-new-post.html
Ви будете перенаправлені на:
https://www.allfreechips.com/phpBB2/showthread.php?t=10209&page=10&p=75367#post75367
Цього не повинно було статися.
Що відбувається з посиланнями на перекладені сторінки можуть мати відношення до цього питання, так що це повинна бути вирішена в першу чергу.
Чітко Хорол не визнає відповідний URL-адресу і зробити перенаправлення, щоб не SEO дружніх одним.
Як я вже писав, Ви можете легко перевірити, це пов'язано з Vbet чи ні - див. Попередній пост.
Я не можу заново створити новий розділ пост в темі. Якщо я натискаю на URL-адресу, він перенаправляє, але будь-яке натискання форуму показує нормальний СЕО freindlt URL-адреси. Я думав, що я був в порядку з VB, але де ти візьмеш новий пост посилання на тему?
Ви знайдете, що "нове повідомлення" і посилання на головній сторінці форуму:
https://www.allfreechips.com/phpBB2/
Перевірте, будь ласка, зв'яжіться з нами пов'язано, щоб "Нова-пост" проблему, відключивши його на мить. Якщо ні - знайти рішення. Якщо так - ми допоможемо вам.
Я бачу і інші проблеми. Як я бачу тепер, що не то "Нове-пост" однієї вашої SEO-посилань працює нормально, але ви не потрапите на перекладену сторінку - у вас є перенаправлення назад на англійську сторінку. Це відбувається тільки на одній гілці (підфоруми, ОК).
Будь ласка, переконайтеся, що ваш .файл htaccess-це нормально. Також переконайтеся, що ви використовуєте підтримані Vbet SEO-посилань. Зверніть увагу, що Vbet вимагає інтеграції з vbseo, якщо ви використовуєте його (описано в readme.html).
Якщо ви підтвердити, що ваша конфігурація нормально і питання буде все-таки відбудеться, ми допоможемо вам вирішити його на сервері. Ще по-перше, будь ласка, пором інструкції. Монтаж/обслуговування конфігурації платний, ми допоможемо вам безкоштовно, якщо це Vbet помилка. Тому спочатку ми повинні підтвердити, що ваша конфігурація нормально і "Нова-пост" питання-це пов'язано з Vbet. Поки СЕО не працює нормально без зв'яжіться з нами, ми не можемо очікувати, що вони будуть прекрасно працювати з Vbet.
Я вашу команду змінити htaccess, що давно на форумі і не на шпальтах форуму, я теж пішов з Dragonbyte SEO місця низькими цінами та із знижками. Я знаю, що я не можу видалити функції "вбсэ" досі без помилки, хоча плагін буде видалено з форуму.
ось форум каталог реврайт.
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|dbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|dbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ dbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ dbseo.php [L,QSA]
У кореневому каталозі у мене багато cPanel і додав рядка від COMODO з Vbet додав також за межами сторінок форуму, але це не повинно вплинути на newthread доб.
Я теж пройшов через усі Dragonbyr=ті параметри і Vbet і жодної згадки про новому потоці. Я буду платити, щоб це виглядало по ближче, якщо потрібно було виправляти.
Dragonbyte SEO не підтримується Vbet - це чому у тебе проблеми. Ми не плануємо підтримувати зовнішню СЕО двигунів, оскільки довідка має вбудовану СЕО двигуна 4.0. Ми підтримуємо інтеграцію з vbseo як зворотна сумісність для форумів до 4.0 або які не хочуть міняти СЕО двигунів. Форуми, які хочете видалити vbseo в безкоштовний СЕО двигун включений в Хорол 4.0.
Мда я думав dragonbyte був єдиний варіант після низькими цінами та із знижками. дозвольте мені розслідувати видаляючи всі разом
Швидкий питання.. дивлячись на вбудованій версії на VB 4.5 я можу зберегти всі URL-адреси, як вони, але його не додавати .HTML за замовчуванням і я бачу свою адресу Гір додають .HTML-код будь-яка допомога в цьому буде велика, як це здається, що не варіант в розділі дружніх url.
В2 - я все ще прив'язана до функції vbseo з Vbet, я не пам'ятаю, якщо там був мод/настройка використовувати vbseo з Vbet, що я не можу знайти Як відключити.
Сподіваюся прибрати це все зробити правильно працює тут найближчим часом! дякую
На цьому форумі у нас ще є низькими цінами та із знижками. Ми використовуємо рідного Хорол SEO на наш Тестовий форум і там ми не додали .HTML-код
В інтернеті можна знайти статті про переїзд від vbseo до рідного форуму СЕО. Одна з них: https://www.vbulletin.com/forum/forum/vbulletin-4/vbulletin-4-questions-problems-and-troubleshooting/4363771-uninstall-vbseo-and-fixing-url
Цей не підходить - він запропонував 301 редирект на старий URL-адресу, але після цього форуму повинні використовувати себе ще 301 редирект на свій новий СЕО УРЛ. Це не підходить для виконання (1 додатковий редирект), але це буде відбуватися тільки для тих, хто приїхав із старий URL посилання або проіндексованих сторінок. З часом у Google буде переіндексація і якщо використовувати 301 це має бути без шкоди для вашого SEO (Google буде просто знати, що сторінка має нову URL-адресу). Ви можете пошукати в інших статтях, може бути, ви знайдете як перенаправити безпосередньо на нову URL-адресу. У будь-якому випадку - це одне з рішень.
Налаштування функціональності vBulletin та інших модів з нашої області. Ми допоможемо вам конфігурації зв'яжіться з нами. Ви можете задати команди довідка про рідний конфігурації СЕО, так як це їх функціональність і вони знають це краще за все.
Так що ваш не боїться запитань "ВБСЭ" wioth безпеки? У мене є повна ліцензія від vbseo досі не впевнений, чи зможу я ще хоч дл коду.
Лід буде перенаправляти всі адреси на нові, як дружні url, я думаю, трохи боїться масовий рух
У нас не було ніяких проблем безпеки з vbseo і ми не знаємо про таких.
Якщо ви змінити вашого SEO-посилань ви повинні зробити перенаправлення. В іншому випадку ви втратите свій трафік з зовнішніх посилань (що вказує на не існуючі URL-адреси) і ви втратите в пошукових системах, побачите, що все вже проіндексованого контенту зникають. Сторінок під нові URL-адреси будуть індексуватися новий контент, а не просто бути проіндексована за новою адресою. Саме тому у нас є перенаправлення 301 - не тільки передати, але і сказати, що старий контент змінений назавжди його адресу. Це одна з причин, чому ми не хочемо змінювати наші SEO двигун, але якщо ви вже зробили це, ви повинні подбати про перенаправлення зі старих адрес на нові.
Я не хочу змінити це лол, але я повинен мабуть. Vbseo Має 2 основних подвиги і тому вони закриті. Я була збита з одним досить жорсткий, де всі Google трафік був перенаправлений.
Спасибі за інформацію. На мій погляд, основною причиною закриття vbseo в тому, що функціонал вже включений в vBulletin 4.0, так що люди перестануть купувати низькими цінами та із знижками. Немає сенсу витрачати ще доларів за те, що ви вже отримали. В іншому випадку команда vbseo просто зробити оновлення і позбутися від експлойтів. Але це тільки моя думка.
В цей момент я буду відзначати цей потік як вирішена, оскільки ми бачимо, що немає нічого поганого з Vbet в цій області, ви просто використовуєте, не підтримується СЕО двигуна. Ви можете використовувати рідну Хорол СЕО двигуна з Vbet без будь-яких додаткових плагінів для нього. У випадку якщо ви вирішите робити це і як і раніше має проблеми, будь ласка, пишіть тут або відкрити нову тему.
Vbseo в закриті двері, коли експлоїт натисніть, немає оновлення! Я шукаю, щоб видалити всі разом і йти з глагов причини, але треба поспішати
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):