СДА

Виев Фулл Версион: Следећа услуга за интеграцију. Зоинтс локални мод странице се не преводе

basketmen
04-03-11, 12:53
Упознавање
Зоинтс локална је профил унапређење мод за вБуллетин, ово је пример зоинтс локални мод страница из једне од чланица хттп://ввв.домаин.цом/хулкхоган/

У октобру 2010 сам инсталира вбет за први пут. После вбет инсталиран, зоинтс локалне странице нису отворене у другим хттп://ввв.домаин.цом/ен/хулкхоган/ језику УРЛ

Тада сам наредио услуга за интеграцију да Зоинтс странице на рад са вбет, Михал је онај који га пробате, интеграција у то време раде, страница се отвара хттп://ввв.домаин.цом/ен/хулкхоган/, али само још није преведен

после неколико месеци са тим условом, нема проблема са тим, али је боље ако страни су не само отворен, већ преведена превише хттп://ввв.домаин.цом/ен/хулкхоган/

Ево Мицхаł часова 12-09-10, 19:20, који говоре интеграција коначно ради

Добра ново: НАПРЕДАК!
Додао сам ово правило

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/([^/]+)/?$ /index.php?z-profile=$2&language=$1 [L,QSA]

И страница са / ср / је генерисана: хттп://ввв.домаин.цом/ен/хулкхоган/

Није превео, али генерисани. Сада молимо Вас да угар упутства интеграција за плугин који не подржавају глобал_цомплете кука да га преведе. Шаљем вам линк на одговарајућу претходном чланку АМ.

Ево Мицхаł часова 13-09-10, 19:35, да сам ја рекао да проблем са другим УРЛ после интеграције, нема проблема опет након тога

ОБРАЂЕНО:)

После неколико покушати сам направио што су правила:

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(forum.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/([^/]+)/?$ /index.php?z-profile=$2&language=$1 [L,QSA]

Проверио сам то - у сваком случају, проверите такође и пишу у случају проблема.

Хаве фун:)

Мицхаł Жао ми је, само још једна мала ствар у вези форума

члан странице су генерисани хттп://ввв.домаин.цом/ен/хулкхоган/ да отвори хттп://ввв.домаин.цом/хулкхоган/ јер испод правилу, свој довољно урадио за сада хвала

али Почетна страна за други језик сада хттп://ввв.домаин.цом/ен/форум.пхп је превише преусмерен, да Почетна хттп://ввв.домаин.цом/форум.пхп подразумевани језик и не преводе

ако сам уклони изнад владавине, други језик се преводи Форум Хоме поново хттп://ввв.домаин.цом/ен/форум.пхп

тако да можда можете да додате више правило за форум.пхп форуму кући како би њено даље преведена и члан страна још увек генерисана хттп://ввв.домаин.цом/ен/хулкхоган/

ово би требало да буде лако, ја ћу послати још $ 30 за ову

Остале информације

мој дом форуму фајл је форум.пхп (хттп://ввв.домаин.цом/форум.пхп)

индек.пхп фајл је зоинтс локалним профилом фајл, али ће преусмерени на Форум Хоме фајл форум.пхп ако приступити директно (хттп://ввв.домаин.цом/индек.пхп), и да ће отварање странице члан ако су корисницко име на њему (као што је овај хттп://ввв.домаин.цом/индек.пхп?з-профиле=хулкхоган)

зоинтс локалних датотека листе и други детаљи су сендед да камилкурцзак часова, јавите ми ако је потребно друга ствар

Мислим да је слично са овом нит Користећи вБуллетин 3.6.12, имају проблем на РСС, као и Архива странице се отварају не само преведен

kamilkurczak
04-03-11, 13:39
ок Хвала на овом ларде опис. Ја ћу да проверим и реши.
Имам приступ детаље на ваш сервер тако да могу да тамо раде.
Ја ћу овде писати све резултате.

vBET
25-04-11, 20:39
Хи. Једноставно сам урадио - проверите форум и ПМ ако нађете нешто да се исправи:)

ПС.
Извините за кашњење - слажемо се да ћу га направио после мог одмора, још увек сам имао неке додатне одлагања, тако да поседујемо сте извињење за то:)

vBET
27-04-11, 21:35
Додао сам подршку за странице које сте ми послати ПМ. У случају да сте изгубили неки начин на који хтаццесс имајте на уму да сте претходна копија (пре промене) на ваш ФТП. Такође сам вам послати овде правила која чини ваш зоинтс страница се преводи (мора бити пре нормална вБЕТ правила):

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(404.php|ajax.php|announcement.php|arcade.php|attachment.php|Bible_SuperSearch_vb.php|Bible_SuperSearch_vb2.php|chatting.php|cron.php|cv_rss_feeds.php|disclaimer.php|editpost.php|ewt_talkerbot.php|external.php|extra_online_users.php|editprofile.php|editsettings.php|forum.php|global.php|gtsearch.php|h2h.php|holdsession.php|image.php|infraction.php|inlinemod.php|itsucks.php|itsuckschart.php|joinrequests.php|latest.php|login.php|misc.php|mmcheats.php|mmnamett.php|moderation.php|moderator.php|newattachment.php|newreply.php|newthread.php|online.php|payment_gateway.php|payments.php|petz.php|poll.php|post_thanks.php|postings.php|printthread.php|priv.php|privacy.php|private.php|quran.php|radioandtv.php|register.php|report.php|reputation.php|reviewrate.php|rules.php|search.php|searchprofile.php|searchpeople.php|sendmessage.php|showgroups.php|showgroups.php|showpost.php|showthread.php|subscription.php|threadrate.php|threadtopdf.php|tos.php|usercp.php|usernote.php|vbms.php|vbms_ab.php|vbms_alias.php|vbms_attachment.php|vbms_checkmail.php|vbms_compose.php|vbms_filters.php|vbms_folders.php|vbms_misc.php|vbms_new.php|vbms_options.php|vbms_read.php|vbplaza.php|vbtube.php|vbtube_action.php|vbtube_add.php|vbtube_admin.php|vbtube_browser.php|vbtube_comment.php|vbtube_favorites.php|vbtube_progress.php|vbtube_report.php|vbtube_sendfriend.php|vbtube_show.php|vbtube_upload.php|youtube_browser.php|imagehosting)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/([^/]+)/?$ /index.php?z-profile=$2&language=$1 [QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.+)/(privacy|contacts|blog|comments|blocks|editgroups|editprofile|styles|interests|links)/.*$ $3.php?z-profile=$2&language=$1 [QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} z-profile=
RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
RewriteCond %{QUERY_STRING} language=
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1