СДА

Виев Фулл Версион: Решити Проблеми са вБет (вБадванцед / празне странице)

contemptx
20-04-10, 15:50
Ок,

Им имају неке озбиљне проблеме са инсталирањем овог мод.

Им није почетник кад је у питању инсталирање модова и ја сам написао обичај модова, али то је сломљен нешто.

Поступио сам водич преко и прочитате Честа питања али не могу изгледа да сазнате зашто је мој сајт више не ради исправно.

Инсталирао сам мод на цардсхаре.тв

Имам вБадванцед подешавање у роот
Хтаццесс. У / роот преусмеравање од не-ууу ууу да

ВБуллетин сам инсталиран у / форуму

Им, такође ради вБСЕО & мапа

Ја уредник датотеке и хтаццесс. По захтеву, сајт онда семмед да раде,

међутим, отишао на преглед нит и ја само се празна страница.

Такође сам проверити само ће ввв и добио сам празну страницу.
Онда сам ставио у хтаццесс уредник у / роот.. Хтаццесс

ово стално празну страницу, медјутим када кликнете преведе, ово је радио али је додао форуму у УРЛ адресу, иако није пауза ништа то само изгледа мало чудно?

Тада сам омогућио заставе на форуму, ово показује казну / форуму, али сам морао да копирате слике фолдер за моју / корен и промените подешавања обичају и ручно додати варибле се то покаже на вБадванцед страници.

тако да можете да видите Им има неколико питања.
Такође сам покушао да онемогући додатак да сајт функционише исправно али је и даље исти, тако да ћу морати да вратите и поништити сопствене измене.

Искрено се надам да неко може да баци светлост на мој питањима као што сам чуо доста добрих ствари о овом мод и да би заиста желели да добијете да га користите.

contemptx
20-04-10, 16:55
У реду,

После више петљате сам успела да се насловној страни (вБадванцед) превођења, превођење теме тако да је већина питања су фиксне.

Међутим једина ствар иако је и даље велики проблем.

Подразумевани језик функционише као што би требало

Али

Ако кликнете превести на почетној страници и кликните на дугме форумима, бићете преусмерени на почетну страницу.

Ако сте на индексу форумима и кликнете на дугме превести, бићете преусмерени на почетну страницу.

Ако сте на форуму индекса и Гото конац и кликните превести, бићете преусмерени на почетну страницу.

Али, ако кликнете тема на почетној страници (вБадванцед) да ће превести.

Ово мора да буде проблем са / роот хтаццесс подешавањима, али сам покушао уређивање њих, али онда сам се празан почетну страницу..

contemptx
20-04-10, 17:38
Ово је мој хтаццесс налази у / форуму.

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)

#RewriteBase /forum/

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.cardshare\.tv
RewriteRule (.*) http://www.cardshare.tv/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

contemptx
20-04-10, 18:02
Заборавио сам да поменем ИМ користећи следеће верзије:

вБет: 3.3.2 (купио данас)
СМФ: 3.8.0
вБуллетин: 3.3.0

contemptx
20-04-10, 18:12
Воо Хоо! - Фиксна.

Је дошао до вБет Подешавања.

Уклоњене: Форум директоријуму: / форуму
Сет: форум главном домену: САТ ПЛУС Цард Схаринг форум Сервери ЦЦцам Невцамд ГБок ДМ (хттп://ввв.цардсхаре.тв)

Сада све изгледа да ради добро, ја ћу пратити Ситемап и видети како ствари иду.

contemptx
20-04-10, 22:16
Упдате:

мапа је проширио преко 1.5миллион УРЛ адресе ће вас обавестити како да добије на једном Ситемап своје подноси следећи.

Управо сам приметио корисник објављивање, што се чини мало чудно?

Здраво здраво! - САТ ПЛУС Цард Схаринг форум Сервери ЦЦцам Невцамд ГБок ДМ (хттп://ввв.цардсхаре.тв/форум/генерал-дисцуссион/39669-хелло-хелло.хтмл)

он је постављање на енглеском или тако изгледа, међутим показује му слања не енглески и показује да је превођење на енглески језик?

hotslot
20-04-10, 23:02
Дуде Надам се да се фигуред ит оут .. Да ли особље не реагује овде?

vBET
21-04-10, 02:07
Дуде Надам се да се фигуред ит оут .. Да ли особље не реагује овде?

Имајте на уму да је наш производ се користи од стране клијената из целог света. Можемо имати велике разлике времена. Ако желите да одговор на ваше питање само отворите било која тема коју желите на овом форуму. Тханкс:)

vBET
21-04-10, 02:15
Воо Хоо! - Фиксна.

Је дошао до вБет Подешавања.

Уклоњене: Форум директоријуму: / форуму
Сет: форум главном домену: САТ ПЛУС Цард Схаринг форум Сервери ЦЦцам Невцамд ГБок ДМ (хттп://ввв.цардсхаре.тв)

Сада све изгледа да ради добро, ја ћу пратити Ситемап и видети како ствари иду.

Драго ми је да га обрађују. Видим да је наша правила за вБЕТ нису у праву. Наши упутство каже да ако ваш форум користи поддиректоријум у УРЛ онда морате да промените прва 2 правила. Да сте успели да ради променом друге конфигурације да не саветује, али и даље ради - ако вам је све у реду - само ово оставити овако какво јесте. Ако не, онда нас контактирајте и ми ћемо вам помоћи конфигурације:)

vBET
21-04-10, 02:21
Управо сам приметио корисник објављивање, што се чини мало чудно?

Здраво здраво! - САТ ПЛУС Цард Схаринг форум Сервери ЦЦцам Невцамд ГБок ДМ (хттп://ввв.цардсхаре.тв/форум/генерал-дисцуссион/39669-хелло-хелло.хтмл)

он је постављање на енглеском или тако изгледа, међутим показује му слања не енглески и показује да је превођење на енглески језик?

Да - постоји сад ББЦоде користи погрешно - само Едит Пост и уклонити сад ББКод. Највероватније овог хаппед јер корисник има погрешан подразумевани језик постављен у Усер ЦП.

Имајте на уму да вБЕТ имају неколико могућности како да обележи језик поруку:
- Ручно додавањем сад ББЦоде
- Аутоматски постављањем корисника подразумевани језик у Усер ЦП
- Аутоматски из аутоматског откривања језика (морате да га укључите у Гоогле опцијама одељак)

На даље блог користимо последњи, јер спречава против корисника погрешне поставке. У овој стратегији сваки пут када се нова порука у питању Гоогле је питао о томе језику и вБЕТ аутоматски означава поруку језик (ако Гоогле је сигурно довољно - такође конфигурисати).

contemptx
21-04-10, 12:35
Почетна Преводилац = У реду
цардсхаре.тв / ТЛ /

Међутим / форуму показује овако:
цардсхаре.тв / ТЛ / форум /

Више бих волео да покажу као што су:
цардсхаре.тв / форум / ТЛ /

Али не могу изгледа да раде како да то урадите без разбијање нешто.

Такође, када прегледате поруке је уклонио / форум / потпуно.

нпр цардсхаре.тв/тл/цццам-екцханге-лоцал/27526-локал-спорт-ски-алеманиа-лахат-нг-хд-с.хтмл

и то изазива неке слике да се не приказује исправно.

Ако можеш да помогнеш ме исправите то би било много поштовати.

Приметио сам си рекао нешто о модифииинг прва 2 правила ... Пример?

Хвала

vBET
23-04-10, 03:24
У реду, тако - имате погрешан конфигурацију.

Молим вас подесите одговарајуће главне опције. Скуп директоријума форуму, празан домен (ту је написан да га користите само када се користи под-домени), подесите одговарајућа правила за хтаццесс у форуму директоријуму (имате на пример овде:. Хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/вбет -интегратион-отхер-плугинс/97-вбсео-интегратион.хтмл ако имате проблема пошаљете стварне хтаццес садржај. и ја ћу вам исправљене један).

Тако да је ово почетак - да Форум преводе раде на одговарајући начин. Када је то ОК у целу линију, а онда почети интегришући остале делове - као странице изван форума који су подржани од стране ВБ: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/троублесхоотинг/6-фак-2.хтмл # пост54

Или вБадванцед интеграције. Ево линк за вБадванцед динамичан:
Имајте на уму да нису сви вБадванцед производе интеграција је подржан управо сад - па будите конкретни.

Молимо вас да први део, а онда других. Нећете имати да ради на други начин. База је: Форум превод ради. Онда сте спремни да се интегришу друге делове.

Ми смо ту да вам помогнемо:) Па питам, да стварни статус и тако даље. Ако осећате као боље да неко то уради за вас - јут купите хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/упграде-сервице.пхп и то радимо за вас. Пре него што мислите о томе буинг - Молим те, само јелен баш све упутства - ми ћемо учинити исто ако купите надоградњу услугу, ми ћемо, само јелен упутство ...

contemptx
23-04-10, 13:16
Купили сам надоградњу и надам се да чути од вас ускоро.

Покушао сам да постављање / форум и уклањање домен и покушао низ других подешавања, али то изазвало тема у преводу да се врати на почетну страну.

Претпостављам да је због / корен. Хтаццесс и / форуму хтаццесс.

vBET
23-04-10, 18:17
Купили сам надоградњу и надам се да чути од вас ускоро.

Покушао сам да постављање / форум и уклањање домен и покушао низ других подешавања, али то изазвало тема у преводу да се врати на почетну страну.

Претпостављам да је због / корен. Хтаццесс и / форуму хтаццесс.

Добили смо једну надоградњу услуга без одговора који имају приступ подацима - шаљемо маил са преосталим. Ако је ваша молимо Вас да одговор:) Ми не можемо да се ажурира без приступа;)

vBET
24-04-10, 18:19
Решити:) Једно питање пронађена вБадванцед ЦМПС интеграција - такође решен и решење ће бити укључени у следеће издање - тако да ће радити без икаквих промена.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1