КПК

Перегляд повної версії: Вирішений коли я активувати гостьовий кеш браузера говорить нескінченний цикл і замкнули

webmastersite
13-10-10, 06:35
Я не можу використовувати гостьовій кешу, тому що коли я його активувати він блокує мій браузер, коли я намагаюся займатися серфінгом між сторінками.

kamilkurczak
13-10-10, 08:37
Добрий день,
Мені потрібно більше інформації. Будь ласка, опишіть вашу проблему краще.
Скопіюйте сюди URL на сторінку з питанням, зміст питання, як я можу відтворити цю проблему на вашому або моєму сайті.
Спасибі

webmastersite
13-10-10, 09:43
1) Я активувати гостьовий кеш
2) Я відкриваю URL з Firefox та Chrome: Вебмастер Форум (http://www.webmastersite.ws)
3) я натискаю іншу мову trabslated сторінок веб-майстрів Forumu (http://www.webmastersite.ws/tr/) і квантової Гей! (Http: / / www.webmastersite.ws/tr/introduce-yourself/27211-hey-t% C3% BCm.html) або будь-який інший перекладених сторінок.
4) Firefox або хрому говорить через нескінченного циклу ми не могли показати сторінки (біла сторінка з'являється). Мій браузер не може обробляти сторінки.

коли я відключити гостьовий кеш все повертається нормальний і я можете відвідати між переведені посилання.

Будь ласка, перевірте URL, відвідавши зараз. Гість кеш зараз.

kamilkurczak
13-10-10, 09:56
добре, я бачу. яка версія vBSEO ви використовуєте?

webmastersite
13-10-10, 10:07
vBSEO 3.5.0 RC2

webmastersite
13-10-10, 10:18
Отже, як можна це виправити? я повинен оновити vbseo?

kamilkurczak
13-10-10, 10:28
Можливо, ви не-добре інтегровані vBSEO.
так. Якщо ви використовуєте, наприклад, ця адреса:

http://www.webmastersite.ws/pl/webmaster-chat/29246-how-did-you-select-your-niche.html#post31114 від Opera, Ви можете бачити це - подвійні перенаправлення.
Ви повинні зробити файл integranion в черговий раз (єдиний форум, корінь / vbseo / входить / functions_vbseo_url.php файл). Все, що описано у файлі readme.html - інтеграція з vBSEO в Do-Not-завантажити папки.
Будь ласка, Ви справедливо тільки корінь форуму / vbseo / входить / functions_vbseo_url.php файл.

По-друге. Я помітив, другого випуску (на Opera).
Будь ласка.
1. перейти до AdminCP-> Plugins & Продукти-> Менеджер плагінів
2. знайти Білий гість кеш гак (global_shutdown) і редагувати (клацніть по ньому)
3. додати на першій лінії (до vbet_global_shutdown ();):

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php') і зберегти.
Це рішення буде включено в наступний relase.

kamilkurczak
13-10-10, 10:34
Звичайно редагувати і інтегрувати тільки functions_vbseo_url.php файл:)

webmastersite
13-10-10, 11:00
Я модернізував 3.5.2 і я бачу його швидше, ніж раніше. працює ідеально:) Але якщо ви тест, я можу бути впевненим. Будь ласка, відвідайте оперу / Firefox знову і дозвольте мені побачити, якщо проблема залишилося.

kamilkurczak
13-10-10, 11:14
Я був тут: Поділитися swoją definicje rosnącej słownik форум і я зробив багато перекладів. Інший сайтів теж. Він працює тепер зовсім. Вирішено:)

cesarica
10-11-10, 01:03
Можливо, ви не-добре інтегровані vBSEO.
так.
Ви справедливо тільки корінь форуму / vbseo / входить / functions_vbseo_url.php файл.

Чи є у вас що-небудь інше для цієї проблеми?
Я спробував це рішення, але без успіху. гість мають перенаправлення цикл

VBSEO 3.5.2
VB 4.0.2

kamilkurczak
10-11-10, 09:48
Доброго дня, спробувати інтегрувати ваш vBSEO всі файли знову, тому що ваші посилання не переводяться.
наприклад:
http://www.cesarica.net/pl/t41037/ocekivano-maja-morales-u-filmu-za-odrasle/
цієї ділянки на пл translatedo але гіперпосилання ще в вашою рідною мовою

Будь ласка. Ви повинні зробити файл integranion ще раз. Все, що описано у файлі readme.html - інтеграція з vBSEO в Do-Not-завантажити папки.

Якщо не допоможе - будь ласка, відкрийте новий потік з цією проблемою.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1