Виев Фулл Версион: ВБет да коментарише и перформансе
Овде је мали извештај од мене на време пуњења након инсталирања вБЕТ 4.2.0: Почетна (хттп://ввв.2-вхеел-планет.де/ (хттп://ввв.2-вхеел-планет.де/ 29% :)): 4.8 с - 4,9 с до 8,5 с - 9.5 с Пингдом Тоолс Тема (хттп://ввв.2-вхеел-планет.де/пројекте/781-голф-3-цабрио-пројект.хтмл (хттп://ввв.2-вхеел-планет.де/пројекте/781-голф- 3 Цабрио пројект.хтмл% 29 :)): 8.7 с - 9,2 с до 118С - 13.1 с Пингдом Тоолс Мора се рећи да ово није преведено странице. Ће бити још већа да је, у време оптерећења за страна преведених.
Отишао сам тамо и не видим пута који су вам писање о томе. Имајте на уму да је за не преведено страница вБЕТ не ради ништа само додајте заставе. Тако да није могуће имати такав утицај на страни генерације као што су писање. Можда сте направили мерење када канализацију је учитан. Када сам га провере у овом тренутку то је у реду. Ја се у овом тренутку за главну страну 5.6 секунди и за конац страница 4.8 секунди (направио један тест за сваки само).
Такође да ли сте проверили одговарајуће време? Заиста је тешко поверовати да нису преведене страницу за нит је утовар 13 секунди. Да ли гледате на одговарајуће време? Имајте у виду да алат који Вам показује на даје вам време Паге Генератион на почетку. Рес је време утовара ЦСС, слике и тако даље. Дакле, имате 52 нове слике (заставе) на Вашој страници - први пут оне морају да буду скинути са сервера. Након тога сваки претраживача имати кеширани ИИ те се не узимају од служе више. Тако да бројање у време Паге Генератион је лоша идеја и једноставно не даје вам реалистичније резултате:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):