Виев Фулл Версион: Решити Адсенсе и вБЕТ
Имам инсталиран у АдСенсе Шаблон: ад_навбар_белов
Моје питање је: Када кликнем на различитим заставица за превод би требало да буде мој АдСенсе огласе мења језик превише?
Проверио сам кликом на различитим заставама и форум је преведен наравно, али моје огласе остати исто, на енглеском језику (мој главни форум језику)
Како је то требало да ради?
Ок сам прочитао ово пос и покушао ова изјава, али и даље огласи Чини се да су у свим енглеском језику .. Било који идеја?
<иф цондитион="$_РЕКУЕСТ['лангуаге']">
<сцрипт типе="тект/јавасцрипт">
</ Сцрипт>
<Сцрипт типе = "тект / ЈаваСцрипт"
срц = "хттп://пагеад2.гооглесиндицатион.цом/пагеад/схов_адс.јс">
</ Сцрипт>
<елсе />
<сцрипт типе="тект/јавасцрипт">
</ Сцрипт>
<Сцрипт типе = "тект / ЈаваСцрипт"
срц = "хттп://пагеад2.гооглесиндицатион.цом/пагеад/схов_адс.јс">
</ Сцрипт>
</ Ли>
kamilkurczak
23-05-11, 20:12
здраво,
Нашао сам ове информације на форуму адсенце подршка:
You can simply place your ad code on a page in one of our supported languages. Our crawlers will recognise the language and serve targeted ads in the correct language.
ако изјава у вашем коду изгледа добро - али резултати ће бити доступни на преведена страна сада (после ако) и није превео страници (после другог).
Како ја видим - ви имате исту шифру у ова два исказа.
Гоогле би требало да преведе додаје по аутоматицли вашег сајта језик, тако да проверите подешавања адсенце.
Извини, заборавио сам да овде одговор. Неке од реклама су почели да се приказују на другим језицима, ја ћу га пратити, хвала!
kamilkurczak
26-05-11, 16:53
хвала за потврду - решени:)
За АдСенсе што треба да урадите ништа - то ће се реаговати. Само да АдСенсе још неко време за њега и све би требало да буде аутоматски. У примеру овде се користи АдСенсе нормално и показује рекламе према стварним језик: једноставно-НЛП.пл Дармове форум о НЛП-а - форум о НЛП-а (хттп://ввв.форум.симпле-нлп.пл/)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):