Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 16

Тема: Активирање / деактивирање вбет без проблема

Hibridni prikaz

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sledeće mesto
    Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Default Активирање / деактивирање вбет без проблема

Здраво, у вама следећем издању можете учинити тако да бар за потребе тестирања вбет се може искључити, ако то онемогући право сада не могу да добију на мој сајт уопште и треба да неред са хтаццесс. ... Итд у како би форум употребљив.

Требало би да постоји начин да се Активирање или деактивирање вБЕТ лако баш као и многи други модова, ова врста интеграције ће бити врло драгоцен за кориснике и алатки за решавање проблема.

СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

здраво,

Пре свега - ако онемогућите вБЕТ - наша правила у хтаццесс не ради - зашто? јер немате код заставу у УРЛ.

друго, ако имате вБЕТ интегрисан са вБуллетин - немамо све опције - можете само да замени старе датотеке вБуллетин поново (вБуллетин систем немају куке систем).

на крају - форум после онемогућили од вБЕТ би требало да ради нормално (празан екран, итд)
    ако имате празан екран након онемогућавање вБЕТ - проверите у ваше фајлове сервера дневник за неке грешке - Ми ћемо да проверимо.

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба)
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Баш као и Камил написао -. ВБЕТ када је онемогућено правила у хтаццесс не треба да чини зло ништа.

Исто важи и за вБуллетин интеграције - нема куке систем тако датотека промене су потребне.

Ovo nije zahtev za funkciju. Onemogućeni vBET bi trebalo da bude bezopasan, ako nije, onda vas molimo da prijavite grešku i mi ćemo je proveriti Ја сам се креће ову тему секцији грешака. Молим вас дајте више информација (ако видите белом екрану, мора да постоји грешка у Протоколи), тако да ћемо бити у стању да раде на томе.

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Михал то није буг, то је моја поента да не постоји начин да се једноставно онемогућите вБЕТ, други модови ће имати:
    Активирајте производа?
    Да Не

I izabrali biste onu koju želite i onda sačuvali u admincp, ova funkcija ne postoji u vBET-u zbog čega sam i napravio FEATURE zahtev, tako da možete da dodate tu funkciju u budućnosti

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

можете да омогућите или онемогућите вБЕТ у админцп-> плугинс-> Управљање производа - имате исте резултате

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Ok prihvatam to ali bilo bi lepo imati ga u okviru moda u vBET Main

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

шта мислиш да је ово опција је неопходно?

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Не знам шта други мисле Камила, али за мене ја верујем да је посебно за нови форум власнике који не би знали да иде у Плугинс и производи Управљање Производи> онемогућити ваш производ>, већина би само потражите "га укључите Он / Офф "опцију у АдминЦп> СМФ Опције.

Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    1,000

шта је проблем после онемогућавање вБЕТ? можете потврдити да је ово питање још увек постоји?

Модератор
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    256

Jedino pitanje koje postoji kada disabling vbet onda ponovo je omogućio da se kod lang markica vise nema parsed poput ovog хттп://ввв.тхецодецаге.цом/форумз/ме...пост1054986448 Samo sam hendikepirana vBET da pokušam i onda ponovo omogućiti i prethodno parsed [lang] tag nije više parsed ili preveden

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •