PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: 4.1.4 BB ve ckeditor

Taurus
13-06-11, 00:21
Ben sadece BB fi 4.1.4 yeni ckeditor ile iyi çalışıyor olup olmadığını bilmek istiyorum?

Teşekkür ederiz.

vBET
13-06-11, 00:45
ckeditor? BB 4.1.4 bazı eklenti veya işlevsellik mi?

Taurus
13-06-11, 00:50
Bu tamamen yeni bir editör.

vBET
13-06-11, 00:53
Şu anda teyit edemez. Belki bazı kullanıcıların onaylayın. Biz onu kontrol etmek ve bu hafta teyit edecektir.

vBET
13-06-11, 04:32
4.1.4 vBulettin BB dil seçeneği (kullanıcılar için forum dil dışında varsayılan dil) editörleri nadas eklediği onaylayın:
- Konuyu hızlı cevap
- Konuyu tam cevap
Yeni Konu
- Hızlı Kullanım Ziyaretçi Mesaj
- Detaylı Kullanıcı Ziyaretçi Mesaj
- Özel Mesaj
- Özel Mesaj Hızlı Yanıt
- Özel Mesaj Gelişmiş Yanıtla
- Yeni Grup tartışması
- Hızlı Grup Tartışma Yanıtla
- Gelişmiş Grup Tartışma Yanıtla
- Hızlı Grup Resim Yorum
- Gelişmiş Grup Resim Yorum
- Hızlı Albüm Resim Yorum
- Gelişmiş Albüm Resim Yorum
- Yeni Blog Mesajı
- Hızlı Blog Yorum
- Gelişmiş blog Yorum
- CMS Makale Yorum (opak değil)
- CMS Madde (opak değil)
Şey özledim varsa lütfen bana bildirin ve ben bunu kontrol edecektir.

Opak seçenekleri görüntülenir, ancak lang bbcode opak olduğunu lütfen unutmayınız. İYS Makaleler (bu yazılar hala opak veya opak seçeneği göstermek değil, herkes tarafından yazılı değildir) opak değil girintili, ama yorum olmalıdır hatırlıyorum. Bu kontrol edecektir.

Ayrıca detaylı hızlı cevap arasında değişiklik Tamam. Mesaj önizleme da iyi çalışır. Bu 2 konu editörleri üzerinde test edildi.

- VBulletin JIRA (http://tracker.vbulletin.com/browse/VBIV-12394) Giriş Gerekli: Ayrıca blog için bir vBulletin hata bulundu

Taurus
13-06-11, 06:06
Michal! Olduğunu bilmek iyidir.

vBET
15-06-11, 15:06
Opak seçeneği gösterir, ancak opak bir madde değildir, bu 2 editörleri hakkında:
1. İYS Madde: Ben bazı notlar kontrol ve olması gerektiği gibi. (Bu herkes tarafından eklenebilir içerik değil) forum varsayılan dil ile yazılmış olduğu için opak, burada desteklenmiyor. Ve biz performans nedenleriyle opak gösterme seçeneği için herhangi bir ek koşul değildi - CMS makaleler yazmaya insanlar grubu sınırlıdır ve bu anadili aynı forum varsayılan dil ve opak seçenekleri görmezsiniz. Yani bu, olduğu gibi kalır.

2. CMS Makale Yorum: opak olmalıdır ve bir sonraki sürümü olacak. Hızlı düzeltme: CMS makale yorum ve kod adı Kulp varsayılan dil, BB ürün için, kanca vbcms_article_populate_end için yeni eklenti:

if ($view->comment_block) {
$view->comment_block = str_replace('if (comment_postid > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
postvars += \'&vbet_postInLanguage=\' + document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').value;
}
if (comment_postid > 0)', $view->comment_block);
}

vBET
15-06-11, 16:52
4.1.4 editörü ile yeni sorun - mesajın içeriğini önizleme yazılan kontrol etmek ve daha sonra tercüme sayfası ileri gidiyor tercüme edilmemelidir. Şimdi bu hakkı üzerinde çalışıyoruz, biz yeni bir sorunu çözmek kadar serbest olacak.

vBET
16-06-11, 01:46
4.1.4 editörü ile yeni sorun - mesajın içeriğini önizleme yazılan kontrol etmek ve daha sonra tercüme sayfası ileri gidiyor tercüme edilmemelidir. Şimdi bu hakkı üzerinde çalışıyoruz, biz yeni bir sorunu çözmek kadar serbest olacak.

Tamam - Bunun için bir çözüm var ve bir sonraki sürümünde dahil olacak:)

vBET
16-06-11, 08:50
Ve bir daha sorun bulunan ve zaten düzeltilmiş çevrilen sayfalarda ckeditor.php istekleri oldu yönlendirmek. Bu gerçekten bir hata değildi yönlendirme sonra her şey iyi çalışıyor, ama kötü bir performans için yönlendirmek. Biz zaten ckeditor.php için istekleri zaten dil parametre ve kayıp çeviri takibi için gerekli olan herhangi bir yönlendirme içerir, böylece sabit:) Bu, bir sonraki sürümünde dahil olacak.

Taurus
16-06-11, 10:20
Bu gerçekten beni Michal için harika bir haber. 4.1.4 için yükseltme gerçekten önemli mods çalışır biliyorum kadar kapalı tutuyorum. Şimdiye kadar bu alışkanlık bir kısmı halen vardır. Ama, benim en önemli olanlardan biri gitmek için iyi olacaktır olduğunu BB bilmek bana kalbinde huzur verir! Büyük çalışma ve her zaman harika destek için çok teşekkür ederiz! Sizin gibi bu iş birkaç adamlar vardır!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations