СДА

Виев Фулл Версион: Решити Главна питања превођења

Simon Lloyd
28-09-11, 17:20
Здраво, Ја сам у потреба неких хитних помоћи, мислим да је данас да су неки од наслова нит недостаје, али ако променим језика се појављују (понекад), проверите овде хттп://ввв.тхецодецаге.цом/форумз/мицрософт- екцел-радног-функција / видећете лотсоф теме почетак имена, али тема нема наслова (и можда један или два), сада променили језик кажем грчки видећете наслове тема, промените на неки други језик и неке титуле су нестали, а неки остају ?

Мозе ли неко да помогне молим вас?

tavenger5
28-09-11, 21:38
Верујем да имам исти проблем. Он је одједном почела данас дешава.

tavenger5
28-09-11, 22:53
БТВ, када сам пребацио на Гоогле-В2 АПИ исте теме које су раније биле нису превођењем сада превођењем. Гоогле мора да мења нешто у В1 АПИ.

Упдате: изгледа да је у ствари ван. Ја ћу поново учитате страницу након пребацивање АПИ, онда ћу га поново поново за неколико минута, а подразумевани језик неће бити преведени. Ако сам прекидач поново АПИ-ја, ствари изгледа да ради за неколико минута.

r.dziadusz
29-09-11, 09:45
Хи
Линк који сте ставили у ваш пост не ради, можете ли ми показати тачно ликс где је се десило?
Сајмон Лојд: Који АПИ-ја користите?

Али прво, изгледа за ову фасциклу у вашем форуму корен: вбет_транслатион_оптионс
Ако не постоји, молимо Вас да прочитате овај чланак Вбет 3.5 реласе
нарочито:

НАПОМЕНА: постоји још један корак ажурирање је потребно:
- Додај на сервер садржај директоријума уплоад--једном од вБЕТ пакет (укључује конфигурацију за мулти подршку превод АПИ-ја)

Simon Lloyd
29-09-11, 12:43
Хи линк не ради у овом тренутку јер смо оптимизације базе података, ја сам помоћу латесет стабилно издање вБЕТ3.4.1 који сам отпремио синоћ од 3.4.0, али онда свака страница на форуму је узимао 30 секунди да отвори , па се онда жали овде сам одлучио да оптимизује базу података за сваки случај, можда ће бити потребно неколико сати још увек као наш ДБ је 11.5гб.

Simon Lloyd
29-09-11, 13:10
Недостаје нит наслова и преводи били су очигледно пре него што сам надоградити.

r.dziadusz
29-09-11, 13:54
Могли сте да надоградите форуму да најновију верзију, и омогуће и Мицрософт АПИ, али прво афер база података опимисед пробајте наш Гоогле тесту - хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/троублесхоотинг/6-фак-2.хтмл # пост1728, и сазнајте да ли је све у реду, иоу'хе писане у другим пост о Гоогле АПИ В1 границе, морам да га испита, такође можете користити наше савете да се смањи Ваше захтеве: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/ генерал-дисцуссионс/243-вбет-перформанце.хтмл

tavenger5
29-09-11, 14:00
Ево један од мојих постова не ради исправно: хттп://целлпхонефорумс.нет/ ********/ т335694-а.хтмл

м оторола се филтрира на овде - замена '*** а са м оторола (без размака)

Такође, вбет_транслатион_оптионс је отпремио на мој сервер. Ја још увек не могу да користите МС Преводилац ипак.

r.dziadusz
29-09-11, 14:05
Радим на томе, и отворите нову тему за ову ИССУ јер је ваш проблем у вези вбет 3.5 и то нит је отворен до 3.4к корисника је разлика,

Simon Lloyd
29-09-11, 14:09
Могли сте да надоградите форуму да најновију верзију, и омогуће и Мицрософт АПИ, али прво афер база података опимисед пробајте наш Гоогле тесту - хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/троублесхоотинг/6-фак-2.хтмл # пост1728, и сазнајте да ли је све у реду, иоу'хе писане у другим пост о Гоогле АПИ В1 границе, морам да га испита, такође можете користити наше савете да се смањи Ваше захтеве: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/ генерал-дисцуссионс/243-вбет-перформанце.хтмлИ 'никада ћете пресели у вб4.к као изрешетана проблема и безбедносних пропуста, они можда издат 15 закрпе у што више месеци, није добро!, имам прати све ваше оптимизацију Савети (и поставио претходни теме о томе), оптимизација бити потребно још сат времена онда ћу моћи да провере које су повезане .. итд

r.dziadusz
29-09-11, 14:24
Ја Мент најновију верзију вбет 3.к за вб3.к Вбет 3.5 реласе

Simon Lloyd
29-09-11, 14:32
Могао Али то бета и Ви тврдите ви не пружају подршку за то, и да такође није добро за мене:)

tavenger5
29-09-11, 20:21
неки више информација:

r.dziadusz
30-09-11, 13:26
Молим вас-то урадите тест за све АПИ-ја користите-хттп: / / ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/троублесхоотинг/6-фак-2.хтмл # пост1728

Simon Lloyd
30-09-11, 14:35
Ја ћу када сам завршио мој оптимизације базе података, могу само сам помоћу АПИ-В1 како сам само вБЕТ 3.4.1 инсталиран.

Simon Lloyd
01-10-11, 11:05
Молимо-урадити тест за све АПИ користите-Хттп: / / ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/троублесхоотинг/6-фак-2.хтмл # пост1728Ок сам трчала тај тест и добио ову
Полазећи превод Тест Г АПИ-В1
Резултат теста: {"респонсеДата": {"транслатедТект": "повитание"}, "респонсеДетаилс": нулл, "респонсеСтатус": 200}
Тест грешка:

Simon Lloyd
01-10-11, 19:27
Имам још питања, вбентерприсетранслатот.пхп користи све своје ЦПУ време, проверите у наставку:
Пид ************ Власник Приоритет процесора% Меморија% команде
12493 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 104 - 0,5 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
12496 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 72.0 - 0.5 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
12495 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 67.0 - 0.5 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
12492 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 42.0 - 0.6 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
12490 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 23.5 - 0.6 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
12484 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 11,7 - 0,6 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
20732 (траце) (Килл) МиСКЛ 0 - 1.8 - 6.2 / уср / сбин / МиСКЛ сервер - базног директорија = / - датадир = / вар / либ / мискл - усер = мискл - пид-филе = / вар / либ / мискл / сервер.тхецодецаге.цом.пид - прескочите-спољни-закључавање -

Имам 4 ЦПУ и то је убиство мој сајт сада када цант гет преводе!, Имам онемогућио пола превода и даље имају проблем!

Мозе ли неко да помогне?

Simon Lloyd
01-10-11, 20:27
Прешли сам да бета покушати да решим проблеме, али изгледа да нисам све преводе из Мицрософт?

Ево Мицорсофт теста:

Полазећи превод теста МС
Резултат теста: и »¿" ИнвалидОператионЕкцептион:: ИД = 3641.В2_Јсон.Транслате.365033ЦА "
Тест грешка:
Повезивање време (мс): 237,756103516

Ја сам дупло цхаецкед имам МС ИД тачно!

harleyforum.se
02-10-11, 16:05
Здраво, Ја сам у потреба неких хитних помоћи, мислим да је данас да су неки од наслова нит недостаје, али ако променим језика се појављују (понекад), проверите овде хттп: / / ввв .тхецодецаге.цом/форумз/мицрософт- екцел-радног-функције /] Мицрософт Екцел функција радног листа ћете видети лотсоф теме почетак имена, али тема нема наслова (и можда један или два), сада променили језик кажем грчки видећете наслове тема, промените на неки други језик и неке титуле су нестале и неке остају!

Имају потпуно исту ствар .. почела пре неколико дана. (Бесплатну верзију 2.4.4)

vBET
02-10-11, 22:46
Здраво, Ја сам у потреба неких хитних помоћи, мислим да је данас да су неки од наслова нит недостаје, али ако променим језика се појављују (понекад), проверите овде Мицрософт Екцел функција радног листа (хттп://ввв.тхецодецаге.цом / форумз / Мицрософт-екцел-радног-функција /) видећете лотсоф теме почетак имена, али тема нема наслова (и можда један или два), сада променили језик кажем грчки видећете наслове тема, промените на неки други језик, а неке наслови су нестале и неке остају!

Имајте на уму да Гоогле В1 стави више ограничења на коришћење АПИ-ја, јер они се припремају да се затвори. А шта сте описали изгледа дођете до ограничења. Неки наслови (садржај) није приказана јер се не могу превести. Неки су ОК, јер сте већ га кеширају. Имајте на уму да најновију верзију вБЕТ (на маркирани као бета због много промена) омогућава да користите друге АПИ превод текста - Плаћени Гоогле-В2 и даље без Мицрософта. Дакле, ово ћете моћи да решите проблем који није на вБЕТ страни него на страни превод провајдера - Гоогле-само припремају за затварање В1. Сви смо незадовољни због тога: (

Можете да проверите детаље о стварном Гоогле-превод користећи гооглетест - погледајте овде за више детаља: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/троублесхоотинг/6-фак-2.хтмл # пост1728

Simon Lloyd
02-10-11, 22:53
Хвала за одговор Мајкл, али ако даље прочитате ову тему видели бисте да сам имао више проблема са вБЕТ 3.4.1 а затим прешли на Бета, чак и са бета + Гоогле-В2 АПИ, Гоогле-В1 АПИ и Мицрософт ИД они и даље нису показали превод, ја сам ручно преведен сада неки, али ни очекивао тих превода који су били изгубљени да се поново појави када плаћају за резултате, ја сам смањио моју подршку за све језике на око половине, само 7 језика су позвао је до сада у складу са Гоогле АПИ-ја В2 статистика и за само 40 минута ја бих користи 100.000 карактера!

Simon Lloyd
02-10-11, 22:55
Као додатна информација сам поставио Гоогле АПИ-ја В2 као откривање, покушао сам Мицрософт као откривање и Гоогле АПИ-В1 али ни преведен назад нит наслова.

vBET
02-10-11, 22:57
Имам још питања, вбентерприсетранслатот.пхп користи све своје ЦПУ време, проверите у наставку:
Пид ************ Власник Приоритет процесора% Меморија% команде
12493 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 104 - 0,5 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
12496 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 72.0 - 0.5 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
12495 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 67.0 - 0.5 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
12492 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 42.0 - 0.6 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
12490 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 23.5 - 0.6 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
12484 (траце) (Килл) тхецодец 0 - 11,7 - 0,6 / уср / бин / пхп / хоме / тхецодец / публиц_хтмл / форумз / вбентерприсетранслатор_сео.пхп
20732 (траце) (Килл) МиСКЛ 0 - 1.8 - 6.2 / уср / сбин / МиСКЛ сервер - базног директорија = / - датадир = / вар / либ / мискл - усер = мискл - пид-филе = / вар / либ / мискл / сервер.тхецодецаге.цом.пид - прескочите-спољни-закључавање -

Имам 4 ЦПУ и то је убиство мој сајт сада када цант гет преводе!, Имам онемогућио пола превода и даље имају проблем!

Мозе ли неко да помогне?

Молимо Вас да користите једну нит по једном питању. За нови број можете да користите друге теме. Убрзо - своје не вбентерприсетранслатор_сео.пхп који узима цео своје ресурсе - то је цео форум, јер сваком форуму захтев иде троугхт вбентерприсетранслатор_сео.пхп која само поставља неколико варијабли за вбсео.пхп и обухвата заиста тражено. Сте поставили цео форум саобраћаја на овај фајл ваш Хтаццесс. Фајл. Тако да не постоји проблем са овом датотеком уопште - то је цео форуму потрошње. Ако више описа у овој области је потребна - отворите нову тему за то или наћи већ постојеће. Једно питање по једном тема:)

vBET
02-10-11, 23:00
Прешли сам да бета покушати да решим проблеме, али изгледа да нисам све преводе из Мицрософт?

Ево Мицорсофт теста:

Ми ћемо га проверити са највишим приоритетом и Вас обавестим о резултатима - можда Мицрософт променио АПИ ако операција не признаје. Сада је поноћ у нашој земљи, тако да ћемо почети ујутро, али Радек добија информације од мене да проверите АСАП.

vBET
02-10-11, 23:02
Имају потпуно исту ствар .. почела пре неколико дана. (Бесплатну верзију 2.4.4)

Погледајте објашњење овде:
То није вБЕТ - то је Гоогле-В1 нова ограничења - Гоогле-В1 се припрема да буде затворен. Ако вам је потребно да о њој расправљају више молимо Вас да отворите сопствени нит у бесплатну верзију секцији.

Simon Lloyd
02-10-11, 23:04
Ми ћемо га проверити са највишим приоритетом и Вас обавестим о резултатима - можда Мицрософт променио АПИ ако операција не признаје. Сада је поноћ у нашој земљи, тако да ћемо почети ујутро, али Радек добија информације од мене да то провери АСАП.Ок, ће чекати да чују од вас, ја покренули тај фајл више пута, ја ћу ам вас фајл линкове за оба Гоогле и МС на свом сајту, а можете их кликнете кад год вам се допадају:)

vBET
02-10-11, 23:07
Хвала за одговор Мајкл, али ако даље прочитате ову тему видели бисте да сам имао више проблема са вБЕТ 3.4.1 а затим прешли на Бета, чак и са бета + Гоогле-В2 АПИ, Гоогле-В1 АПИ и Мицрософт ИД они и даље нису показали превод, ја сам ручно преведен сада неки, али ни очекивао тих превода који су били изгубљени да се поново појави када плаћају за резултате, ја сам смањио моју подршку за све језике на око половине, само 7 језика су позвао је до сада у складу са Гоогле АПИ-ја В2 статистика и за само 40 минута ја бих користи 100.000 карактера!

Да сам на њему сада и сам видео да сте потврдили упдате вБЕТ 3.5.0 - хвала за подсећање:)
Ако не користите Гоогле В1 више саветује да онемогућите чистије кеш. У програму Мицрософт штанд АПИ-ја и Гоогле АПИ в2 је дозвољено да се кеш резултате докле год вам је потребно.
Такође, молимо Вас сматрају да блокирају онолико страница колико мислите да нису релевантне за превод текста - вБЕТ омогућава да подесите које странице треба занемарити за превод.
И наравно користи још увек на слободи Мицрософт АПИ-ја. Знам да сада постоји проблем - то је општи савет - ми ћемо радити да се исправи ово.

vBET
02-10-11, 23:15
Као додатна информација сам поставио Гоогле АПИ-ја В2 као откривање, покушао сам Мицрософт као откривање и Гоогле АПИ-В1 али ни преведен назад нит наслова.

Имајте на уму да откривање не преводи! То је само детектује језик и преломити поруку у ББКод ако порука на другом језику. Превод се дешава када је то потребно. Дакле, откривање опције неће променити своје понашање страна током генерација - откривање се користи само када нова порука долази.

vBET
02-10-11, 23:19
Ок, ће чекати да чују од вас, ја покренули тај фајл више пута, ја ам се можете датотеку везе за Гоогле и МС на свом сајту, а ви им приступили кликните кад год вам се допадају:)

Може бити корисно - захваљујући:) За нас је то заиста велики и непријатности које Гоогле поставља границе, али то није до нас.
И даље проблем са Мицрософт може да буде грешке, или у вези са неке промене у АПИ-ја (поруци каже да операција није у реду). Зато морамо да га провере.

Simon Lloyd
03-10-11, 00:10
Хеј требало би да будете у кревету сад:), ја сам блокирала све странице раније да ми не треба превод. Управо сада сам постављен да користи само АПИ-В2, али имају ограничено сваки дан до 100.000 карактера због трошкова.

Сам поставио кеша за чишћење на "Диссаблед", питам се да ли је онемогућен јер сте можда пропустили куцању "Диссаблед" показује у мом админцп али можда додатак трага за "инвалида"?

r.dziadusz
03-10-11, 08:03

Ево Мицорсофт теста:

Ваш превод Мицрософт АПИ ИД је тачна, ова врста грешке се појављује овде: МСДН-питање Молимо вас да прочитате га. Али, тест Гоогле изгледа добро. Такође ако ам налог приступили сам могао да траже било унутрашњи проблем

Simon Lloyd
03-10-11, 09:53
видим, али сам увек користите Гоогле поставили и коришћење АПИ в2 па бих увек ударио граница? Такође сам ггогле АПИ в2 као откривање

vBET
03-10-11, 14:01
Разумем вам да решите - нисте користите Мицрософт? Није никада није укључен, на вашем форуму? Имајте на уму да је Мицрософт имају месечни границе, тако да од вас до ваше границе морате да чекате до следећег временског периода. То није дневни лимит. Али, ако никада коришћен је Мицрософт пре него што онда не би требало да достигне ограничење. Молим вас разјасните - ви не користите сада или нисте га користити уопште.

Simon Lloyd
03-10-11, 17:07
Мајкл, Ја сам тренутно не користе Мицрософт-а, ја вБЕТ поставили да користе Гоогле Само, откривање Гоогле АПИ-ја В2, користите Гоогле АПИ-В2 пре тога сам користио В1, ради везе за Мицрософт сада производи превод али спорадично, ако сматрају да кажу да су месечне границе онда, наравно, своје границе не би требало још да се ресетује до 1. новембра.

Simon Lloyd
03-10-11, 17:09
Имам своју границу карактера за Гоогле је до 100.000 пердаи тако са мојим подешавањима изнад кад достигне тај лимит и не добијете резултате од Гоогле платио би без АПИ-ја онда почети да производи резултате?

vBET
04-10-11, 00:07
Мајкл, Ја сам тренутно не користе Мицрософт-а, ја вБЕТ поставили да користе Гоогле Само, откривање Гоогле АПИ-ја В2, користите Гоогле АПИ-В2 пре тога сам користио В1, ради везе за Мицрософт сада производи превод али спорадично, ако сматрају да кажу да су месечне границе онда, наравно, своје границе не би требало још да се ресетује до 1. новембра.

Ограничења нису на нашој страни, али на Мицрософт страни. Информације које постоји месечни лимит је преузет одавде: ИнвалидОператионЕкцептион: ИД = 3644.В2_Јсон.ТранслатеАрраи.2485281Ц
Мрав сте у праву сам направио малу грешку - потпуне информације је:

обим ограничења на бесплатно коришћење, на 4 милиона карактера месец дана и не више од 400К на сат
Тако да су, такође, по сату границе. Жао за мале дезинформације - Требало би читати пажљивије. Да ли Мицрософт има неки други границе - молим вас затраже од компаније Мицрософт. У овом тренутку ја не знам о другим ограничењима. Ако сте добили поруку о грешци форму Мицрософт онда то значи да дођете до неке од њихових граница. Молимо Вас да контактирате са Мицрософт за детаљније информације - она их је који вам даје грешку за одговарајући захтев. Не могу да их објасне. То је 3рд парти. У случају погрешан тастер поруку о грешци се разликује оно што можете једноставно да проверите.

Такође, имајте на уму да то не мора да буде 1. новембра - ми не знамо детаље о томе када нова временски период је почео. Да ли је у току календарског месеца, или је збир последњих 30 дана, или на други начин ... Стварно немам појма како Мицрософт је управљати - молимо затраже од компаније Мицрософт да ли више детаља су потребни. У сваком случају, ако је форма у последњих 30 дана онда би вам дозволити сваког дана да направе нове захтеве (ако нисте користили цео лимит у једном дану).

vBET
04-10-11, 00:09
Имам своју границу карактера за Гоогле је до 100.000 пердаи тако са мојим подешавањима изнад кад достигне тај лимит и не добијете резултате од Гоогле платио би без АПИ-ја онда почети да производи резултате?

Но у овом тренутку вБЕТ пита за превод само једног провајдера (у зависности од ваше конфигурације форуму). Ако постоји грешка у одговору не пита другог провајдера. Можете да креирате нови захтев опција за ово ако мислите да је важно.

Simon Lloyd
04-10-11, 00:59
Ок Мајкл, ја ћу почети захтев функцију, можете означити ову тему решен за мене јер више не служи у било које сврхе:)

vBET
04-10-11, 08:34
У реду, тако - означен решен :)

r.dziadusz
04-10-11, 11:43
Полазећи превод теста МС
Резултат теста: и »¿" ИнвалидОператионЕкцептион:: ИД = 3641.В2_Јсон.Транслате.365033ЦА "
Тест грешка:
Повезивање време (мс): 237,756103516

Покушао сам да истражи ову грешку више пажљиво, али је то немогуће.
Морате да затраже од компаније Мицрософт себе, јер то би такође могло бити интерни Мицрософт проблем, ако сте сигурни да нисте до своје границе:
Да би то урадили пишите емаил на: мтцонт@мицрософт.цом
Опишите свој проблем - грешка користи од теста
Пошаљите Мицрософт Превод АПИ ИД - то је углавном тако ја не могу да урадим сам
Напишите обим превода шаљу у сервис знакова или МБ / сат и слова или мб / дан

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1