PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş external.php "gerçek" tercüme URL

MOGmartin
17-09-10, 13:08
Yabancı dil anahtar kelime external.php üzerine inşa beslemeleri ile çevrilmiş URL dahil etmek mümkün mü?

Örneğin: <! [CDATA [Foro MOGmartin de SEO, HERRAMIENTAS SEO GRATIS y Blog@seoforums.org SEO - SEO Preguntas y Respuestas]]> (http://seoforums.org/es/external.php?type=RSS2&forumids = 14)

parametreleri içeren URL'ler mesajları vardır. Bu beslemelerin içine dahil olmak üzere anahtar kelime "gerçek" URL'ler koymak mümkün mü?

teşekkürler!

MOGmartin

MOGmartin
17-09-10, 13:20
Http://rpc.pingomatic.com/ ve muhtemelen kullanarak pubsubhubbub: yukarıda yazılan bir dipnot olarak, ne gibi şeyler ping olduğu otomatik çok dilli Pinger Im yapmak isteyen inşa edilir.

Doğal olarak, ben tercüme URL erişim gönderme zaman yapabileceğini ....

vBET
17-09-10, 13:45
Bu anahtar kelime ile olmalıdır ... Burada gibi: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pl/external.php?type=RSS2

Ben de vB4.x ile test örneği üzerinde kontrol edecek

VBSEO veya Powered Dostu URL'ler ne kullanıyorsanız söyle? Ayrıca Admin CP ve FTP erişimi gönderebilirsiniz - Bu soruşturmayı gerektirecek (bazı günlükler yazılı ve kontrol).

vBET
17-09-10, 14:35
Onaylandı - test vB4.x forum vBSEO RSS bağlantıları anahtar kelime ile tercüme edilmiş. Forumda neden çalışmıyor incelemek mümkün olacak şekilde erişim bilgilerinizi gönderin.

kamilkurczak
07-10-10, 21:07
cevap çözüldü. Eğer değilse, lütfen buraya yazın ve ben bu konu tekrar açılacaktır.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1