Након коришћења вБЕТ4 неколико месеци, све изгледа добро, али сам одлучила да желим да га уклоните из мог форума.
Разлози:
1. Мој Дедицатед Сервер база података је постала веома велика, и свака функција у форуму постаје веома споро. Морао сам да надоградите хард диск мог сервера да ССД, тако да све постаје нормално. Верујем да је ово само привремено решење и све би постало споро поново када величина базе података расте још више.
2. Ће морати да плати када је Гоогле почео пуњења новац да користе своју в2 АПИ.
3. Она никада није стварно добра идеја да се покрене аутоматско превођење СА кеширање да изгледа као ваш форуму има више тема. Користио сам покренути сличну додатка у Уордпресс и један дан Гоогле само уклонити све индексе на ауто преведених страница.
Наведени разлози не могу бити у праву, али они су моји разлози и ја не желим да се било какве ризике.
Зато вБЕТ је веома напредак и софистициран плугин, сигуран сам да деинсталација неће бити лако, јер сама инсталација није баш лако.
Сада имам 2 проблема:
1. Деинсталирај (Може ли нудите платили "деинсталацију сервис")
2. 404 грешака. После деинсталације, ту ће бити доста грешака 404 због уклањања преведених страница. Да ли постоји ипак направити скрипту за аутоматско преусмеравање ботови претраживача и гостима вратио на првобитну тему са 301 стално помера коду?
У вБСЕО постоји опција у Сеттингс> Генерал вБСЕО поставке. Можда то може да помогне?
"Филе Нот Фоунд" захтева руковање?
Изаберите колико 'Филе нот фоунд' захтеви ће бити обрађени:
- Преусмеравање на почетну страницу
- Пошаљи 404 ХТТП код и показати "Страница није пронађен 'поруку
- Укључи прилагођену страницу са грешком. НАПОМЕНА: фајла треба да садржи апсолутну путању. (Пример: / хоме / усер / публиц_хтмл / еррор.пхп)

Цитирај и одговори