PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş tablo vbenterprisetranslator_cache çıkmak değildir

Wulf
24-08-11, 14:07
Ben günde birkaç MySQL hataları alıyorum:

MySQL Error: Table 'databasename.vbenterprisetranslator_cache_' yok

kamilkurczak
24-08-11, 21:47
hangi önbelleği için veritabanı kullanmak? vbulletin veritabanı veya harici db (Vbulletin veritabanı dışında db)?

Wulf
24-08-11, 21:49
Vbulletin veritabanı kullanarak.

kamilkurczak
26-08-11, 08:39
BB tablolar veritabanı yüklü olduğundan emin? phpmyadmin kullanarak kontrol edebilirsiniz? belki BB kurulumu sırasında herhangi bir sorun admincp tarafından bir kez daha product.xml BB almak için deneyebilirsiniz

vBET
29-08-11, 20:25
Kamil yazdığı gibi - yine ithal ürün dosyası lütfen. Ayrıca tam hata mesajı verin.

Wulf
29-08-11, 20:33
Birkaç gün önce yine ithal ürün dosyası ve o zamandan beri bu hata görmedim. Bu yüzden sabit olması gibi görünüyor.

vBET
29-08-11, 21:11
Daha iyi:) Biz ilk kez tablolar oluşturulur neden söylemez - yükleme işlemini kendisi Powered by ele alınır. Büyük şimdi gayet iyi çalışıyor:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations