Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 24

Тема: белу страницу кад превођења РСС Феедс

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Default белу страницу кад превођења РСС Феедс

да добијем празну страницу кад сам поглед било преведене РСС феедова, свака идеја зашто?

хвала.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Који тип РСС сте тестирање - пошаљите пуну адресу. Да ли се дешава на оригиналном РСС такође или само на преведен један?

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Само преведен РСС-а, нормална РСС је у реду, имате моју форуму УРЛ адресу, можете га тестирати тамо.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

ОК - ја то видим на вашем форуму. Нажалост нисмо у могућности да га репродукује на нашим форумима.

Било би најбоље да добијемо приступ вашем форуму и проверите - то може да се тестирање на пример / копија - он само треба да се понашају на исти начин. Без репродукује проблем не можемо радити на томе. Молим Вас АМ ми приступ детаље администратора КП и ФТП? Као што сам написао може бити неки тест пример - ми само треба понашање не садржај. Или барем немој имате логове грешака РСС? ...

Као што можете да проверите и овде на овом форуму РСС раде у реду. На нашем тесту блог такође. У овом тренутку ви сте једини који има проблем и ваш форум је једино место где можемо да проверимо.

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Ја сам једини админ на мом форуму, молим вас дајте ми упутства за решавање проблема.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Бојим се да је то сувише компликовано и захтева интеракцију - ми треба да пронађу узрок проблема. Бих могао да вам брзо поправити упутства да сам знао шта се тамо дешава и да буду у могућности да га репродукује на мојој страни. Не знајући где је буг једноставно немају појма о томе како, шта и то поправити (може бити изазван конфликт неки други мод, погрешно конфигурација ...). Без могућности да репродукујете то ми не знамо да ли наше измене исправке проблем. А ви сте једини који имају проблем. Зато би било најбоље да имамо приступ - чак и тест форуму. Као што сам већ писао Не треба ми ваш садржај форуму ми само треба да је понашање. Разумем да не желите да делите приступ вашим прави форуму. Да ли имате пример тест при коме се догађа иста ствар?

У овом тренутку за најједноставнији упутства отворите датотеку / Инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ектернал.пхп и одредити где престаје код вредновања стављањем ецхо 'ТЕСТ 1'; (И мења број за сваки ехо) између кода линија. Ако знате шта је бинарна претрага, а затим користите овај алгоритам. Евалуација почиње у функцији вбет_транслатеЕктернал.

Ако мислите да сте у стању да одреди где је проблем онда ми то можемо на овај начин, али ће бити потребно много више времена - нарочито на вашој страни, оно што није неопходно, јер имате нашу подршку. Наравно да смо разумели да не желите да нашу пуну подршку, па хајде да пробамо да га на свој начин.

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Добијање овде још једно питање Рачунар Јуице - Мапа шпијун

Чини се скрипта не добија ЦСС датотеку правилно и гледа у погрешном месту за слике ...

- Ја ћу покушати што сте рекли за друге проблем.

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Бојим се да је то сувише компликовано и захтева интеракцију - ми треба да пронађу узрок проблема. Бих могао да вам брзо поправити упутства да сам знао шта се тамо дешава и да буду у могућности да га репродукује на мојој страни. Не знајући где је буг једноставно немају појма о томе како, шта и то поправити (може бити изазван конфликт неки други мод, погрешно конфигурација ...). Без могућности да репродукујете то ми не знамо да ли наше измене исправке проблем. А ви сте једини који имају проблем. Зато би било најбоље да имамо приступ - чак и тест форуму. Као што сам већ писао Не треба ми ваш садржај форуму ми само треба да је понашање. Разумем да не желите да делите приступ вашим прави форуму. Да ли имате пример тест при коме се догађа иста ствар?

У овом тренутку за најједноставнији упутства отворите датотеку / Инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ектернал.пхп и одредити где престаје код вредновања стављањем ецхо 'ТЕСТ 1'; (И мења број за сваки ехо) између кода линија. Ако знате шта је бинарна претрага, а затим користите овај алгоритам. Евалуација почиње у функцији вбет_транслатеЕктернал.

Ако мислите да сте у стању да одреди где је проблем онда ми то можемо на овај начин, али ће бити потребно много више времена - нарочито на вашој страни, оно што није неопходно, јер имате нашу подршку. Наравно да смо разумели да не желите да нашу пуну подршку, па хајде да пробамо да га на свој начин.
    Ваш ми говори да сте процена овог проблема би провести сате и додао ецхо 'ТЕСТ 1'; испод сваке линије кода у том фајлу ... стварно?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Не - никада нисам писао тако нешто. Немам појма зашто чак ни размишљати о томе ...

Оне у којима савете за вас, јер оне у којима најлакше описати. 1. - ви пропустите тачке око бинарног претраживања. 2. - морамо начина да то урадите без промене резултата и ми смо у стању да то уради брзо, јер знамо да су наши код и имају доста искуства у проналажењу багова или сукобе са другим додацима.

У сваком случају - питање вам не даје било корак ближе решењу. Нудимо Вам нашу пуну подршку. Можете прихватити оно што сте платили за, или можете да га одбије. Ми ћемо вам част одлуку и покушати да вам помогнемо чак и ако одбије нашу подршку. Ипак молимо вас да се фокусирају на питање - желите покушајте да урадите сами, молимо Вас да необрађена наше савете. Желите да безбедно своје време, молимо Вас да нас унутра Имајте на уму да све наше намере су да вам помогну.

Модератор
    Регистрован
    Феб 2010
    Поруке
    210

Право, и ја сам тачка одлука је ја могу да прате упутства, тако да, молим вас дајте ми упутства.

Не желим да вам да приступ као што нема онлине репутацију, само људи дајем приступ мом форуми су ми, вБуллетин и вБСЕО, јер могу да их поверења.

Сте нови у мене, па, ја бих радије да имају упутства, а не пуну подршку.

Хвала.

Страна 1 од 3 123 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •