Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: Да ли СМФ 4.0.2 издање одлагања утицај вБЕТ 4.0?

Default Да ли СМФ 4.0.2 издање одлагања утицај вБЕТ 4.0?

Да ли СМФ-а кашњење у ослобађајући 4.0.2 удара или одлагања предвиђено ослобађање вБЕТ 4.0? Да ли Марта још увек изгледа као изводљив датум за вБЕТ 4.0 издање, и ако јесте, да ли имате прецизније процене вБЕТ 4.0 релеасе дате?
    Последњи изменио vBET; 17-02-10 U 17:13. Разлог: Исправка након аутоматског цензура - жао;)

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Кашњење вБуллетин 4.0.2 неће имати никакав утицај на вБЕТ 4.0 који се надамо да пусти у почетком марта (прво издање ће подржати само форум, након тога ми ћемо се побринути ЦМС, блог и вБуллетин у наредне 2 издања).

Екцеллент! Да ли је могуће да су 3. издање (након ЦМС, блог и вБуллетин) укључују превод долазних РСС? Хвала!

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би brubros View Post
    Екцеллент! Да ли је могуће да су 3. издање (након ЦМС, блог и вБуллетин) укључују превод долазних РСС? Хвала!
    Ми смо га на нашој листи обавеза. Све друге ствари поред вБЕТ4.0 нису додељене приоритете још. Ми ћемо то урадити после вБЕТ4.0 и спроводи за кабину вБЕТ3.к и вБЕТ4.к линија.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •