СДА

Виев Фулл Версион: искључују обичај плугинс

sergarch
07-10-11, 19:14
Поздрав,
Имам питање о томе како да онемогућите вБет за неке прилагођене додатке.

На пример: Ја имам Фацебоока друштвени плугин (Социал Плугинс - Фацебоок девелопери (хттп://девелоперс.фацебоок.цом/доцс/плугинс/)) на мојој главној страници (хттп://ввв.кпам.орг) који савршено функционише у ми дефаулт (руски) језик.
Када је превео овај плугин не ради, а ја добио ову поруку "Није могуће преузети ид за наведену страну Молимо проверите тачно хреф донет.".

Моје питање је: како да изузмете вБет да га преведе?

Користио сам "Занемари УРЛ" (хттп://ввв.фацебоок.цом/) и "Занемарује речи / реченице" (Фацебоок), опције за вБет већ, али то не ради.

Хвала.

vBET
09-10-11, 13:02
Здраво. "Игнориши УРЛ" је овде добра идеја. Можда сте тамо поставили погрешну вредност. Молим вас дајте ми тачну адресу на свом форуму на страну генерише овог додатка.

"Занемарује речи / реченице" није оно што вам је овде потребно - то ће учинити "Фацебоок" аутоматски непрозиран од нотранслате ББЦоде у новим порукама.

sergarch
27-10-11, 00:01
Здраво. "Игнориши УРЛ" је овде добра идеја. Можда сте тамо поставили погрешну вредност. Молим вас дајте ми тачну адресу на свом форуму на страну генерише овог додатка.

"Занемарује речи / реченице" није оно што вам је овде потребно - то ће учинити "Фацебоок" аутоматски непрозиран од нотранслате ББЦоде у новим порукама.
Поздрав! На мојој главној страници (Перекресток миров (хттп://ввв.кпам.орг)) можете видети на Фацебоок плугин (на десној сајту). Он позива "Ищите нас на Фацебоок" (Пронађите нас на Фацебоок-у -. ЕНГ).

vBET
28-10-11, 20:57
Здраво - ја то видим сада. Проверио сам ХТМЛ излаз и видим да плугин користи ЈаваСцрипт тамо. Дакле опција за "Занемаривање УРЛ" неће радити овде. Молимо вас да контактирате власника додатке и питајте га како скрипта препознаје УРЛ који се пошаље на Фацебоок (претпостављам да страница УРЛ послати као ид стране) и шта да се уради у случају таквог комуницирају и шта је то значило. Ми не знамо детаље о томе како плугин ради. Можда је познат проблем за плугин. Проверили смо ову поруку о грешци у Гоогле и има доста резултата за то. Дакле, то је питање које је заједничко. Молимо вас да проверите ту и наравно питајте аутора додатка. Као што видим на свом ХТМЛ излаз вБЕТ не мењају садржај скрипте (скрипта нису преведени на вБЕТ - не може бити).

sergarch
09-11-11, 18:31
Хвала!

:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations