Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 3 123 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 24

Konu: rss tercüme beyaz sayfa

Kıdemli Üye

Default rss tercüme beyaz sayfa

i herhangi bir fikir neden tercüme rss herhangi bir görünümde i boş bir sayfa olsun?

teşekkürler.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

RSS tipi test tam URL'sini gönderin. Tercüme biri de ya da sadece orijinal RSS olur mu?

Kıdemli Üye

Sadece RSS tercüme RSS, ince, normal, benim forumu URL var, orada test edebilirsiniz.

Tamam - ben senin forumu görmek. Ne yazık ki bizim forumlarda çoğaltmak mümkün değildir.

Foruma erişim ve kontrol edin eğer iyi olurdu aynı zamanda test örneği / fotokopi olabilir - sadece aynı şekilde davranır. Sorunu yeniden olmadan çalışamaz. Lütfen bana Admin CP ve FTP erişim ayrıntıları PM miyim? Ben bazı test örneği olabilir yazdığı gibi: - Ben sadece davranış değil içerik gerekir. Ya da en azından RSS hakkında herhangi bir hata günlükleri var mı? ...

Burada kontrol gibi Bu forumu RSS iyi çalışıyor. Test forumlarında da. Şu anda tek sorunu var ve forum kontrol edebilirsiniz tek yerdir.

Kıdemli Üye

Benim forumda sadece admin, bana lütfen sorun giderme için talimatlar vermesi.

Ben, çok karmaşık ve etkileşim gerektirir korkuyorum biz sorunun nedenini bulmak gerekir. Ben orada olur ve benim tarafımda çoğalabilen bilselerdi talimatları daha hızlı düzeltmek vermek mümkün olacaktır. Biz sadece hatanın nerede olduğunu bilmeden nasıl, ne hakkında hiçbir ipucu var ve bunu düzeltmek (diğer bazı mod, yanlış yapılandırma çatışma neden olabilir ...). Biz bilmiyoruz çoğaltmak imkanı yok olmadan değişiklik sorunu giderir. Ve siz sadece tek bir sorunu var. Hatta test forumu - Bu erişiminiz varsa iyi olurdu bu yüzden. Ben zaten senin forum içerik gerekmez yazdığı gibi ben sadece bu davranış gerekir. Ben gerçek foruma erişimini paylaşmak istemiyorum anlıyorum. Aynı şey olur test örneğini var mı?

Şu anda basit talimatları açık dosya lütfen / / Vbenterprisetranslator_functions_external.php kodunu koyarak değerlendirirken durur belirlemek echo 'TEST 1'; (Ve her yankı numarasını değiştirerek) kod satırı arasında. Ikili arama ne olduğunu biliyorsanız, bu algoritma kullanın. Değerlendirme işlevi başlar vbet_translateExternal.

Özellikle tarafında, ne gerekli değildir desteği var çünkü sen, sorunu bu şekilde yapabilirsiniz, ama çok daha fazla zaman alacaktır belirlemek mümkün olduğunu düşünüyorsanız. Tabii ki, bizim tam destek istemiyorum anlıyorum, bu yüzden bu şekilde deneyelim.

Kıdemli Üye

Burada başka bir sorun Başlarken Bilgisayar Suyu - Sitesi Spy

Css dosyası komut dosyası düzgün almıyor ve görüntüler için yanlış yerde arıyor gibi görünüyor ...

- Diğer bir konu için ne dedi çalışacağız.

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Ben, çok karmaşık ve etkileşim gerektirir korkuyorum biz sorunun nedenini bulmak gerekir. Ben orada olur ve benim tarafımda çoğalabilen bilselerdi talimatları daha hızlı düzeltmek vermek mümkün olacaktır. Biz sadece hatanın nerede olduğunu bilmeden nasıl, ne hakkında hiçbir ipucu var ve bunu düzeltmek (diğer bazı mod, yanlış yapılandırma çatışma neden olabilir ...). Biz bilmiyoruz çoğaltmak imkanı yok olmadan değişiklik sorunu giderir. Ve siz sadece tek bir sorunu var. Hatta test forumu - Bu erişiminiz varsa iyi olurdu bu yüzden. Ben zaten senin forum içerik gerekmez yazdığı gibi ben sadece bu davranış gerekir. Ben gerçek foruma erişimini paylaşmak istemiyorum anlıyorum. Aynı şey olur test örneğini var mı?

Şu anda basit talimatları açık dosya lütfen / / Vbenterprisetranslator_functions_external.php kodunu koyarak değerlendirirken durur belirlemek echo 'TEST 1'; (Ve her yankı numarasını değiştirerek) kod satırı arasında. Ikili arama ne olduğunu biliyorsanız, bu algoritma kullanın. Değerlendirme işlevi başlar vbet_translateExternal.

Özellikle tarafında, ne gerekli değildir desteği var çünkü sen, sorunu bu şekilde yapabilirsiniz, ama çok daha fazla zaman alacaktır belirlemek mümkün olduğunu düşünüyorsanız. Tabii ki, bizim tam destek istemiyorum anlıyorum, bu yüzden bu şekilde deneyelim.
    Echo 'TEST 1' ekleyerek saat harcamak bu sorunun değerlendirme olsaydı bana; ve bu dosya kod her satırı altında ... Gerçekten mi?

Hayır - Ben hiç böyle bir şey yazdı. Ben bile bu konuda niçin hiçbir fikrim yok ...

Ipuçları, sizin için bu kolay nerede anlatmak için, çünkü burada. 1 - ikili arama ile ilgili gözden kaçırdıkları bir nokta. 2. değişen herhangi bir çıkış olmadan bunu yapmak için çeşitli yollar var ve biz bu kadar hızlı yapabilmek için, bizim kodu bilmek ve neden hatalar ya da diğer eklentileri ile çatışmalar bulma konusunda deneyimi çok şey var.

Neyse - soru çözümü için herhangi bir adım daha yakın değildir. Sizi tam destek sunuyoruz. Sizin için ne ödeme kabul edebilir veya reddedebilir. Size karar onur ve destek reddeden bile size yardım etmek için çalışacağız. Yine de konu üzerine eğilmesi lütfen bunu kendiniz yapmaya çalışın, sonra nadas ipuçlarını lütfen. Bize güvenli bir zaman istiyorum, lütfen bizimle in tüm niyetleri size yardımcı olmak için olduğunu unutmayın.

Kıdemli Üye

Sağ ve i i talimatları takip edebilirsiniz yapıyorum noktası, bu yüzden lütfen bana talimatları verebilir.

Ben onlara güveniyorum, çünkü ben hiçbir online bir üne sahip olarak erişim vermek istemiyorum, TEK insanlar i bana, vbulletin ve vbseo forumlarına erişim sağlar.

Benim için yeni olan, bu yüzden, ben talimatları değil, tam destek tercih ederdim.

Teşekkür ederiz.

Sayfa 1 , 3 123 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •