Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 4 од 4

Тема: вбетфлаг-проблем није решен

Члан
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    67

Default вбетфлаг-проблем није решен

Још увек све много везе као што је овај у мом серверлог:

66.249.65.7 - - [20/Јан/2010: 14:15:08 +0100] "? ГЕТ / цс / ср / вбет_флаг-/ СВ / индек.пхп т = 13307 ХТТП/1.1" 404 491 "-" "Мозила / 5.0 (Виндовс; Гооглебот/2.1; + хттп://ввв.гоогле.цом/бот.хтмл) "

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Дакле - лов поново отворити Надајмо овај пут ћемо се експлозија у потпуности

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Можете ли молим вас подсетим ми ваш форум УРЛ адресу?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Гот Ит! Најзад сам репродуковати! То се дешава када неко додаје да код УРЛ адресе језик Лангуаге Форум подразумевано. Сада ће бити лако да се то исправи Надам се да сам последња могућност да ову грешку У сваком случају - овај начин је да се исправља и биће укључена у 3.3.1

Брзо решење за то:
    1. отворено / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_редирецт.пхп
    2. наћи:
    PHP Code:
    if ($vbet_isActualIgnored) { 
    3. и замените га:
    PHP Code:
    if ($vbet_isActualIgnored || $_GET['language'] == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']) { 
    Важно питање - да ли сте уклонили код вашег форума језику када је интегрисан са Ситемап Генератор? Највероватније да је разлог зашто је Гоогле покушава да иде у такве везе, јер никада не мења вБЕТ везе за изворном језику.

Ми ћемо се побринути о аутоматском преусмеравање у случају када се неко променити језик форуму на УРЛ и да брине о вашем Ситемап Генератор интеграције - уклоните одатле кодекси не подржава језика и ваш форум језику.
    Последњи изменио vBET; 22-01-10 U 02:13.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •