СДА

Виев Фулл Версион: Решити превод не ради

webmastersite
24-10-11, 09:51
Схватио сам странице нису преведени и идем се Гоогле АПИ-ја и додао онда то још увек не превођења. Да ли постоји нешто што сам пропустио?

r.dziadusz
24-10-11, 09:59
Хи
Може оццуре бецоусе неколико разлога, али прво ми реците тачно које АПИ користите (Гоогле АПИ-в1 / в2 Гоогле АПИ / Мицрософт АПИ-ја) и коју верзију вБЕТ сте тренутно користите

webmastersite
24-10-11, 10:02
Ја директно добити са овог линка Региструјте се за АПИ кључ - Гоогле Лоадер - Гоогле Цоде (хттп://цоде.гоогле.цом/интл/ен/апис/ајаксеарцх/кеи.хтмл) Не знам да ли његова 1 или 2 Такође, ја користим 3.4.1. али моја лиценца истекла недавно. Да ли је ово разлог?

r.dziadusz
24-10-11, 10:34
Ваша истекла лиценца је дефинитивно не Рисон. Ваш превод престати са радом бецоусе користите Гоогле Транслатион АПИ в1 који је требало да буде затворен је 1. децембра, дакле нови веома стрицтс ограничење. Молимо вас да покренете овај тест (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/троублесхоотинг/6-фак-2.хтмл # пост1728) (Олни за Гоогле Транслатион АПИ В1) и поставите овде резултате.
Али као што сам рекао да је о томе да буде затворен зато вас молимо да размотрите надоградњу вБЕТ на најновију верзију која подржава такође слободни Мицрософт Транслатион АПИ и плаћа Гоогле Транслатион АПИ В2, и ми смо једни они раде да додате нову АПИ (сада ми се тестира један од својих )

webmastersite
24-10-11, 10:50
је рекао Полазећи превод тест за Гоогле АПИ в1
Резултат теста: {"респонсеДата": нулл, "респонсеДетаилс": "Осумњичени Услови коришћења злоупотребе Молимо Вас да посетите хттп://цоде.гоогле.цом/апис/еррорс.", "РеспонсеСтатус": 403}
Тест грешка:
Веза Тиме (мс): 568,113769531

r.dziadusz
24-10-11, 16:16
То значи да су блокирани од стране Гоогле, можете да пишете на гоогле како се каже у УРЛ-у сам ти дао (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/троублесхоотинг/6-фак-2.хтмл # пост1728) и користе ови савети (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/троублесхоотинг/6-фак-2.хтмл # пост10412), али морате да запамтите да Гоогле Превођење АПИ-в1 (бесплатан) ће бити затворен у 1. децембру, тако да нема превод ће се користи овај посебан АПИ.
Али запамтите, као што сам рекао у претходном пост вБЕТ такође подржава Мицрософт Превод Апи Гоогле АПИ В2 и сада ми се тестира Апертиум Транслатион АПИ и Мицрософт имплемантинг плаћени Апи

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1