Виев Фулл Версион: Решити нису сви раде
majjed2008
17-04-12, 22:59
Хи
Не знам шта тачно овај проблем можете да проверите са мном молим вас, то је само превести почетну страну плус неку страницу и неки Ланг, не раде
шта могу да урадим молим вас?
тханкк
r.dziadusz
18-04-12, 00:34
Хи
Можете ли ми рећи који превод АПИ користите? Гоогле Мицрософт (који је један?) Апиертиум?
Molimo Vas da se test koji možete naći u vašem preuzeti datoteke/da-ne-/slanje alata/
možete da to kupi test snimaka php datoteka - api vezom za lako preuzimanje novih programa za bilo koji vi koristite - i od svojoj od vašeg pretraživača, i molim schare rezultati:)
r.dziadusz
18-04-12, 00:34
Хи
Можете ли ми рећи који превод АПИ користите? Гоогле Мицрософт (који је један?) Апиертиум?
Molimo Vas da se test koji možete naći u vašem preuzeti datoteke/da-ne-/slanje alata/
možete da to kupi test snimaka php datoteka - za svaki api vezom za lako preuzimanje novih programa koristite - i od svojoj od vašeg pretraživača, i molim schare rezultati:)
majjed2008
18-04-12, 10:44
Хи
Ја користим Мицрософт и Апиертиум.
овде је тест за Мицрософт:
************************************************** ****** -
Покретање тест за Мицросфт Транслатион АПИ од Азуре
Пуна знак:
:/ / Сцхемас.кмлсоап.орг/вс/2009/11/свт-токен-профиле-1.0 "," екпирес_ин ":" 599 "," обим ":" хттп :/ / апи.мицрософттранслатор.цом "}
Резултат теста: и »?" ТранслатеАпиЕкцептион: Плав Маркет Плаце Преводилац Претплата повезана са акредитивима захтев има нулту баланс:. ИД = 3641.В2_Јсон.Транслате.2Е6Б75Б9 "
Тест грешка:
Веза Тиме (мс): 30,1958007812
************************************************** ** -
И донт видим тест за Апиертиум и чини се као да не ради
majjed2008
18-04-12, 10:45
Хи
Ја користим Мицрософт и Апиертиум.
овде је тест за Мицрософт:
************************************************** ****** -
Покретање тест за Мицросфт Транслатион АПИ од Азуре
Пуна знак:
:/ / Сцхемас.кмлсоап.орг/вс/2009/11/свт-токен-профиле-1.0 "," екпирес_ин ":" 599 "," обим ":" хттп :/ / апи.мицрософттранслатор.цом "}
Резултат теста: и »?" ТранслатеАпиЕкцептион: Плав Маркет Плаце Преводилац Претплата повезана са акредитивима захтев има нулту баланс:. ИД = 3641.В2_Јсон.Транслате.2Е6Б75Б9 "
Тест грешка:
Веза Тиме (мс): 30,1958007812
************************************************** ** -
И донт видим тест за Апиертиум и чини се као да не ради
majjed2008
18-04-12, 11:10
Здраво
Управо сам на уму моје 2.000.000 знакова месечно из Мицрософт финсх после 10 Минет додам утикач у Охххх, ако ће се померити на тада плаћа да ће ме коштати много.
да ли постоји идеја шта могу да урадим?
r.dziadusz
18-04-12, 22:01
Тренутно не постоји тест за Апертиум - која има строга ограничења.
možete pročitati ovaj post kako smanjiti vaš prevod zahteva: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post10411
m_jankowski
19-06-12, 21:50
Без одговора па ми је потребно да затворите овај тхреад. Ако имате још питања у вези са овим нит ћу га отворите други пут Молимо вас да напишете нови.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):