Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 14

Konu: Kaldırma işlemi yapılamıyor bb bozmadan forum

Kıdemli Üye

Default Kaldırma işlemi yapılamıyor bb bozmadan forum

Merhaba,
    Ben bb kaldırmanız için bir ihtiyaç var, ben admincp üzerinden kaldırıldı ve bb gitti, ancak istiyorsam bb dosyaları silme kapalı sunucum (benim yapmaya çalıştığım arkaya standart server dosyaları sadece yeniden yüklemeden önce sadece ne ihtiyacım var) benim forum öldürür!!? işte hata alıyorum denersem dosyaları kaldırmak için admincp üzerinden kaldırdıktan SONRA:

Uyarı: require(/home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304) : eval()'d code on line 135

Ölümcül hata: require() [function.require]: Failed opening required '/home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304) : eval()'d code on line 135

Ben kaldırdık tüm bb kuralları .htaccess.

Herhangi bir fikir, nasıl akne?

Saygılarımızla,
    Simon

Yasak

Bu bir eklenti değildir BB kaldırılması veya bazı eklenti ile entegrasyon BB kaldırma yok gibi görünüyor. BB var mı? Kanca/tüm eklentileri kapatmayı deneyin (Daha fazla bilgi).

Kıdemli Üye

Ben hiçbir seçenek var ama tüm eklentileri kapat, ben vardı vbseo denedim ama kurtulmak öyle! ben kaldırmayı deneyin bb olsun ben her türlü hususa uygun, bu beni çılgına!

Yasak

Önce kaldırma BB BB ile entegrasyonunu kaldırmak gerekir. Önce kaldırma BB de config.php tüm kanca devre dışı bırakmayı deneyin (Daha fazla bilgi).

Kıdemli Üye

Ben başka bir verin, VBSEO kaldırıldı o yüzden bilmiyorum entegrasyon ne demek? VBSEO kuralları kaldırılmıştır .htaccess. başka nerede olmam gerekiyor mi arıyorsunuz?

Yasak

Kaldırdıysanız vBSEO o zaman da kaldırıldı entegrasyon vBSEO bb.
    Bana bir pm erişim ayrıntıları Admin cp ve ftp için gönderin. Orada neler olup bittiğini kontrol eder

Kıdemli Üye

PM gönderdi

Yasak

Kaldırmadan önce bb tüm kaldırmanız gerekir bütünleşmesi. Ben senin bulundu entegrasyon modules/recentthreads.php satır 255-260. Beşiktaşın diğer bazı bb ile entegrasyon bunları silin.

Kıdemli Üye

Teşekkür ederim bunun için, ben unuttum hakkında vbacmp, şimdi ve çalışacağız kadar temiz ve kaldır - nasıl gidiyor ben size haber veririm!

Kıdemli Üye

Bb kaldırıldı başladı daha sonra bb dosyaları kaldırmak ve bu var:
    Uyarı: require([path]/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/includes/init.php(304) : eval()'d code on line 135

Ölümcül hata: require() [function.require]: Failed opening required '/home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304) : eval()'d code on line 135

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •