Перегляд повної версії: Вирішений Як вимкнути переклади vbet і тримати?
Simon Lloyd
14-04-12, 20:12
Привіт може хтось сказати мені, як вимкнути vbet, але зберегти всі переклади, а не посади, повертаючись? У мене є виділений сервер 2.6 Ghz 12 Мб кеш *** оперативної пам'яті і до цих пір навантаження високий, і іноді занадто багато, я зробив всі optimising thats було опубліковано навколо, але він зробив мало різниці, єдиний спосіб знизити його тепер буде блокувати пошукових систем, що звичайно означає смерть нашого співтовариства.
Це те, що я хотів би зробити таке, повернутися до просто за допомогою vbseo, але зберегти всі переклади, у мене є до цих пір. Може хто-то прохання повідомити?
r.dziadusz
15-04-12, 12:21
Привіт
vBET підтримує не перекладати нові посади. Спробуйте розширити пориву кешу, це вплине на з менш використання Диспетчер завдать, але контент для гостей буде не на дату.
Я зробив випробування часом відповідь від websitepulse.com і оригінальним сторінки це: 1.018 і для translated(as guest) 1.151, тому можливо ми могли б possiblie розглянути інші причини, чому працює форум, так повільніше.
Simon Lloyd
14-05-12, 00:30
Привіт на жаль я не був на цьому скоріше рано, але у більшості випадків коли я намагаюся, щоб ваш сайт його вниз.
Мій сайт не працює повільно, те, що я кажу це навантаження є високою, завжди коли я vbet використовується, якщо я повернуся до vbseo як стандарт навантаження краплі, я переїхала до Севера, який тепер має **** оперативної пам'яті і 3,2 ГГц процесор (Quad Core).
Що я просив був, там все одно зупинити vBet перекладі більше, але тримати переклади, які вже знаходяться в кеш-пам'яті та бази даних так що люди можуть ще до www.mysite.com/fr/mythread_content.html і подивитися, Французька Переклад, що я вже за це.
Переклад стає занадто дорогим, Google і Microsoft тепер платять переклади, існує не занадто багато від Apertium і навантаження на сервер. Це чому, бо зараз я б хотів, щоб відключити його від перекладу далі, але дозволити користувачам бачити вже перекладається зміст, я розумію, що там ' не буде бути новий перекладається зміст та переклади буде старий, але як вміст кожної переведені посади не змінюється (користувачів не може редагувати свої повідомлення) немає жодних проблем.
З повагою,
Саймон
r.dziadusz
14-05-12, 21:20
Що я просив був, там все одно зупинити vBet перекладі більше, але тримати переклади, які вже знаходяться в кеш-пам'яті та бази даних так що люди можуть ще до www.mysite.com/fr/mythread_content.html і подивитися, Французька Переклад, що я вже за це.
Існує немає таких параметрів в vBET. Але якщо потрібно лише зупинити перекладу нових посад - без зміни ви форуму ефективність - просто видалити всі ключі/логіни тощо з вашої adminCP - > vBET - > Переклад провайдерів - якщо існує немає постачальника, там буде не Нові переклади vBET буде використовувати старі переклади на цей раз переведені повідомлення:)
Спробуйте балансування навантаження...Використовуйте два сервери. CDN може допомогти також.
Плюс зменшувати і використовувати кешування програм, щоб увімкнути кеш браузера на тиждень.
Код операції кешування через memcache є кращим варіантом, оскільки ви можете хмара кілька серверів разом, але APC є ще один хороший варіант
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):