Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 7 A 7

Téma: Google egyszerű API-hozzáférés

Junior Member

Default Google egyszerű API-hozzáférés

Bevallom, hogy én tényleg nem úgy tűnik, hogy képes legyen megérteni, hogyan működik a kulcsfontosságú Google API-történet. Úgy tűnik, hogy fizetett szolgáltatás és tett hatékonnyá tesz a számlázási információkat. Azonban most lát egy terület az én-m Google API-oldal, amit mond egyszerű API-hozzáférés, és úgy néz ki, hogy valami ilyesmi.

Kulcs a böngésző apps (a referers)
    API-kulcs: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Referers: Bármely engedélyezett referer
    Aktiválva: Mar 25, 2012 6: 56
    Aktiválva: xxxxxx karakterláncot ******** jelekkel com – akkor
    Elavult kulcs: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Állapota: Aktív Mar 26, 2012 6: 56 AM (ez tényleg nem értem, ez a dátum módosítja minden alkalommal)

Így van ez vagyok feltételezhetően használata az számlázási API-kulcs, vagy én talál másik egy néhány más hely

Nyugdíjas;)

Szia
    A PM információkból feltételezem, hogy a probléma megoldása előtt Igen API-kulcs

Junior Member

Jól, majd azt is nem dolgozik értem amint van ugyanaz-val a többiek. Ez azt mutatja, hogy nem áll rendelkezésre fordítás idő 90 %-a. Után 3 napok nélkül bármilyen támogatást nekem van most távoli ez mod én fórum

Nyugdíjas;)

Volna ön megpróbál-hoz használ kevesebb fordítások nyelvek? Vagy csak olvassa ezt a hozzászólást kapcsolatban teljesítmény

Junior Member

Próbálták csak van ez az én tagok használja elsődleges csak a nyelvek európai nyelvek kijelölése. Azonban minden alkalommal, amikor a hely lenne azt mutatja hogy nincs fordítási szolgáltatások rendelkezésre álltak. Majd volna manuális futtatásához az ütemezett feladat beolvasásához őket újra, és rá akar felfedez egy vagy két-talán a leginkább. Majd látom egy pár perccel később ismét rendelkezett nincs elérhető fordítási szolgáltatásokat újra. Tehát én fizetett a telepítés a szolgáltatás, nem tudott kap ez működő, nem számít, mit csináltam. Azonban volt továbbra is ül ugyanazokat a kérdéseket és a kiadások küzd, a saját nincs súgó 3-4 nap után, vagy a válasz, innen eltávolították.

Tehát ahogy azt mondom, hogy nem dolgozik értem így is kérjük már visszatérítés

Junior Member

Kettős post

Nyugdíjas;)

Visszatérítés témakör megvitatták a PM

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •