Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 7 , 7

Konu: Google basit API erişimi

Junior Member

Default Google basit API erişimi

Gerçekten Google API anahtarı hikaye nasıl çalıştığını anlamak mümkün görünmemektedir itiraf etmeliyim. Bu ücretli bir hizmettir ve ben Fatura bilgilerimi etkinleştirmek görünüyor. Ancak şimdi basit API erişimi diyor benim Google API sayfası alanı görmek ve böyle bir şey görünüyor.

Anahtar için tarayıcı apps (ile referers)
    API key: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Referers: herhangi bir referer izin
    Aktif Tarih: Mar 25, 2012 656: am
    Harekete: xxxxxx ******** com-sen
    Geçersiz anahtar: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Durumu: Mar 26, 2012 6: 56 am (This bu tarih her zaman değiştikçe gerçekten anlamıyorum) etkin

Peki bu API anahtarı ı 'm supposed ile fatura kullanıyor veya başka bir bulabilirim bazı yerde başka

Emekli;)

Selam
    pm bilgilerinizi sorununuzu çözmek var kabul Evet bu API anahtarı olduğunu

Junior Member

Diğerleri ile aynı gibi de sonra o da benim için çalışmıyor. Çeviri kullanılamaz gösterir zaman % 90. Her tür desteği olmadan 3 gün sonra ben artık bu mod benim forumdan kaldırdık

Emekli;)

Daha az çeviri dilleri kullanmayı deneyin var? Ya da sadece bu yazı hakkında okuyun performans

Junior Member

Sadece benim üyeleri Avrupa dillerini birincil kullanmak dil seçmek çalıştılar. I-cekti bakmak her zaman ancak bunu hiçbir Çeviri Hizmetleri kullanılabilir olduğunu gösteren. O bir ya da belki iki kadar en alacağını ve sonra el ile yeniden taramak için zamanlanan görevi çalıştırmak olurdu. Sonra birkaç dakika sonra yeniden kullanılabilir hiçbir çeviri hizmetleri bir kez daha vardı görürdünüz. Öylesine ı-ebil değil almak ne olursa olsun bu çalışma gibi yükleme hizmeti için ödeme yaptım. Ancak yine de 3-4 gün ile kendi hiçbir yardım mücadele geçirdikten sonra aynı sorunları ile oturuyordu veya yanıt buradan kaldırılır.

O does değil iş için beni diyorum yani yani lütfen bir geri ödeme alabilir miyim

Junior Member

Çift posta

Emekli;)

Tarihinde iade konusu tartışıldı

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •