Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 20

Тема: Disabaling мову. Htaccess

Default Disabaling мову. Htaccess

Привіт, по моєму. Htaccess як всередині папки форуму та за її межами у мене є vbet правила перезапису початку яка виглядає наступним чином
    RewriteRule ^ / (М |? Кв | ар | бути | BG | ок | ж-CN | HR | CS | да | NL | EN | та ін | TL | Fi | FR **********.. .
    Мій форум мовою inglsh так повинен я бути видалення "ан", так це виглядає, як це?
    RewriteRule ^ / (М |? Кв | ар | бути | BG | ок | ж-CN | HR | CS | да | п | та інших | TL | Fi | FR **********.
    Якщо я видалити "ан", і я Переглянути мою сторінку форуму або сторінки індексу поза форуму на іншій мові говорять / PT / буде / EN / прапор працювати, щоб отримати мене назад на перегляд форуму в мові за замовчуванням?

З повагою,
    Саймон

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

привіт,

Ваш основний код мови повинен залишатися в. Htaccess, звичайно, англійський прапор буде працювати без цього коду в. Htaccess.

Чому ви хочете видалити цей код. Htaccess?

Я не обов'язково потрібно видалити, я перевіряв кількість запитів, що у мене є, коли мій форум навантаження (23!) І зауважив, що він використовує мову таблиць i. .... En / коротке ********** ан / середній .. і т.д., коли насправді це не повинно бути будь-якою мовою кешування таблиць для мене, як мій форум мовою є англійська, мій браузер налаштований на англійській і мій форум розміщення мова встановлена англійська, так що я подумав, що, можливо, я щось не так.

Я намагаюся зменшити мою навантаження на сервер і запити.

З повагою,
    Саймон

Ви можете вимкнути кеш системи для деяких мов (наприклад, англійська) за допомогою цієї опції:
    AdminCP-> vBET Cache-> Database Cache-> Відомості про Гостей кеш

Добре, дякую , Я реалізували це теж http://www.vbenterprisetranslator.co...-new-post.html як розміщені Міхал

Каміль, я інвалід єп в кеш даних і кеш гостей побіг Cache Cleaner (який я ніколи не роблю) і отримав всі ці помилки?
    Очищення кешу бази даних
    Очищені столи для: EN
    Вчинено. Очищені: 3 таблиці 1 секунда (3 кеш таблиці на кожну мову)

Очищення файлів Гість кеш

Увага: від'єднати ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-82-p-3_html0.html) [function.unlink]: Немає такого файлу або каталогу в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лінії 39

Увага: від'єднати ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-82-p-6_html0.html) [function.unlink]: Немає такого файлу або каталогу в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лінії 39

Увага: від'єднати ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-13_html0.html) [function.unlink]: Немає такого файлу або каталогу в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лінії 39

Увага: від'єднати ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-14_html0.html) [function.unlink]: Немає такого файлу або каталогу в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лінії 39

Увага: від'єднати ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-15_html0.html) [function.unlink]: Немає такого файлу або каталогу в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лінії 39

Увага: від'єднати ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-16_html0.html) [function.unlink]: Немає такого файлу або каталогу в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лінії 39

Увага: від'єднати ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-17_html0.html) [function.unlink]: Немає такого файлу або каталогу в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лінії 39

Увага: від'єднати ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-18_html0.html) [function.unlink]: Немає такого файлу або каталогу в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лінії 39

Увага: від'єднати ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-22_html0.html) [function.unlink]: Немає такого файлу або каталогу в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лінії 39

Увага: від'єднати ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-23_html0.html) [function.unlink]: Немає такого файлу або каталогу в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лінії 39

Увага: від'єднати ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-24_html0.html) [function.unlink]: Немає такого файлу або каталогу в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лінії 39

Увага: від'єднати ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-27_html0.html) [function.unlink]: Немає такого файлу або каталогу в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лінії 39

Увага: від'єднати ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-29_html0.html) [function.unlink]: Немає такого файлу або каталогу в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лінії 39

Увага: від'єднати ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-31_html0.html) [function.unlink]: Немає такого файлу або каталогу в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лінії 39

********************... Включає / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лінії 39

Увага: від'єднати ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_showgroups_php9.html) [function.unlink]: Немає такого файлу або каталогу в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лінії 39
    Очищені файли для: EN
    Вчинено. Вилучені: 199 фото в 2 секунди

Очищені одну мову (мови)
    Очищення закінчена
    Це не всі помилки, я не міг розмістити їх тут, як і символів не дозволить їй і я навіть не міг завантажити простий текстовий файл, тому що ваша прихильність система не працює.

ок,

будь ласка, перевірте ваш CHMOD на файли всередині vbet_guestcache папка
    будь ласка, перевірте CHMOD з vbet_guestcache / EN / папки (повинно бути 777)

по-друге, перевірте (і текст сюди) vbet_guestcache локалізації на вашому сервері. Будь ласка, перевірте, що всередині vbet_guestcache / EN / файли все ще існує, чи ні (і перевірити CHMOD файлів всередині - повинно бути 777)

Всі файли всередині vbet_guestcache були CHMOD 755, але тепер 777, файл знаходиться тут / public_html / forumz / vbet_guestcache та / public_html / forumz / vbet_guestcache / EN порожній, але було б, як я виконав кеш чистий, як зазначено вище.

Чи є ці тепер правильно?

EDIT: Про перевірку іншого vbet_guestcache файл (бути) Я вважаю, що все, що всередині цієї папки CHMOD 644

Ви повинні зробив CHMOD на 777 на весь кеш папки та папки всередині (використовуйте 'CHMOD 777-R vbet_guestcache').

і перевірити його ще раз.

по-друге - у нас є: Немає такого файлу або каталогу, Тому я буду перевірити шлях до каталогу

Всі vbet_guestcache і вкладених папок в даний час 777 годин я буду вам деталі доступу, таким чином Ви можете перевірити

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •