Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 20

Konu: Htaccess dil Disabaling

Kıdemli Üye

Default Htaccess dil Disabaling

Merhaba, forum klasörünün içinde ve yurt dışında hem benim. Htaccess i bu gibi görünüyor başladığı BB yeniden yazma kuralları
    RewriteRule ^ / (af |? ² | ar | | bg | ca | zh-CN | hr | cs | da | nl | tr | et | tl | fi | fr **********.. .
    Benim forum dili öylesine i "tr" kaldırarak olmalıdır inglsh bu nedenle bu gibi görünüyor?
    RewriteRule ^ / (af |? ² | ar | | bg | ca | zh-CN | hr | cs | da | nl | et | tl | fi | fr **********.
    I kaldırın ve "en" i dışında başka bir dilde forum forum sayfası ya da indeks sayfasını söyleyen / pt / / tr / bayrak forum varsayılan dil inceleyen bana geri almak için?

Saygılarımızla,
    Simon

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

merhaba,

Ana dil kodu kalmalıdır. Htaccess ingilizce bayrak, elbette. Htaccess bu kodu olmadan çalışacaktır.

Neden bu kodu. Htaccess silmek için mi istiyorsunuz?

Kıdemli Üye

Forum yükler (23) ve dil tablolar i. olduğunu fark edince ben ille de silmek istemiyorum, i i sorgular miktarı kontrol ediyordu ....en / kısa ********** tr / orta .. benim forum dili ingilizce olarak gerçekten benim için herhangi bir dil tabloları önbelleğe olması gerektiğini vb, benim tarayıcı ingilizce ve Forum gönderme anadili İngilizce, bu yüzden ben belki ben yanlış bir şey olduğunu düşündüm.

Ben, benim sunucu yükünü ve sorguları azaltmak için çalışıyorum.

Saygılarımızla,
    Simon

Bu seçeneği kullanarak bazı dillerde (örneğin İngilizce) önbellek sistemi devre dışı bırakabilirsiniz:
    admincp-> BB Cache-> Veritabanı Cache-Ziyaretçiler Önbellek bilgileri

Kıdemli Üye

Tamam, teşekkür ederim , Ben de bunu hayata geçirdik http://www.vbenterprisetranslator.co...-new-post.html Michal tarafından

Kıdemli Üye

Kamil, ben veritabanı önbellek ve konuk önbellek en devre dışı önbellek temizleyici (i asla) koştu ve tüm bu hataları var?
    Veritabanı Önbelleği Temizleme
    Temizlendi tabloları: tr
    Yapılmıştır. Temizlenmiş: 1 saniye 3 tablolar (her dil için 3 önbellek tablolarını)

Ziyaretçi Cache Dosyaları Temizleme

Uyarı: unlink ([yol] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-82-p-3_html0.html) [function.unlink]: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / line 39 / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php

Uyarı: unlink ([yol] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-82-p-6_html0.html) [function.unlink]: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / line 39 / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php

Uyarı: unlink ([yol] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-13_html0.html) [function.unlink]: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / line 39 / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php

Uyarı: unlink ([yol] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-14_html0.html) [function.unlink]: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / line 39 / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php

Uyarı: unlink ([yol] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-15_html0.html) [function.unlink]: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / line 39 / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php

Uyarı: unlink ([yol] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-16_html0.html) [function.unlink]: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / line 39 / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php

Uyarı: unlink ([yol] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-17_html0.html) [function.unlink]: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / line 39 / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php

Uyarı: unlink ([yol] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-18_html0.html) [function.unlink]: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / line 39 / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php

Uyarı: unlink ([yol] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-22_html0.html) [function.unlink]: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / line 39 / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php

Uyarı: unlink ([yol] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-23_html0.html) [function.unlink]: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / line 39 / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php

Uyarı: unlink ([yol] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-24_html0.html) [function.unlink]: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / line 39 / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php

Uyarı: unlink ([yol] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-27_html0.html) [function.unlink]: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / line 39 / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php

Uyarı: unlink ([yol] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-29_html0.html) [function.unlink]: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / line 39 / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php

Uyarı: unlink ([yol] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-31_html0.html) [function.unlink]: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / line 39 / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php

********************... Line 39 / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php

Uyarı: unlink ([yol] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_showgroups_php9.html) [function.unlink]: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / line 39 / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php
    Temizlendi dosyaları: tr
    Yapılmıştır. Kaldırıldı: 2 saniye içinde 199 dosya

Temizlenmiş 1 dil (ler)
    Bitmiş Temizleme
    Karakter sınırı izin verilmez ve bağlantı sistemi çalışmıyor, çünkü ben bile basit bir metin dosyasını karşıya olanlar tüm hataları değil, ben burada bunları yetkiniz yok olabilir.

ok,

içindeki dosyaları chmod kontrol edin vbet_guestcache klasör
    vbet_guestcache / tr / klasör chmod (777 olmalıdır) kontrol ediniz

ikincisi, lütfen sunucu üzerinde vbet_guestcache lokalizasyonunu kontrol (ve burada yapıştırın). Olmadığını kontrol edin vbet_guestcache / tr / files hala yok ya içinde (ve içindeki dosyaları kontrol chmod 777 olmalı)

Kıdemli Üye

Vbet_guestcache içindeki tüm dosyaları chmod 755 idi ama şimdi 777 dosya / public_html / RenkliAdult / vbet_guestcache ve / public_html / RenkliAdult / vbet_guestcache / tr boş yer, ama ben yukarıda belirtildiği gibi bir önbellek temiz gerçekleştirilen olurdu.

Bu artık doğru mısınız?

EDIT: Başka bir vbet_guestcache dosya denetimi (i) bu klasörün içinde her şeyin chmod 644

(Kullanım 'CHMOD 777-R vbet_guestcache') içinde 777 tüm önbellek klasör ve alt klasörlere chmod yapılan gerekir.

ve tekrar test edin.

İkincisi -: Böyle bir dosya ya da dizin yok, Bu yüzden dizin yolunu kontrol edecek

Kıdemli Üye

Bütün vbet_guestcache ve alt klasörleri kontrol edebilirsiniz I am bilgiye erişmek artık 777

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •