Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 3 123 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 24

Тема: бяла страница при превода RSS канали

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Default бяла страница при превода RSS канали

Получавам празна страница, когато видя някой от преведени RSS емисии, някакви идеи защо?

благодаря.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Какъв тип RSS тестване - моля изпратете пълен URL. Дали това се случва на оригиналния RSS или просто върху преведени едно?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Просто преведени RSS, нормално RSS е добре, имам форум URL, можете да го тествате.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

OK - Виждам го на вашия форум. За съжаление ние не сме в състояние да го възпроизвежда върху нашите форуми.

Това би било най-добре, ако получите достъп до вашия форум и да го проверите - тя може да бъде и тест инстанция / копиране - той просто трябва да се държи по същия начин. Без възпроизвеждане на въпрос не можем да работим върху него. Може ли да PM мен достъп до подробности, за да ви Admin CP и FTP? Както написах, че може да бъде част например от теста - аз просто трябва поведение не съдържанието. Или поне да имате някакви логове за грешки за RSS? ...

Както можете да проверите тук и в този форум RSS работи добре. На нашия тест форуми също. В този момент вие сте единственият, който има проблем и за вашия нов форум е единственото място, където можем да го проверите.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Аз съм единствения администратор на моя форум, моля да ми даде указания за отстраняване на проблеми.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Страхувам се, че е твърде сложно и изисква взаимодействие - ние трябва да намерим причината за проблема. Аз ще бъде в състояние да даде бързо решение на проблема инструкции, ако знаех какво се случва там и да бъде в състояние да го възпроизвеждат на моя страна. Без да знае къде е грешката, ние просто нямат представа за това как, какво и да го оправи (може да бъде причинено от конфликта, като някои други МО, грешна конфигурация ...). Без възможност да го възпроизвежда, ние не знаем нашите промени поправя проблема. И вие сте единственият, който имат проблем. Ето защо би било най-добре, ако имаме достъп - дори да ви тест форум. Както вече писа, не е нужно съдържание на форум, аз просто трябва поведение. Аз разбирам, че вие не искате да споделите достъп до реалната вашия нов форум. Имате ли тест например, когато едно и също нещо се случва?

В този момент за простият инструкции моля отворен файл / Включва / vbenterprisetranslator_functions_external.php и да се определи къде код спира оценка чрез поставяне ехо "ТЕСТ 1"; (И смяна на номера за всеки ехо) между код линии. Ако знаете какво е двоично търсене, след това използвайте този алгоритъм. Оценяването започва в функция vbet_translateExternal.

Ако мислите, че сте в състояние да определи, където въпросът е след това можем да го направим по този начин, но това ще отнеме много повече време, особено на ваша страна, това, което не е необходимо, защото имате нашата подкрепа. Разбира се, ние разбираме, че не искате нашата пълна подкрепа, така че нека се опитаме го направите вашия начин.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Първи друг въпрос тук Компютърна сок - Spy на сайта

Изглежда скрипта не е CSS файла и търси в грешното място за снимки ...

- Аз ще се опитам това, което каза за друг въпрос.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Страхувам се, че е твърде сложно и изисква взаимодействие - ние трябва да намерим причината за проблема. Аз ще бъде в състояние да даде бързо решение на проблема инструкции, ако знаех какво се случва там и да бъде в състояние да го възпроизвеждат на моя страна. Без да знае къде е грешката, ние просто нямат представа за това как, какво и да го оправи (може да бъде причинено от конфликта, като някои други МО, грешна конфигурация ...). Без възможност да го възпроизвежда, ние не знаем нашите промени поправя проблема. И вие сте единственият, който имат проблем. Ето защо би било най-добре, ако имаме достъп - дори да ви тест форум. Както вече писа, не е нужно съдържание на форум, аз просто трябва поведение. Аз разбирам, че вие не искате да споделите достъп до реалната вашия нов форум. Имате ли тест например, когато едно и също нещо се случва?

В този момент за простият инструкции моля отворен файл / Включва / vbenterprisetranslator_functions_external.php и да се определи къде код спира оценка чрез поставяне ехо "ТЕСТ 1"; (И смяна на номера за всеки ехо) между код линии. Ако знаете какво е двоично търсене, след това използвайте този алгоритъм. Оценяването започва в функция vbet_translateExternal.

Ако мислите, че сте в състояние да определи, където въпросът е след това можем да го направим по този начин, но това ще отнеме много повече време, особено на ваша страна, това, което не е необходимо, защото имате нашата подкрепа. Разбира се, ние разбираме, че не искате нашата пълна подкрепа, така че нека се опитаме го направите вашия начин.
    Вашият да ми кажеш, ако оценката на този проблем, можете да прекарват часове добавяне на "ТЕСТ 1" ехо, под всеки ред от код в този файл ... Наистина ли?

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Не - никога не съм написал нещо подобно. Нямам представа, защо дори да мисля за това ...

Тези, когато намеци за вас, защото тези, за които най-лесно да се опише. 1во място - пропускат най-важното за двоично търсене. 2-ри - имаме начини да направите това, без изход промяна и ние сме в състояние да направи това бързо, защото знаем, че нашите кода и имат много опит в намирането на бъгове или конфликти с други плъгини.

Както и да е - на въпроса ви не ви даде стъпка по-близо до решение. Ние ви предлагаме нашата пълна подкрепа. Можете да приемете това, за което сте платили, или да го откаже. Ние ще ви чест решение и да се опитаме да ви помогнем, дори и ако откажете нашата подкрепа. Все пак моля се съсредоточи върху въпроса - искате опитайте да го направите сами, то моля лопатар нашите съвети. Вие искате от нас да безопасното си време, моля да споделите с нас. Моля, обърнете внимание, че всички наши намерения са да ви помогне.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2010

Точно така, и точка аз съм мога да следвате инструкциите, така че, моля да ми дадете инструкции.

Аз не искам да ви даде достъп, като не сте онлайн репутация, единствените хора, които давам достъп до моите форуми са ми, Еврофутбол и vbseo, защото мога да им се доверите.

Вие сте ново за мен, така че, аз бих предпочел да има инструкции, а не пълна подкрепа.

Благодаря.

Страницата 1 на 3 123 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •