СДА

Виев Фулл Версион: Надоградња вБуллетин

moman
19-08-10, 22:37
Ја сам тренутно сам ради вБуллетин 3.3.2, али су упасти у проблем који се оцигледно само преко фиксне надоградњу.

Које кораке треба да предузму да извршите надоградњу на 3.5.1, тако да вБЕТ не престају да раде?

kamilkurczak
20-08-10, 08:04
све што су описали у РЕАДМЕ.хтмл фајл у не-не-уплоад фолдер вБуллетин. Запамтите преузимање вбсео_алл.кмл фајл са конфигурацијом.

Морате да интегришу вБуллетин са вБЕТ мрава ова интеграција имате описане у РЕАДМЕ.хтмл фајл у не-не-уплоад фолдер вБЕТ. Требало би да измене два вБуллетин фајлова.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1