Виев Фулл Версион: Već uradio Обавештење о ауторским правима нема везе
Могу ВЛТ. инсталиран као опција у вБуллетин шта можете да прикажете обавештење о ауторским правима и без везе? Поздрав
У овом тренутку једино је могуће ако купите Брендирање бесплатна лиценца (где вам је дозвољено и да уклоните текст у потпуности).
Имајте на уму да Уо немају још увек такве тржишне позиције огласа вБуллетин, што такође раније није подржала такве опције. вБЕТ и вБуллетин нису конкуренција производи - они чак и сарађују дајући вам у потпуности различите функционалности - још вБЕТ није тако добро познат као вБуллетин још и на овом линку тренутку кредит рецомпенсатион за ниске цене производа. Ми мислимо да неки корисници баш воле јефтинији производ за трошкове једног кредита линк који скупља без њега. У стварном решењу свако тело може да изабере оно што му треба - јефтиније са линком или скупље без ње. За тржишну разлога уклањања кредитног везу у потпуности ће снагу користити за побољшање вБЕТ цене, оно што ми не желимо да урадимо чак и ако вБЕТ је боље и боље сваки пуштање на слободу.
Перхупс ће променити у будућности, али највероватније је у питању година не месеци - вБуллетин такође морао да одрастао да нова стратегија тржиште. Ми ћемо задржати овај захтев у разматрање.
Да ли је могуће, али макар број верзије да се уклоне? :)
Да ли је могуће, али макар број верзије да се уклоне? :)
Видимо никакав проблем са уклањањем само број верзије од стране корисника - то је само од велике помоћи са дијагностичким у случају решавање проблема грешака обавештења.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):