Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 3 123 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 28

Konu: . Htaccess konuları

Üye

Default . Htaccess konuları

Ben vbseo 3.5.2 vBulletin 4.1 çalıştırıyorum.

Ben bugün VBT satın.

Aşağıda çalışan benim. Htaccess dosyası ... www satelliteguys nokta nokta / htaccess.txt (benim txt dosyası yükleyemiyorum sunucu üzerindeki izinleri hata ve 15 kez kadar url'ler cevap veremezsiniz diyor.)

Sayfa düzgün yeniden yönlendirme değil diyor bir hata alıyorum bunu eklerken, düzgün çalışmak için önerilen VBT almak için geçiremedi

Firefox sunucu tamamlamak hiç bir şekilde bu adrese isteği yönlendirme olduğunu tespit etti. Giriş sayfama nasıl gidiyor çalıştığınızda.

Bu çalışma bana doğru. Htaccess bilmek bildirin miyim? Teşekkürler!
    Last edited by scottct1; 03-12-10 at 04:23.

Üye

Dün gece kurulum hizmeti emretti. Ben eminim basit bir şey gibi yanlısı rakam verdi.

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

Doğru Thats.
    Rahmetli için özür dilerim.

PM admincp, FTP ve vBSEO detayları bana gönderin.

Şimdi biz bir hafta sonu var. Pazartesi günü yapacağız. Sizin için doğru mudur? Gecikme için özür dilerim.
    Last edited by kamilkurczak; 03-12-10 at 20:00.

Üye

PM gönderdi.

Teşekkürler!

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Bu hafta sonu Kamil ücretsiz. O bunu çözmek ve Pazartesi size cevap mümkün olacak. Umarım bu Tamam

.. Htaccess dosyasını düzenlemek Çünkü bu htaccess dosyası yerine lütfen:
    Code:
    DirectoryIndex    cmps_index.php index.php cmps_index.php index.html index.htm

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.satelliteguys\.us
    RewriteRule (.*) http://www.satelliteguys.us/$1 [L,R=301]               

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#************************************************************************--
    #RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#************************************************************************--
    #RULES for pages outside forum directory handled by vBulletin

#Those rules have to be in domain main folder
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

#This rule must be in each directory which have to be supported (without forum directory itself)
    #RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    #RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.satelliteguys.us$

Bitti.
    -I vBSEO dosyaları düzenlenebilir (BB ile entegrasyon)
    -I. Htaccess (şimdi iyi bir kurallar var) dosyasını aşağıdaki gibi düzenledim
    -I admincp-BB ve admincp-> genel ayarlar gerekli seçenekleri ayarlayabilirsiniz.
    Ben iyi işler sitenize ve her şeyi (çeviri forum ve bağlantılar) test ettik.

Bunu test mi?
    bir şey kabul etmezse, buraya yazınız.
    Eğer her şey, işbirliği ve iyi şans için ok teşekkür ederiz.

Üye

Birkaç sorunları yaşıyorum ...

Alman tıklarsanız 1) Alman para cezasına çevirir. Ancak geri dönmek ve İngilizce İngilizce geri dönmek için ingilizce bayrak tıklayın istiyorum ve Alman kalır.

Bunun yerine satelliteguys.us için beni alarak / tr satelliteguys.us beni geri alır

2) Web Sitesini cmps_index.php ama yerine index.php yüklenirken kullanımı gibi bazı nedenlerden dolayı o kadar değildir. Bu sorunu gidermek için geçici olarak index.php cmps_index.php kopyalar.

3) benim kullanıcıların aşağıdaki sorunu ... "İlk okunmamış mesaja özelliği bozulmuş gibi görünüyor. Bunun yerine yeni bir mesaj sonrası ilk konuları için gidiyorum."

Bildiriniz.

Üye

Diğer konular ...

Sonra Opak Ignored deyişle sonra Araçları VBT AdminCP girip, aşağıdaki hata mesajı alıyorum.

Uyarı: require_once ([yol] / admincp / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php) [function.include-once]: failed to open stream: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / admincp / misc.php (2067): eval () ' d code on line 4

Ölümcül hata require_once () [function.include]: / usr / local / lib: / usr / home / Uydu / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php gerekli açılış Başarısız '/ usr / home / Uydu / public_html / admincp / misc.php (2067)): eval ()' / php 4 hat d kodu

Ve bu önbellek temizleyici ...

Uyarı: require_once ([yol] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.include-once]: failed to open stream: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / admincp / misc.php (2067): eval () ' d code on line 9

Fatal error: require () [function.include]: / usr / local / lib: / usr / home / Uydu / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php gerekli açılış Başarısız / usr / home / Uydu / public_html / admincp / misc.php (2067)): eval () '/ php d code on line 9

1) satelliteguys.us / iyidir. neden olmasın "/ tr" ile? english ana forum dili ve ingilizce bayrak tıkladığınızda orijinal foruma bir url var çünkü.
    Nereye almanca görüyor musunuz? almanca üzerine tıklarsanız Almanca çevirisi var. Ingilizce üzerine tıklarsanız bir ingilizce var.

Daha hızlı bir forum var isterseniz:
    Yalvarıyor bazı çeviriler devre dışı bırakabilirsiniz önbellek dolu olacak, zaman zaman yenilerini ekleyebilirsiniz. 52 çevirileri ile başlayan kullanıcılar ve kökler için 52 kez daha fazla içerik anlamına gelir. Bazı forumlar birkaç çevirileri ile başlamak daha iyi olur bazı kolayca işleyebilir.
    Bunun için: Gitmek = TR->BB->Bayrakları

2) Şimdi bir iştir?
    3) Şimdi bir serbest zaman var. Ben yarın çözecektir. Tamam, sizin için ise.

Sayfa 1 , 3 123 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •