Виев Фулл Версион: Решити 404 у вер 3.4.1
И надоградити на последњу вер за 3.8 и добијем ни наћи у преводима, празну страницу 404 грешке, вБСЕО фајл модификације су коректно урађено
(Линк уклоњен)
хтаццесс
# Цоммент следећи ред (додати "#" на почетку)
# Да бисте онемогућили функције мод_реврите.
# Имајте на уму: ви и даље треба да онемогућите пијук у
# ВБуллетин контролни панел да се заустави УРЛ преписе.
РевритеЕнгине Он
РевритеРуле Т ([0-9] +) / хттп://ввв.СИТЕ.цом/форумс/сховтхреад.пхп?т = $ 1 [Л, Р = 301]
РевритеРуле Т ([0-9 ]+)-([ 0-9] +) / хттп://ввв.ввв.СИТЕ.цом/форумс/сховтхреад.пхп?т = $ 1 & паге = $ 2 [Л, Р = 301 ]
РевритеРуле је ф ([0-9] +) / хттп://ввв.ввв.СИТЕ.цом/форумс/форумдисплаи.пхп?ф = $ 1 [Л, Р = 301]
# Неки сервери захтевају Ревритебасе директиву да се
# Омогућен (уклоните '#' на почетку да активирате)
# Напомена: Када је омогућена, морате укључити пут
# Да роот директоријум ББ (тј. РевритеБасе / форум /)
# РевритеБасе /
РевритеЦонд% {ХТТП_ХОСТ} ^ ввв \\ САЈТА. \\. Цом
РевритеРуле (.*) хттп://ввв.ввв.СИТЕ.цом/форумс/ $ 1 [Л, Р = 301]
# ПРАВИЛА за СЕО превод везе са вБуллетин (морају бити укључени пре свега правила вбсео.пхп)
# РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / [Л, КСА]
# РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / $ 2 [Л, КСА]
# РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_УРИ} (админцп / | модцп / | вбсео_ситемап / | црон)!
# РевритеРуле ^ ((архива /)?(.* \\ пхп (/.*)?))$ вбентерприсетранслатор_сео.пхп. [Л, КСА]
# РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-ф!
# РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-Д!
# РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ} ^! (Админцп | модцп | цлиентсцрипт | цпстилес | слике) /
# $ РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп [Л, КСА]
РевритеРуле ^ ((урллист | ситемап_) .* \\ (КСМЛ |.. Ткт) (\\ ГЗ))? $ Вбсео_ситемап / вбсео_гетситемап.пхп мапа = $ 1 [Л]
РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_УРИ} (админцп / | модцп / | црон | вбсео_ситемап)!
РевритеРуле ^ ((архива /)?(.* \\ пхп (/.*)?))$ вбсео.пхп. [Л, КСА]
РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-ф!
РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-Д!
РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ} /! (Админцп | модцп | цлиентсцрипт | цпстилес | слике) /
РевритеРуле ^(.+)$ вбсео.пхп [Л, КСА]
r.dziadusz
12-09-11, 17:23
Ваша датотека хтаццес изгледа овако:
РевритеЕнгине Он
РевритеРуле Т ([0-9] +) / хттп://ввв.СИТЕ.цом/форумс/сховтхреад.пхп?т = $ 1 [Л, Р = 301]
РевритеРуле Т ([0-9 ]+)-([ 0-9] +) / хттп://ввв.ввв.СИТЕ.цом/форумс/сховтхреад.пхп?т = $ 1 & паге = $ 2 [Л, Р = 301 ]
РевритеРуле је ф ([0-9] +) / хттп://ввв.ввв.СИТЕ.цом/форумс/форумдисплаи.пхп?ф = $ 1 [Л, Р = 301]
# РевритеБасе /
# ПРАВИЛА за СЕО превод везе са вБуллетин (морају бити укључени пре свега правила вбсео.пхп)
# РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / [Л, КСА]
# РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / $ 2 [Л, КСА]
# РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_УРИ} (админцп / | модцп / | вбсео_ситемап / | црон)!
# РевритеРуле ^ ((архива /)?(.* \\ пхп (/.*)?))$ вбентерприсетранслатор_сео.пхп. [Л, КСА]
# РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-ф!
# РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-Д!
# РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ} ^! (Админцп | модцп | цлиентсцрипт | цпстилес | слике) /
# $ РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп [Л, КСА]
РевритеРуле ^ ((урллист | ситемап_) .* \\ (КСМЛ |.. Ткт) (\\ ГЗ))? $ Вбсео_ситемап / вбсео_гетситемап.пхп мапа = $ 1 [Л]
РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ} /! (Админцп | модцп | цлиентсцрипт | цпстилес | слике) /
али погледајте за мој промене:
РевритеЕнгине Он
# РевритеБасе /
РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / форум / [Л, КСА]
РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / форум / $ 2 [Л, КСА]
РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_УРИ} (админцп / | модцп / | вбсео_ситемап / | црон)!
РевритеРуле ^ ((архива /)?(.* \\ пхп (/.*)?))$ вбентерприсетранслатор_сео.пхп. [Л, КСА]
РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ} ^! (Админцп | модцп | цлиентсцрипт | цпстилес | слике) /
РевритеРуле $ вбентерприсетранслатор_сео.пхп [Л, КСА]
Молим вас почети са променом овај фајл, ако се грешка ће се десити да нас обавестите
ок да ради, хвала, и како о вБадванцед портала у корену дир? ово ми хтаццесс. како сам мора да направи?
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine On
RewriteCond %{THE_REQUEST} \ /(.+/)?index\.php\ [NC]
RewriteRule ^(.+/)?index\.php$ http://SITE.com/$1? [R=301,L]
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.SITE\.com$
RewriteRule (.*) http://www.SITE.com/$1 [R=301,L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !forums/
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*)$ forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../&%{QUERY_STRING} [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !forums/
RewriteRule ^(.*\.php)$ forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../&%{QUERY_STRING} [L]
Упс сад сам приметио да док је превод дела на енглески УРЛ је грчка слова у њему и доеснт постане енглески: /
r.dziadusz
13-09-11, 11:20
1) Мислим да је роот правац правилно преведен, оно што изгледа да је проблем
2) Проверите да ли интеграције, као и модификације су правилно урадили. Молимо вас да прочитате још једном реадме фајл
форум је грчки тако подразумевани нит УРЛ форум/3234-τιτλος-θεματος.хтмл
када је страница преведе на енглески језик, превод ради, али постаје УРЛ
форум/ен/3234-τιτλος-θεματος.хтмл
уместо
форум/ен/3234-тхреад-титле.хтмл и исти за све остале лангс
r.dziadusz
13-09-11, 16:19
Нисам био довољно јасан, жао
и како око вБадванцед портала у корену дир? ово ми хтаццесс. како сам мора да направи?
и мој одговор је да превод на ваш рад корен страница исправно, и
Упс сад сам приметио да док је превод дела на енглески УРЛ је грчка слова у њему и доеснт постане енглески: /
Као што сам раније рекао (и овде хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/троублесхоотинг/6-фак-2.хтмл # пост3220) молимо Вас да проверите да ли је интеграција правилно направили.
Да вБСЕО фајл измене су правилно урадити
БТВ вБСЕО је баг са грчка слова у УРЛ адресама и имали фиксне питање ову измену. нисам сигуран да ли је то повезано.
од вБуллетин подршку
change this line in functions_vbseo_url.php
$text = strtolower($text);
with:
$text = (VBSEO_UTF8_SUPPORT && function_exists('mb_strtolower')) ?
mb_strtolower ($text, 'UTF-8')
: strtolower($text);
Потребна ми је подршка овде да се реши ово важно питање
r.dziadusz
15-09-11, 09:25
Лични поруку Пошаљи
Ћу само прочитати целу ствар и дати вам подршку у неколико минута.
Извини али нисам у стању да одреди шта је проблем. Ево неколико ствари које је започео и ову тему је у хаосу већ ... Отворите нову тему за свако и даље постоје питања и копију поруке одавде (само копирање, паста). Жао проблема - Раде није знао наше политике управљања - једно питање за једну нит, тако да је наша кривица, али ипак морамо да их обришете у супротном ће бити најгоре. Сада имам утисак као сваки пост је нешто друго (404, вБадванцед, грчка слова у УРЛ, вБСЕО грешку), а ја не могу одредити статус било које питање. Стварно - Не знам какву помоћ ти сада треба ...
Ову тему у наслову има 404 грешке и како ја разумем да је реши. Ако и даље имате проблем 404 напишите овде ако га не реси - молим вас потврдите. За остала питања - отворите друге теме (1 Тема по броју). Имам нови хардвер сада (имао сам преносиви рачунар судар, тако Раде је био сам на форуму последњих дана), тако да ћу моћи да вам помогне да брзо овог пута. Само немојте оно што сам тражио - отварање нових тема за свако питање, тако да ћемо моћи да га управљају и врати уколико је потребно (као сада) да целу историју проблем.
рекао сам своје решен. другу подршку сам му дао приступ на тест форуму и решио га. р.дзиадусз треба да обележен је решен. :)
Велика - хвала за потврду:) Ја сам га обележавање сада. У случају других / будућим питањима - отворите нову тему за сваки од њих:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):