PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş vbet v4.4.6 kullanıcı grupları oluşturur?

hmspain
20-02-12, 20:12
VBulletin kullanarak özelleştirilmiş bir deri 3.8.6 bitiyor. Canlı tek eklentileri şunlardır:

ame - otomatik medya Embeder
Yeni konu bildirimi
Yazı teşekkür ederim Hack
vBulletin Blog
ve kendi Webkey kimlik doğrulama eklentisi

Dikkatle takip v4.4.6 için yükleme yönergeleri ve nerede yapılandırmanız için gereken noktaya kadar yaptı. Sistem vbet üzerinde başarıyla için kullanılan, ama birden fazla usergroup sorunun karşılaşıyor sonra kaldırmak zorunda kaldı. Yüklendikten sonra kullanıcılar sistem aşağı... (üzgünüm, ben yok) hata iletisini şikayet başladı vbet için işaret, öylesine ı sakatlar vbet bitirmek ve yeniden yapılandırma adımları bulmaktan daha.

Bu noktada, ek kullanıcı grupları üstünde benim sistem, her dil için oluşturulan fark ettim. WHA?

Ben bir şey eksik gerekir. Çeviriler, güncelleştirme çalıştı son kez aynı birden fazla usergroup sorunu koştu. Birkaç ay beri Çeviriler amele üstünde benim sistem oldu. Ben yüklemek için sözleşme ya da am ı füze bir şey?

Benim sistemden kaldırılır; her şey daha iyi çalışıyor (olmadan Çeviriler albiet).

r.dziadusz
21-02-12, 01:31
Bu noktada, ek kullanıcı grupları üstünde benim sistem, her dil için oluşturulan fark ettim. WHA?

It's ok, SQL ayrılmış diziler yoksa ve eğer tek bir dil için. vBET aynı varsayılan dilde kullanıcıları gruplamak amacıyla oluşturur. Sizin çeviri sırasında herhangi bir sorun varsa da yardımcı olmak ve her soruyu cevaplamak mutlu olacak

hmspain
21-02-12, 17:49
It's ok, SQL ayrılmış diziler yoksa ve eğer tek bir dil için. vBET aynı varsayılan dilde kullanıcıları gruplamak amacıyla oluşturur. Sizin çeviri sırasında herhangi bir sorun varsa da yardımcı olmak ve her soruyu cevaplamak mutlu olacak

Bir usergroup her dil için oluşturulur (Bu yeni bir şey mi? 50 Kullanıcı grupları ekleme soğuk değil); Ne ayrılmış bir fikrim yok SQL dizisidir; Üzgünüz! Ben, öncelikle, bir yıl önce Çeviriler yüklendiğinde bu olmadı. Çeviriler sadece yüklü ve amele mükemmel. Şimdi sistemde:-) geri almanın bir zaman şeytan yaşıyorum.

r.dziadusz
22-02-12, 20:38
içinde senin admincp - > usegroup bakmak bunun gibi:
Varsayılan dili: Arnavut?
Şimdi Dediğim gibi çeviriler ayıran kullanıcı grupları oluşturur. Forum yavaş çalışıyorsa bunu başka şeyler, coused de, bu yazı okuyun:
tıklatın (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html)

hmspain
22-02-12, 20:59
içinde senin admincp - > usegroup bakmak bunun gibi:?
Şimdi Dediğim gibi çeviriler ayıran kullanıcı grupları oluşturur. Forum yavaş çalışıyorsa bunu başka şeyler, coused de, bu yazı okuyun:
tıklatın (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html)

Benim forum 50 dili destekliyorsa, yani, ben görebilirim * 50 * ek kullanıcı grupları oluşturuldu?

r.dziadusz
22-02-12, 21:38
Evet, olabilir ama bu ürünümüz daha hızlı çalışmasını sağlamak için oluşturulmuştur.

hmspain
22-02-12, 22:45
Evet, olabilir ama bu ürünümüz daha hızlı çalışmasını sağlamak için oluşturulmuştur.

Yani benim forum vbet daha hızlı çalışmasını sağlamak için 50 + kullanıcı grupları oluşturmuş?!? ama ben bunları silebilir ve Çeviriler biraz daha yavaş çalışıyor görmek?!? ... ve onlar tüm sadece yeniden sonraki yükseltme sırasında?!?

r.dziadusz
23-02-12, 22:13
Evet recreateed her güncelleme olacak.
Da sen-ebilmek denemek tüm-in onları kaldırmak, ancak bu eklenti devre dışı bırakmanız gerekir: userdata_presave ve sen-ecek nedd ek vBET kaldırmak isteyip istemediğinizi değiştirmek de:

includes/vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

satırı bulun:

function vbet_removeDefaultLanguageGroups() {}
Bu işlev tüm içeriğini Kaldır

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1