Виев Фулл Версион: Решити Преводилац не ради као што је очекивано!
Добар дан! Некако у мојој кожи пут превод није тачан. Гравитација Груба бих да знам шта тачно треба превод .... да тестирамо: итхеминг (дот) цом ради некад не, понекад ... Често можете да немате појма шта су корисници поставио. Или сам апсолутно потребан гоогле АПИ В2? Ако је тако, како тачно да примењује овај Захвалио ********** унапред! Бјрн
r.dziadusz
13-03-12, 21:24
Хи
Имајте на уму да додате ББЦоде у поруку. Такође
Ваша ****** до иТхеминг.де - јединствена (Деутсцх) - вести (хттп://итхеминг.де/?лангуаге=ен)
као видим вБЕТ радове, плесе реците ми који АПИ користите?
И тачно где (УРЛ) се нешто чини да не ради исправно.
Ако мислите да ориганал текст остаје привремено унтранслатед молимо Вас да прочитате овај пост о парцијалним превода: Цлицк (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/вбет4-троублесхоотинг/413-фак-2.хтмл # пост10969) и око унтранслатед текста ЦЛИЦК (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/вбет4-троублесхоотинг/413-фак-2.хтмл # пост10869)
Следећој АПИ сад користим: - Мицрософт Превод АПИ Апплицатион ИД (1) - Мицрософт Цомерциал Превод АПИ кључ од Азуре (2) - Мицрософт Цомерциал Превод АПИ тако Азуре тајно (3) - Апертиум Превод АПИ кључ (4) Да ли је тачно сам на 2 и 3 користе исту шифру? У Верф
r.dziadusz
16-03-12, 00:28
Преселио сам се у ову тему решавање проблема.
За твоје (2) и (3) да је потребно различите шифре, један је тајна форум твоје регистровано апи друга је твоје име. Такође Ако користите (1) и (2 +3) вБЕТ ће изабрати само прву. Да бисте користили Моцирософт од Азуре морате да оставите 'стари' Мицрософт АПИ празно
Можете ли да нам опишете проблем и даље, и дајте урл пример?
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):