СДА

Виев Фулл Версион: Решити "Вбет_ заставом" питање

krisp
29-12-09, 04:35
Молимо вас да одвојите поглед на неке везе Гооглебот је пронађено након што сам додао језику "цсс":
сајт: ввв.тхегаме-онлине.дк/цс - Гоогле претрага

вбентерприсетранслатоор_сео.пхп је већ ажуриран пре додавања језика:

if(isset($_GET['vbet_lang'])) {
if (false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], '/'.$_GET['vbet_lang'].'/')) {
$_GET['language'] = $_GET['vbet_lang'];
$_GET['force_redirect'] = true;
header("HTTP/1.1 301");
} else {
$_GET['language'] = $_GET['vbet_lang'];
$_SERVER['REQUEST_URI'] = $_GET['redirected'];
$_SERVER['HTTP_X_REWRITE_URL'] = $_SERVER['REQUEST_URI'];
}
$_SERVER['QUERY_STRING'] = str_replace('vbet_lang='.$_GET['language'].'&redirected='.$_GET['redirected'], '', $_SERVER['QUERY_STRING']);
}
if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php')) {
$_GET['language'] = $_COOKIE['vbet_language'];
$_GET['force_redirect'] = true;
}

vBET
03-01-10, 19:50
Мислим да смо нашли разлог и исправљена је. Питање је да вБЕТ је приказивање страница за особе са инвалидитетом језика, ако неко то написао из руке, заборавио да уклони сад код са Ситемап Генератор, или само инвалиди језику који је већ делимично индексиране од стране Гоогле. Дакле, у овом случају страна је генерисана, већ зато што језик је онемогућен, тако страна је генерисана у праву.

Ми смо га кориговати и биће објављен у 3.3.0 - па ако УРЛ није подржан језик у питању, онда ће се преусмерити нормално (не преведена) странице.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1