Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 2 од 3 FirstПрви 123 ПоследњиLast
Резултати 11 на 20 од 25

Тема: Празан превод, Деад странице и апсолутно је убио мог гопогле пописивању време

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Наведите УРЛ адресу на страну, када можемо да га видимо.

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

хттп://ввв.цасинослотсреелс.цом/пхпк/нев-мемберс-форум/

За приступ домен њен ПВ заштићен, тест и тест је ПВ

Сада ћете видети празне наслове који су преведени текст, такође имам наслов сам назив у тест који је празан, а такође можете да видите текст у празан пост, ипак можете да видите ориг текст ако кликнете на заставу за посматрање у оригионал.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

OK, vidim da je posle prevod testovi su prazna. Molim Vas recite mi koja verzija vBET koristite? U najnoviju verziju vBET pretpostavimo da obeleži provajdera kao nedostupan ako ste doći do vaše granice i u tom slučaju originalni tekst treba da budu izložene. Tako da molim vas recite mi koja verzija vBET koristite. Takođe, molim vas recite koje pružaoci usluga prevođenja koristite i za svaki od njih molim vas da napravite test da proverite da li imate pristup: Postoji хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1728

Pogledajte detalje o un-prevedena tekst: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...хтмл # пост10876

Имајте на уму да вБЕТ признаје постигла лимит од адекватног одговора од провајдера. Дакле, ако имате неки други проблем (као блокираних одлазне везе) онда вБЕТ неће означити као провајдер није доступна и наставите да га користите - то ће објаснити зашто имаш празан текст све време. Зато молимо тестови користе и реците нам шта су одговори. За мене то изгледа као нека невоља са преводом провајдера, али није достигао лимит превођења. Можда није у реду АПИ кључ, можда блокирани одлазне везе, можда нешто друго. Хајде да проверимо и онда ћемо знати шта се дешава.

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

то је 4.4.4, а за тест форуму сам једноставно имају основно гоогле нон унели подешавање, ја донт имати свој кључ у МСН користе тамо.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Да разјаснимо - по основном Гоогле мислите Гоогле АПИ в1?
    Molimo Vas vode тест Za to i pokazuju nam rezultati

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

Code:
    Starting translation test for Google API v1
    Test result: {"responseData": {"translatedText":"hello"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test error: 
    Connection time (ms): 131.11889648438
    је одговор за в1, и да је то оно што сам мент

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

У реду тако да у том случају наведите детаље да је приступ Админ ЦП и ФТП за тестирање вашег форума. Ми ћемо проверити га на месту.
    Ја разумем да је у време приказују Гоогле тест, Гоогле је на располагању за вас - треба да проверите да ли у исто време је укључен у вБЕТ. Ако јесте онда би требало да буде обезбеђен превод.

Молимо детаље АМ приступ и ми ћемо га проверити. Молимо вас да р.дзиадусз ПМ (моје време ограничено ове недеље).

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

супер, онда ја бих да схватим зашто је мој Гоогле в2 кључ не изгледа да ради на ориг сајту, као и кад смо решили овај.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Здраво ја ћу смислити шта да уради са својим Гоогле апив2, ио нестаје наслове - онемогућили сте: користите Гоогле само али немате Мицрософт АПИ кључ, па вБЕТ покушали да користе Мицрософт Превод АПИ-ја, али то је тако ниједан тастер било празни наслови, сад је у реду.
    Такође, ако користите само Гоогле АПИ-В1 вам достићи своје границе ектремали брзо, то зашто ви не видите преведен текст, само оргинал.
    Треба да прође теби фтп, да се стави и проверите тест за Гоогле Транслатион АПИ В2
    Последњи изменио r.dziadusz; 14-11-11 U 22:49.

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

Додао сам тхет тест за 3,8 мт форум.

Code:
    Starting translation test for Google API v2
    Test result: { "error": { "errors": [ { "domain": "usageLimits", "reason": "dailyLimitExceeded", "message": "Daily Limit Exceeded" } ], "code": 403, "message": "Daily Limit Exceeded" } } 
    Test error: 
    Connection time (ms): 154.723144531
    је одговор, али на мојој страни статове за в2 тастера показује многе захтеве, али нема знакова употребе од?

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •