Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12
Sonuçlar 11 için 12 , 12

Konu: Install başarısız devam ediyor!

Michał Podbielski (BB Personel)

PM bilgi beni almak göre sadece nadas kurulum talimatları olmadığını söyleyebiliriz. Gerekli dosyaları gerekli yere yüklenen vermedi. ReadMe.html ve nadas kurulum talimatları okuyunuz. Bana PM yanlış dosyaları (Admin CP) almak için tryig - Ayrıca ürün dosyası ithalatı için nadas bu talimatları lütfen.

Nadas kurulum talimatları aynen ilk reruired dizinine gerekli dosyaları yükleyebilir ve ardından ürün dosyası almak söyle çalışıyor. Ayrıca lütfen bunu ne zaman hazır olacağını abour yapılandırma hatırlıyorum.

Michał Podbielski (BB Personel)

Sadece Yükleme ince olduğunu PM onay almak Üzgünüz bu kadar uzun sürdü, ama ilk cevap olarak uygun bir çözüm var - bu talimatları göz ardı edildi. Biz bunu pay düşündüm ve hala sorunlar vardı bu sorun gerçekten var değildir arıyorsanız, bizi şaşkın ve etrafında dönen Gelecekte nadas kurulum / yükseltme talimatları lütfen hemen yapılacaktır

Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •