PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Başarısızlık öyküsüdür?

mario06
14-07-10, 04:27
Bu BB göz önüne alındığında, bunun gerçekten değer konuları sadece% 2 farklı dillerde dizine 350k Mesajları oldukça yüksek ve sunucu CPU yükü tutar?

VBSEO yüklü bir BB yapmak için tam olarak bu işi yapmak gerekir?

Bu mod olmayan bir vBSEO kurulu üzerinde test edildi | mi?

Yüzde vBSEO verilir ve indeksleme için BB?

Başarı öyküleri çok az bilgi givin benim için biraz belirsiz şeyler.
ayarları | vBSEO yüklü?
Sunucu ayarları?
BB ayarları?
vBSEO ayarlarını?
vBulletin ayarları?
Google PR?
vs?

mario06
16-07-10, 16:18
Günlük kadar:)

Ramses
16-07-10, 19:49
Ben pek bir ziyaretçi artan görebilirsiniz rahatlıkla söyleyebilirim ki, şimdiye kadar vbseo yüklü var ve yok. Tamam, belki, ama sayıları, belki bir ay içinde 500-1000 ek ziyaretçi konuşurken bazı daha ingilizce, lehçe ya da diğer dil ziyaretçi. Günlük belki 30 ek ziyaretleri, yüzdelerin bu% 1 artmaktadır.
Bu yüzden vbseo yüklü olup olmadığını en iyi etkiyi meydana düşünüyorum.

pepito69
16-07-10, 20:31
Merhaba,
Ben vBSEO kullanmıyorum.
BB bu ayın 5. kullanmaya başladı. 10 gün içinde ziyaret büyüyor. (%):

(15,79%)
ziyaretler: 24,813
Önce: 21,429
Ben bir şey i birkaç kez 1000'den fazla ek ziyaretçiler bir gün olacak.
Ama, benim web tercüme sadece blogunuzu sahip değilsiniz. Bu ürün, (BB), (ok. .. büyük ...) iyi bir fikirdir ama birçok sorunu beni deli ediyor. Kısa bir süre içerisinde tamam diyelim ki, ancak birkaç ay ne görelim kolay ...

mario06
17-07-10, 18:29
i benim forumda son yıllarda giderek artıyor ve benim adsense gelir google analytics ile yakından izlenmesi her şeyi yaşıyorum dahası aynı kalmıştır bu yana daha fazla kullanıcı arasında bir fark göremiyorum ben url yeniden yazar vBSEO inanıyorum bazı önemli sonuçları görmek için, ben vBSEO kendi lütfen ama sunucu daha fazla stres ekler ve ben yıllarca oldum ben kesinlikle bu noktada olduğunu düşünüyorum url yeniden yazar eklemeyin çünkü kaldırılamaz işe yaramaz

Başarı için gerçek çözüm, kaliteli içerik ve yüksek PR geri Bu benim kişisel görüşüm ANCAK değerli bir varlık olan çeviri özelliği sadece BB tavsiye edersiniz

pepito69
17-07-10, 18:41
Başarı için gerçek çözüm, kaliteli içerik ve yüksek PR

Bu tabii ki en önemlisi.

mario06
18-07-10, 10:45
Merhaba,
Ben vBSEO kullanmıyorum.
BB bu ayın 5. kullanmaya başladı. 10 gün içinde ziyaret büyüyor. (%):

(15,79%)
ziyaretler: 24,813
Önce: 21,429
Ben bir şey i birkaç kez 1000'den fazla ek ziyaretçiler bir gün olacak.
Ama, benim web tercüme sadece blogunuzu sahip değilsiniz. Bu ürün, (BB), (ok. .. büyük ...) iyi bir fikirdir ama birçok sorunu beni deli ediyor. Kısa bir süre içerisinde tamam diyelim ki, ancak birkaç ay ne görelim kolay ...

Forum yeni olduğundan bu bir tesadüf olabilir ya da o zaman anlatacağım yine de daha uzun sürer belki benim forum büyüktür. Ancak, başarı öyküleri kurulumları ve tweaks bilerek ya da zarar.

Saygılarımızla

mario06
18-07-10, 10:51
Ben pek bir ziyaretçi artan görebilirsiniz rahatlıkla söyleyebilirim ki, şimdiye kadar vbseo yüklü var ve yok. Tamam, belki, ama sayıları, belki bir ay içinde 500-1000 ek ziyaretçi konuşurken bazı daha ingilizce, lehçe ya da diğer dil ziyaretçi. Günlük belki 30 ek ziyaretleri, yüzdelerin bu% 1 artmaktadır.
Bu yüzden vbseo yüklü olup olmadığını en iyi etkiyi meydana düşünüyorum.

Ama yukarıda da dediğim gibi, ek sorgular eklemek ve url yeniden yazar olmadan url Ben bir çıkmaz sokağa girdiklerine bu nedenle tavsiye edilmez bir orta / büyük forumu tüm bu yeniden yazan ve biz olarak etkili olması ve tercih olmaz yüklemeden değil.

vBET
20-07-10, 20:24
Bu BB göz önüne alındığında, bunun gerçekten değer konuları sadece% 2 farklı dillerde dizine 350k Mesajları oldukça yüksek ve sunucu CPU yükü tutar?

VBSEO yüklü bir BB yapmak için tam olarak bu işi yapmak gerekir?

Bu mod olmayan bir vBSEO kurulu üzerinde test edildi | mi?

Yüzde vBSEO verilir ve indeksleme için BB?

Başarı öyküleri çok az bilgi givin benim için biraz belirsiz şeyler.
ayarları | vBSEO yüklü?
Sunucu ayarları?
BB ayarları?
vBSEO ayarlarını?
vBulletin ayarları?
Google PR?
vs?

Lütfen böylece çevrilen sayfalarda ek trafik başarı elde CPU yükü tercüme sayfaları ziyaret anlamına gelir büyürse - BB normal sayfaları için hiçbir şey unutmayın. BB ya da başka bir yolu var mı yeni trafik sunucu olursa olsun her zaman daha fazla kaynak alacak.

Ayrıca sadece CPU yükünü azaltmak BB yüksek karınca yapılandırılabilir olduğunu not edin - sadece performans ipuçları: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Daha sonra kendi isteği varsa, müşterilerimiz, herhangi bir performans sorunları olmadan gerçekten çok büyük forumları ile BB kullanın. Performans ipuçlarını kullanarak kaldırmak için basit bir yol var.
Şimdi 52 kat daha fazla içerik BB sayesinde sihirli yapılamaz. Biraz daha fazla kaynak ihtiyacı sunucunuzda bununla başa çıkamazsınız eğer sadece o yapılandırın:) Örneğin bazı dillerde devre dışı. Ama gerçekten ben sadece forum ve çeviriler hızlı forking olduğunu görüyorum, bu yüzden böyle bir durumda herhangi bir çeviriler kaldırmak için tavsiye etmiyoruz. Daha fazla CPU kullanımı ile ilgili yazı - bu bir sorun değildir. Sürece hala bazı ücretsiz CPU kaynaklarını ve yanıtları olduğu gibi hızlı sadece kaynakları kullanarak anlamına gelmektedir.

BB vBSEO olmadan tamamen çalışabilir zaten biliyorum o yüzden bu yolu kullanarak. BB tam vBSEO olmadan bu işi yapar - vbseo çevirileri ile ortak bir şey ve çok dilli bir toplum. Ayrıca vBulletin 4.x kendi SEO bağlantılarını destekleyen ve BB çeviri destekler.

BB vBSEO olmadan tam olarak test edilir ve biz bu yolu kullanarak müşterilerin çok şey var siz de dahil olmak üzere. Böylece çalışma olduğunu kendinize se. Bu sorunun kaynağı ben gerçekten anlamıyorum ... Eğer yanlış bir gemide çalışan bir şey bulursanız hata raporlama bölümüne dikkat ediniz.

VBSEO ve BB standında verilen indeksleme Yüzde% 0 - kılmak indeksleme hiçbiri. Ve, sizin için forumda indeksleme yapacaktır herhangi bir araç yoktur. Endeksleme forumumuzu misafir olarak çalışan Google örümcekleri tarafından yapılır.

Başarı öyküleri bizim kullanıcılar tarafından verilmiştir sadece ilgili ayrıntıları sorabilirsiniz. Burada BB personel ürtiker (kurdeşen) desteği - Ama bu, bunun için kesin yanlış bir bölümüdür. PM Sadece soruyorum hangi hikayeyi kim yazıyor. Biz başarı öyküleri bazı örnekler verdi, ancak o isterse sadece forum sahibinin yapılandırma hakkında daha fazla bilgi verebilir.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1