Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 5 123 ... ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 48

Тема: Одговорити са Коуте је престао да ради

Default Одговорити са цитатом престао да ради

Нема грешке и Апацхе Трупци, приступ грешка или на други начин

Одговори са коуте, видећете цитат и када сачувате да шаљете цитат је нестао, на онемогућавање ВБет све радио
    Последњи изменио techanalyst; 11-10-11 U 21:17.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба)
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Молимо Вас да тачно рећи како да га репродукује.
    - Хов до иоу одговор (Куицк или Адванцед или питање је за кабину)?
    - Да ли се то десити за сваку поруку или за неке специфичне (молимо дати тачан УРЛ у поруци пример где можемо да га видимо након одговора са цитатом)? (У овом тренутку нам је потребан неки садржај знамо да разбија на вашем форуму)
    - Да ли се то дешава када се одговор на преведеног страници или на страници нису преведене или кабине?

Прво ћемо покушати да га репродукује на нашем форуму тестирање (овде нисмо још увек ажурира на вБуллетин 4.1.7 и даље смо га провере на нашем тест пример).

Само кликните на писати, одговорити са цитатом, Балканац види она једном онда његов пост не постоји, ништа посебно

1). Кликните Одговорити са Коуте
    2). Саве
    3). Једини одговор се чувају, цитат је нестала

Онемогућено пола додатке мислили да је још једна, без промене, инвалид ВБет и бум радио

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Молимо вас да одговорите на сва питања, тако да ћемо моћи да га поставите тачно исти тест у нашем форуму. Ово ће вам уштедети слањем приступне детаље, ако ћемо бити у стању да га репродукује на нашем форуму тест. У овом тренутку сте одговорили само на 1 од 3 питања.

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Молимо Вас да тачно рећи како да га репродукује.
    - Хов до иоу одговор (Куицк или Адванцед или питање је за кабину)?
    - Да ли се то десити за сваку поруку или за неке специфичне (молимо дати тачан УРЛ у поруци пример где можемо да га видимо након одговора са цитатом)? (У овом тренутку нам је потребан неки садржај знамо да разбија на вашем форуму)
    - Да ли се то дешава када се одговор на преведеног страници или на страници нису преведене или кабине?

Прво ћемо покушати да га репродукује на нашем форуму тестирање (овде нисмо још увек ажурира на вБуллетин 4.1.7 и даље смо га провере на нашем тест пример).
    1). Или или
    . 2) сам морао да онемогућите ВБет на мом форуму, узрокујући да се многа питања: П једноставно речено цитат не постоји
    3). За једног превода не ради, али са језиком поставили резултат је био исти

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Здраво ја покушао да репродукује тхисс питање у мојој пробној форуму, а ја увек добити све поруке (цитира и одговори)
    Можете ли нам дати више информација - ПМ ваша Аццес детаљ и ја ћу га проверите на месту

Иве изгубио укупно интересовање за добијање ова радна, њен једини био три дана, али Лоше морати да прихвати губитак 200 +, речено ми је никакав повраћај средстава, требало би да ажурирате своју ФАК ПОВРАЋАЈ "НО"

И цант даље доле донесе форуме, а где вам плугин не ради за мене (период), ИМ неће дозволити да одеш на мојим форумима, уништити га, добити само ваш плугин радио да чујем кажете "Наши радови Контакт други ", ја могу да живим витхлут услуге преводиоца, И цант живети без других додатака

Болестан врати када то ради онако како сам га до тада треба да избришем свој налог корисничко име, и све остало молим вас, Им начин да иритирану
    Последњи изменио techanalyst; 12-10-11 U 13:28.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Здраво. Не морамо да ажурирате Честа није Питања - цела политика је описано у лиценцном уговору који сте прихватили. Ја не разумем 200 + губитак - не знам тачно шта мислиш, али вБЕТ није срушити форум који је функционалан и то је ваша одлука да почну да раде на прави форум. Већина се клијенти немају никаквих проблема са вБЕТ саме која има велики квалитет (у овом тренутку не постоји никаква пријава грешке која је отворена). Ми нисмо у могућности шта је узрок вашег проблема, без приступа вашем форуму - то није поновљиво на нашим форумима тест. Имајте на уму да свако има другачији скуп додатака и можда је то неки сукоб са другим мод, или само нешто погрешно урадио приликом инсталације / конфигурације. Наравно, можда је вБЕТ грешка, али не могу да потврдим док не будемо у стању да га репродукује на нашем тестирање окружења.

Niko ti ne trazi da stisnes forum - koliko sam razumeo tvoj forum dobro radi kada je ukljucin vBET a ti tvrdis da samo postoji problem sa citatima koji jos nisu provereni tako da ne znamo da li je vBET kriv ili ne. Kao što si opisao sebe u drugim svojim thread plugin-om radi za tebe To si ti potvrdio. Zato vas molimo da ne pišete lažne izjave - vBET radi i prevodi sa provajdera prevoda su prikazani na vašem forumu. To ste potvrdili vi i naše osoblje (ja lično). Znamo da ste frustrirani jer vam se ne sviđa način integracije sa vbseom - ipak vas molimo da se držite rečenica koje su istinite. Potvrđeno je od vas da vBET radi na vašem forumu.

Данас / сутра Радек ће ажурирати овог Форума за вБуллетин 4.1.7 - ви сте добродошли да покуша да репродукује ваш проблем овде. Ако се не е могу то учинити овде и ми ћемо морати да се детаљи приступ раду са питањем, јер ће то значити да ваш проблем није везан за вБЕТ већ на одредјено окружење (конфигурације, остале додатке, могуће лоше инсталације) . Такође, молимо вас да не покушавају да предвиде будућност - да не могу да урадим. Зато, молим вас држите се издаје уместо писања фантазија о томе шта ће бити - то нам доноси нигде. Нико ти није рекао да се онемогући било који од ваших додатака - ти си хистерицна овде или само покушава да направи буку (за шта?). Верујем да сте морали да чујете нешто раније - можда од вБуллетин тима, можда из Бенцхмарк тима, можда негде другде. Али нисте чули овде. Зато молим без приче. Молимо вас држе питању - нико не зна шта ће бити. Можда заиста ми ћемо рећи нешто тако, али као што можете видети у нашој секцији интеграција трошимо много нашег времена да помогне корисницима са осталим и модов вБЕТ.

Дакле, молим те врати се када СМФ 4.1.7 ће бити на нашем форуму мрава покушавају да репродукују ваш проблем. Управо сада, према нашим сазнањима то вБЕТ ради у реду на вБуллетин 4.1.7 на нашем тест пример. Моћи ћете да га провери лично. Тако то функционише на начин на који наши корисници је потребно - ради исправно. Ми ћемо бити срећни ако вам је грешку у вБЕТ и са осмехом ја ћу прећи ову тему на одељак за пријављивање грешака - јер ће то значи да можемо да побољшамо вБЕТ још једном да нашим корисницима одличан квалитет. Дакле, ви сте добродошли да се вратим овде и показати нам проблем. Ми ћемо бити у стању да реши било шта, без могућности да се репродукују. Ако се може репродуковати само на вашем форуму (нико не тврди да имају исти проблем и никад пре није догодило ништа слично) онда треба да пронађе свој форум наша шта се дешава и да ли постоји проблем уопште.

Дај ми податке да уклони и деинсталира Сваки део ове ствари, све ФАЈЛОВИ кода без икаквих проблема на моје садашње ФОРУМ ПЛЕАСЕ

СТОП ГОВОРИ купац оно што желе, ИМ клијентима и кажем вам шта желим

Да ли треба да се стави да је у 52 језика?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хи - Молим вас, покажите где сам ти рекао оно што желите - Не знам шта се односи и да је већ потврђено да се казне без поклопца, па бих да вас питам шта тачно пишу о. На овом нит речима "желим" и "купац" су само у вашој последњу поруку. Тренутно не знам шта се пише о томе.

Да би деинсталирали молимо Вас:
    1. Деинсталирај би Админ ЦП
    2. Уклоните вБЕТ правила из хтаццесс. Ако је додат
    3. Избаците све фајлове уплоад на ФТП (довољно је само да уклоните фајлове отпремили у / Инцлудес / КСМЛ то ће утицати на ваш Админ ЦП мени чак и после деинсталирате, цео остали могу само да остане)

Страна 1 од 5 123 ... ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •