Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 18

Тема: Деинсталирај и резултати

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    19

Default Деинсталирај и резултати

Након коришћења вБЕТ4 неколико месеци, све изгледа добро, али сам одлучила да желим да га уклоните из мог форума.

Разлози:
    1. Мој Дедицатед Сервер база података је постала веома велика, и свака функција у форуму постаје веома споро. Морао сам да надоградите хард диск мог сервера да ССД, тако да све постаје нормално. Верујем да је ово само привремено решење и све би постало споро поново када величина базе података расте још више.
    2. Ће морати да плати када је Гоогле почео пуњења новац да користе своју в2 АПИ.
    3. Она никада није стварно добра идеја да се покрене аутоматско превођење СА кеширање да изгледа као ваш форуму има више тема. Користио сам покренути сличну додатка у Уордпресс и један дан Гоогле само уклонити све индексе на ауто преведених страница.

Наведени разлози не могу бити у праву, али они су моји разлози и ја не желим да се било какве ризике.

Зато вБЕТ је веома напредак и софистициран плугин, сигуран сам да деинсталација неће бити лако, јер сама инсталација није баш лако.

Сада имам 2 проблема:
    1. Деинсталирај (Може ли нудите платили "деинсталацију сервис")
    2. 404 грешака. После деинсталације, ту ће бити доста грешака 404 због уклањања преведених страница. Да ли постоји ипак направити скрипту за аутоматско преусмеравање ботови претраживача и гостима вратио на првобитну тему са 301 стално помера коду?

У вБСЕО постоји опција у Сеттингс> Генерал вБСЕО поставке. Можда то може да помогне?
    "Филе Нот Фоунд" захтева руковање?
    Изаберите колико 'Филе нот фоунд' захтеви ће бити обрађени:
    - Преусмеравање на почетну страницу
    - Пошаљи 404 ХТТП код и показати "Страница није пронађен 'поруку
    - Укључи прилагођену страницу са грешком. НАПОМЕНА: фајла треба да садржи апсолутну путању. (Пример: / хоме / усер / публиц_хтмл / еррор.пхп)

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    19

Ажурирање.

Урадио сам следеће:
    1. Онемогућено вБЕТ
    2. Врати хтаццесс.
    3. Опоравак фунцтионс_вбсео_цреатеурл.пхп и фунцтионс_вбсео_урл.пхп

Када покушате да посетите преведене теме, то показује Статус: ХТТП/1.1 301 Мовед Перманентли и преусмерава ме на оригиналном нит. Ово је добра вест!

Међутим, само сам онемогућио вБЕТ али нису га деинсталирате.
    Шта ако сам га деинсталирам? Хоће 301 Мовед Перманентли преусмери отишао јер сумњам то је тренутно обавља вБЕТ.

Неке друге ствари да изгледају у, додатни Корисничке, и сл ..

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Nakon deinstalacija stvari kao što su dodatne korisničke grupe(koje je kreirao vBET) biće uklonjene iz baze podataka, takođe trenutno dostupne бета verzija za PHP robot koji će otkloniti sve vaše BBcode - od veze i

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    19

Хвала.

Може ли неко потврдити да ли су 301 трајно преселила заглавља и преусмеравају урадио вБЕТ?
    Уколико се врши вБЕТ, само ће онемогућити га (не деинсталирате) јер ако деинсталирате, то ће изазвати много 404 не налазе грешака.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба)
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Нема ваши 301 преусмеравања не доносе вБЕТ - ви вБЕТ онемогућити па не ради ништа. Можете да деинсталирате вБЕТ.
    Имајте на уму да можете да подесите хтаццесс правила да преусмеравања -. Сада је вероватно урадио вБСЕО.

Молим Вас, реците да ли овде треба још помоћи?

ПС.
    vBET cilj nije da vaš forum izgleda kao da ima više stranica kao što ste napisali - ideja je da podržite višejezinske zajednice, da li su svi mogli da pišu i čitaju na svom jeziku

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    19

Занимљиво је да је вБуллетин зна где да преусмери преведени нит на оригиналном нит.
    Ја ћу заказати у потпуности деинсталирате вБЕТ сутра. Молимо вас да оставите ову тему отворен за сада.

Иако се слажем са вама да вБЕТ је у стању да наша подршка Форум језика, али, нажалост, Гоогле не може видети на тај начин.
    вБЕТ је за сада најпаметнији, јер превођење како УРЛ и садржаја, и Гоогле још увек није свестан тога.
    Много Уордпресс плугин не преведе УРЛ и сви су били кажњени.
    На пример, вбет.цом / блог / тест, руски превео СЕО урл би вбет.цом / блог / тест / ру или вбет.цом / блог / ру / тест који се лако идентификује као аутоматизовани преведене странице.

Држите се добро дело, иако сам одлучио да престане да га користите, али ја још увек бих рекао да је добар мод.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба)
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

вБСЕО признаје нит од артикла који је укључен у УРЛ-у, а затим проверава да ли је УРЛ, као што треба да буде, а ако не преусмјерења - иста ствар се дешава када сте поставили у куцању УРЛ.

Verujemo da se internet bez jezičke barijere je budućnost i to je zatvoren svaki put kada prevod motora poboljšava svoje prevod kvaliteta. Promene slobodne API-ja da ne uspori ovo, ali to neće zaustaviti. Dok god ljudi žele čuti svuda. Ljudi žele da komuniciraju sa svima. To je ono što postoji internet

У случају било каквих питања у току деинсталацијом молим пишем овде - ми ћемо вам помоћи.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    19

До сада деинсталирана реду. Додатни групе су успешно уклоњене.
    Сада сам само ја видим наслове у
    Нашао сам нит негде да постоји скрипта или СКЛ команду да га уклоните. Одлазак да га дају пробати.
    Последњи изменио r.dziadusz; 11-10-11 U 06:10.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Претпостављам да видите "[лангтитле =]" итд
    da je pismo možete naći ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10556

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    19

Ја Бумпинг ову тему јер сам видео хиљаде грешака из Гоогле Вебмастерс након потпуног деинсталацијом укључујући чишћење кеш из базе података.

Молимо погледајте приложени слику.

Они превео УРЛ са ИД не се трајно преусмерени на првобитну тему.

Покушао сам да инсталирате вБЕТ да ли су правилно преусмеравање, али није био у могућности да инсталирате јер форуму завршио као празну страницу. Приметио сам то десило одмах након што сам ажурира вБСЕО фајлове. Хтаццесс. Дефинитивно тачно, јер сам обновио старију верзију када вБЕТ још увек ради.

Такође сам сазнао да најновији вБЕТ 4.4.5 поштански не садржи уплоад-једном фолдер.
    Можда је узрок проблема?
    Последњи изменио raymond; 14-12-11 U 04:22.

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •