Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 12

Тема: Da vidimo koliko treba prevesti?

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

Default Da vidimo koliko treba prevesti?

2 pitanja kao što sam veoma službernoj velike svote novca svakog meseca za google prevodioca.

Ne prevede vbet ceo stranice? Kao što sam aplikacije i tako da svakako ne treba da budu prevedene 35000 puta.

Možete provjeriti da li cache memorije radi i correclty esimate koliko su sačuvana već protiv koliko exsist?

Хвала
    Крис

Takođe je čak i moj početna nije u potpunosti preveden u svakom jeziku? Pre nego što sam spenf 50K ove godine na prevodi sam želeo da se pravi da je kao što i treba.

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Da smanje troškovi prevođenja, molim vas pogledajte ovde: Http://www.vbenterprisetranslator.co...e-cheaper.html и овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...ранслатед.хтмл. Pobrinite se da zalihu je napisano na bazu podataka i gosti keš fajl su nastale. Glavna stvar je da koristi bazu podataka cache memorije, gosti cache memorije, slobodno prevodilaca i ne jasno baze podataka cache memorije.
    Stranice ne mogu biti potpuno preveden je iscrpljena u granicama prevodi.

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

Ali ne postoji način da proverite na te stvari ili vidi šta je ostalo da prevede?

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Broj ako nema na raspolaganju prevodilaca vBET onda automatski prikazuje Izvorni tekst. Možete ručno prevede tekst koji nije preveden na prevedeni stranice koristeći хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...нслатионс.хтмл.

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

OMG.. Koliko dana sačuvana prevodi će postojati u keš pre nego što će automatski biti uklonjeni (zakazani zadatak). Set 0 da onemoguće.

Ovo je za 5, tako da su svi moji prevodi beiong uklonjena nakon 5 dana******

Ako je tako su svi keš navedene opcije onemogućuje kao i ako ovo je za 0 ?

Molim vas dozvolite mi da znam što je pre moguće kako sam mali fortuine investirala u prevodi već da mislim da su se baca

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Da onemoguće čišćenje baze podataka keš set:
    • AdminCP->Keš vBET->Baza podataka keš->Keš vreme da živi (TTL) на 0
    • AdminCP->Keš vBET->Baza podataka keš->Keš strategije čisćenja mina на Онеспособљен

Informacije o korišćenju baza podataka cache memorije su opisani ovde: Користи кеш базе и овде: Ne jasno baze podataka cache memorije.
    Последњи изменио Marcin Kalak; 10-10-15 U 10:27.

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

Bukvalno hiljade dolara.. Ja nikada nisam imao sreće sve slobodne prevodi

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Uvek vBET na prvi koristi slobodni prevodioca ako je, na raspolaganju i podršku za ovaj jezik. Više informacija: Koriste mnoge mašina prevod usluga (Apis).

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

Pokušao sam više puta apertium ali uvek dobijem grešku da pokušate ponovo kasnije ili drugo ime?

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Apertium pomoik, nažalost ponekad nedostupan.

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •