Увійдіть

Перегляд повної версії: скільки потрібно налаштувати на моєму сайті

scott
20-10-09, 08:27
привіт,
скільки потрібно налаштувати на моєму сайті, будь ласка??

vBET
22-10-09, 23:49
Я не розумію питання. Ви питаєте, скільки конфігурації будуть необхідні, щоб зробити vBET 3.0.0 працювати на вашому сайті? :)

WebMonkey
26-10-09, 21:54
Я не розумію питання. Ви питаєте, скільки конфігурації будуть необхідні, щоб зробити vBET 3.0.0 працювати на вашому сайті? :)

Я думаю, що він має на увазі, скільки встановити його на своєму форумі.

З того, що я бачив цієї програми мені дуже подобається.

Yahoraenespanol
27-10-09, 23:30
Мене цікавить ціна і функціональність. Він виглядає просто фантастично!

vBET
29-10-09, 00:52
Мене цікавить ціна і функціональність. Він виглядає просто фантастично!

Повний опис функціональності ви знайдете тут:

І тут ви знайдете найближчих планах: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/5-planned-vbet-next-releases.html

Ціна ще не встановлена, але ми плануємо зробити спеціальну пропозицію - знижка 50% у перший місяць продажів:) (або тиждень - також не встановив ще немає)

Scalemotorcars
05-11-09, 17:11
Яка інформація вам необхідно встановити на своєму сайті?

IE бази даних, увійдіть в систему, ідентифікатор користувача, Admin ID і так далі.

Чи може це бути встановлений з Модератор доступ?

Чи можете ви встановити прапори в спеціальному місці на моїй власний стиль заміні існуючих?

Чи потрібно мені мої переклади встановлений VB, або я можу канаву тих, як тільки це встановлено?

Чи має установка включає всі VBSeo зміни?

Дякуємо за реліз Im дуже цікаво, але хотілося б, щоб очистити ці першим. : D

vBET
11-11-09, 16:45
Для установки необхідний доступ до панелі адміністратора і FTP. Будь ласка, наведіть цю розмову Приватне повідомлення надіслати ці дані.

Установка vBET 3.x вимагає також зміни у конфігурації vBSEO якщо хтось використовує його. Так що в цьому випадку доступ до панелі vBSEO також потрібно.

maxvb
13-11-09, 12:03
Дякуємо за хороший продукт
Це пристрій призначений тільки для форумів? Чи це справедливо і для різних місцях!?

vBET
13-11-09, 23:47
Дякуємо продукт гарний продукт призначений тільки для форуму? Або можливо також використання для різних сайтів?!

У мене 2 різних сайтів перекладається Google. Цей мод не може бути використана, як це перекласти щось без VBulletin (технічно неможливий). Але ми можемо зробити спеціальні зміни для перекладу іншого сайту:) Якщо ви зацікавлені, будь ласка, надішліть мені ПП:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations