СДА

Виев Фулл Версион: Решити Адсенсе и вБЕТ

vbetter
22-05-11, 16:58
Имам инсталиран у АдСенсе Шаблон: ад_навбар_белов

Моје питање је: Када кликнем на различитим заставица за превод би требало да буде мој АдСенсе огласе мења језик превише?

Проверио сам кликом на различитим заставама и форум је преведен наравно, али моје огласе остати исто, на енглеском језику (мој главни форум језику)

Како је то требало да ради?

vbetter
22-05-11, 19:14
Ок сам прочитао ово пос и покушао ова изјава, али и даље огласи Чини се да су у свим енглеском језику .. Било који идеја?

<иф цондитион="$_РЕКУЕСТ['лангуаге']">

<сцрипт типе="тект/јавасцрипт">
</ Сцрипт>
<Сцрипт типе = "тект / ЈаваСцрипт"
срц = "хттп://пагеад2.гооглесиндицатион.цом/пагеад/схов_адс.јс">
</ Сцрипт>

<елсе />

<сцрипт типе="тект/јавасцрипт">
</ Сцрипт>
<Сцрипт типе = "тект / ЈаваСцрипт"
срц = "хттп://пагеад2.гооглесиндицатион.цом/пагеад/схов_адс.јс">
</ Сцрипт>

</ Ли>

kamilkurczak
23-05-11, 20:12
здраво,

Нашао сам ове информације на форуму адсенце подршка:

You can simply place your ad code on a page in one of our supported languages. Our crawlers will recognise the language and serve targeted ads in the correct language.

ако изјава у вашем коду изгледа добро - али резултати ће бити доступни на преведена страна сада (после ако) и није превео страници (после другог).
Како ја видим - ви имате исту шифру у ова два исказа.

Гоогле би требало да преведе додаје по аутоматицли вашег сајта језик, тако да проверите подешавања адсенце.

vbetter
26-05-11, 02:41
Извини, заборавио сам да овде одговор. Неке од реклама су почели да се приказују на другим језицима, ја ћу га пратити, хвала!

kamilkurczak
26-05-11, 16:53
хвала за потврду - решени:)

vBET
26-05-11, 18:28
За АдСенсе што треба да урадите ништа - то ће се реаговати. Само да АдСенсе још неко време за њега и све би требало да буде аутоматски. У примеру овде се користи АдСенсе нормално и показује рекламе према стварним језик: једноставно-НЛП.пл Дармове форум о НЛП-а - форум о НЛП-а (хттп://ввв.форум.симпле-нлп.пл/)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1