Orijinalini görmek için tıklayınız: İstatistikler Lütfen?
Bütün bu gıda hikayeleri parlak ama bir kararlar gerçekleri gerekir, bu yüzden herkes bana aşağıdakileri sunarak yardımcı olabilir
VB Sürüm:
VBSEO: yüklemenin Sürüm sayı / tarih:
BB Sürüm / install tarihinden:
Ve google hizmetleri ... Aşağıdaki grafikler
Önce ve sonra dizin sayfaları grafiğinin (webmaster)
Önce ve sonra (webmaster): Site hız grafiği
Search Engine isabeti öncesi ve sonrası (analitik)
Hemen çıkma oranı, öncesi ve sonrası (analitik)
Yerli ÜLKE Hitler öncesi ve sonrası (analitik)
Ben büyük sormak biliyorum ... ama tüm bu bilgiler ile bu ürünü satın uygun bir bilgilendirilmiş karar aout yapabilir sadece sanıyor ...
Merhaba. Maalesef biz böyle bir veri yok - bu forumu başından beri "önce" hayır herhangi bir nedenle yüklü BB vardır. - VBulletin Enterprise Çevirmen (BB) (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-good-stories/) BB İyi Haber: Bazı bilgiler bu alt forumda kullanıcılar tarafından eklenir
Bazı belirli bir site ve dil endeksli Google kaç tercüme sayfaları kontrol edebilirsiniz böylece http://www.vbenterprisetranslator.com/links.php: Ayrıca bazı müşterilerimiz burada bulabilirsiniz forumu bağlantılar dahil etmek için izin.
Google Analytics, bu nasıl bize rehberlik, size tercüme sayfaları foruma giriş yüzde sonuçlar sağlayabilir.
Ben sitemde ücretsiz sürümünü kullanarak (benim günlük iş parçası analitik belgeleri sağlamak için, tam özellikli bir vaka çalışması yapmak için mutlu olurdum bu yüzden anlamak / yapmak kolay olurdu ).... İşe yarayıp yaramadığını Sonra Pro Sürüm satın almak istiyorum ....
Ama ben bunu yapıyorum ederken onu yaratan marka ve herhangi bir outlinks silebilirim? Bu sonuçlar üzerinde bir etkisi olurdu gibi
Bu tek şey gitmek vererek beni erteleyerek &
Kredi bağlantı ücretsiz sürümü kaldırarak istiyorsanız (ücretsiz sürümü sayfada ayrıntıları görmek) herhangi bir bağış göndermek yeterli. Lütfen ücretli bir sürümü daha fazla özellik (URL çeviri gibi) ve (bir sonraki sürümü biz de, en çok kullanılan uygulamaları tarafından hafıza önbellek destek olacak) çok daha fazla optimize edilmiştir. Ücretsiz versiyonu gibi olacak, o zaman biri size ne gibi kesin e bir şey ödedim:)
Kredi bağlantı yanı sıra başka bir şey var, ben bunun için çalıştırabilirsiniz düşünüyorum:) gelecekteki herhangi bir sorunuz varsa lütfen sadece isteyin biz size memnuniyetle yardımcı olacaktır:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):