КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Заборонені від Google?

tavenger5
18-01-10, 17:39
У мене виникли проблеми з процесами Apache застряг в змозі працювати після оновлення минулої ночі. На даний момент я не можу отримати що-небудь перевести. Я навіть намагався повертаючись до 3.2.2. Процеси просто сидіти там, поки я отримую 504 Gateway Timeout помилка.

Чи можна Google заборонили по IP? Якщо так, то як я можу сказати?

Все працює нормально, поки мій кеш був очищений з оновленням: (

tavenger5
18-01-10, 18:15
Знайдено відповідь: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post9

Проблема в тому, мій сервер тільки дає відповідь "504 Gateway Timeout". Крім цього я бачу багато-багато процесів апача в Вт (робоча) стверджують, що мова має URL. Немає даних в даний час вступив в кеш. : (

tavenger5
18-01-10, 18:57
Гаразд - я думаю, я зрозумів це. Десь я абсолютно не береться до уваги. Мій брандмауер!
Я знаю, що 1000-х роках запити хв б вже викликав стан в моєму брандмауер. В результаті, мій сервер заблокував Google від повернення результатів! DOH!

Я думаю, що все працює нормально зараз.

vBET
19-01-10, 20:22
Великий чути:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1