Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 4 od 4

Thread: Da li vBulletin 4.0.2 release kašnjenja utjecaj vBET 4,0?

Član
    Registracija
    Siječanj 2010

Default Da li vBulletin 4.0.2 release kašnjenja utjecaj vBET 4,0?

Da li vBulletin kašnjenja u objavljivanju 4.0.2 utjecaja ili odgoditi predviđene oslobađanje vBET 4,0? Da li još uvijek ožujka izgledaju kao moguće datum vBET 4,0 verziju i, ako je tako, imate precizniju procjenu ispuštanja vBET 4,0 dana?
    Zadnji uredio vBET; 17-02-10 na 17:13. Razlog: Ispravak nakon automatskog cenzure - ispričavam se;)

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Kašnjenje od vBulletin 4.0.2 neće imati utjecaja na vBET 4,0 za koje se nadamo da objave na prosjačenje ožujka (prvi release će podržati samo forum, nakon toga mi ćemo se pobrinuti HMD-a, blog i vBSEO u sljedeća 2 izdanja).

Član
    Registracija
    Siječanj 2010

Izvrsno! Bi li bilo moguće da se 3. izdanje (nakon CMS, blog i vBSEO) uključuju prijevod dolaznih RSS feedove? Hvala!

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by brubros View Post
    Izvrsno! Bi li bilo moguće da se 3. izdanje (nakon CMS, blog i vBSEO) uključuju prijevod dolaznih RSS feedove? Hvala!
    Mi smo ga na našem TODO liste. Sve ostale stvari osim vBET4.0 nisu dodijeljene prioritete još. Mi ćemo to učiniti nakon vBET4.0 i provoditi za štand vBET3.x i vBET4.x linije.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •