Maciej
02-05-11, 15:58
У мене проблема відьом SEO посилання я не знаю, як налаштувати мій Htaccess ..
Це те, що я потрапив в головний корінь
RewriteEngine On
# Правила для SEO переклад зв'язків з vBSEO (повинні бути включені, перш ніж всі правила vbseo.php)
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / $ 2 [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | хрон)
RewriteRule ^ ((архів /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | зображення) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайту = $ 1 [L]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | крон | vbseo_sitemap |. API \\ PHP)
RewriteRule ^ ((архів /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | зображення) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
Я не можу перевести галерея cantr знайти сайт тільки мову за замовчуванням в порядку ..
мій веб-посилання www.gooutdoor.co проблема в галереї після натиснути на прапор.
Установки для дружніх гіперпосилання:
URL типу
Включення ЧПУ може збільшити рейтинг вашого сайту в пошукових системах.
******* Mod Rewrite ЧПУ
З Htaccess я повинен ввести в PhotoPost напрямку?
Якщо я установки небудь ще? Я використовую vbseo двигуна.
Це те, що я потрапив в головний корінь
RewriteEngine On
# Правила для SEO переклад зв'язків з vBSEO (повинні бути включені, перш ніж всі правила vbseo.php)
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / $ 2 [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | хрон)
RewriteRule ^ ((архів /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | зображення) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайту = $ 1 [L]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | крон | vbseo_sitemap |. API \\ PHP)
RewriteRule ^ ((архів /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | зображення) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
Я не можу перевести галерея cantr знайти сайт тільки мову за замовчуванням в порядку ..
мій веб-посилання www.gooutdoor.co проблема в галереї після натиснути на прапор.
Установки для дружніх гіперпосилання:
URL типу
Включення ЧПУ може збільшити рейтинг вашого сайту в пошукових системах.
******* Mod Rewrite ЧПУ
З Htaccess я повинен ввести в PhotoPost напрямку?
Якщо я установки небудь ще? Я використовую vbseo двигуна.