Наведите УРЛ адресу на страну, када можемо да га видимо.
Наведите УРЛ адресу на страну, када можемо да га видимо.
хттп://ввв.цасинослотсреелс.цом/пхпк/нев-мемберс-форум/
За приступ домен њен ПВ заштићен, тест и тест је ПВ
Сада ћете видети празне наслове који су преведени текст, такође имам наслов сам назив у тест који је празан, а такође можете да видите текст у празан пост, ипак можете да видите ориг текст ако кликнете на заставу за посматрање у оригионал.
OK, vidim da je posle prevod testovi su prazna. Molim Vas recite mi koja verzija vBET koristite? U najnoviju verziju vBET pretpostavimo da obeleži provajdera kao nedostupan ako ste doći do vaše granice i u tom slučaju originalni tekst treba da budu izložene. Tako da molim vas recite mi koja verzija vBET koristite. Takođe, molim vas recite koje pružaoci usluga prevođenja koristite i za svaki od njih molim vas da napravite test da proverite da li imate pristup: Postoji хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост1728
Pogledajte detalje o un-prevedena tekst: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...хтмл # пост10876
Имајте на уму да вБЕТ признаје постигла лимит од адекватног одговора од провајдера. Дакле, ако имате неки други проблем (као блокираних одлазне везе) онда вБЕТ неће означити као провајдер није доступна и наставите да га користите - то ће објаснити зашто имаш празан текст све време. Зато молимо тестови користе и реците нам шта су одговори. За мене то изгледа као нека невоља са преводом провајдера, али није достигао лимит превођења. Можда није у реду АПИ кључ, можда блокирани одлазне везе, можда нешто друго. Хајде да проверимо и онда ћемо знати шта се дешава.
то је 4.4.4, а за тест форуму сам једноставно имају основно гоогле нон унели подешавање, ја донт имати свој кључ у МСН користе тамо.
Да разјаснимо - по основном Гоогле мислите Гоогле АПИ в1?
Molimo Vas vode тест Za to i pokazuju nam rezultati
је одговор за в1, и да је то оно што сам ментCode:Starting translation test for Google API v1 Test result: {"responseData": {"translatedText":"hello"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200} Test error: Connection time (ms): 131.11889648438
У реду тако да у том случају наведите детаље да је приступ Админ ЦП и ФТП за тестирање вашег форума. Ми ћемо проверити га на месту.
Ја разумем да је у време приказују Гоогле тест, Гоогле је на располагању за вас - треба да проверите да ли у исто време је укључен у вБЕТ. Ако јесте онда би требало да буде обезбеђен превод.
Молимо детаље АМ приступ и ми ћемо га проверити. Молимо вас да р.дзиадусз ПМ (моје време ограничено ове недеље).
супер, онда ја бих да схватим зашто је мој Гоогле в2 кључ не изгледа да ради на ориг сајту, као и кад смо решили овај.
Здраво ја ћу смислити шта да уради са својим Гоогле апив2, ио нестаје наслове - онемогућили сте: користите Гоогле само али немате Мицрософт АПИ кључ, па вБЕТ покушали да користе Мицрософт Превод АПИ-ја, али то је тако ниједан тастер било празни наслови, сад је у реду.
Такође, ако користите само Гоогле АПИ-В1 вам достићи своје границе ектремали брзо, то зашто ви не видите преведен текст, само оргинал.
Треба да прође теби фтп, да се стави и проверите тест за Гоогле Транслатион АПИ В2
Последњи изменио r.dziadusz; 14-11-11 U 22:49.
Додао сам тхет тест за 3,8 мт форум.
је одговор, али на мојој страни статове за в2 тастера показује многе захтеве, али нема знакова употребе од?Code:Starting translation test for Google API v2 Test result: { "error": { "errors": [ { "domain": "usageLimits", "reason": "dailyLimitExceeded", "message": "Daily Limit Exceeded" } ], "code": 403, "message": "Daily Limit Exceeded" } } Test error: Connection time (ms): 154.723144531