СДА

Виев Фулл Версион: Решити Грешка при отварању нових тема

atakansonmez
21-11-09, 20:06
Добијам ову грешку при отварању нових тема

Упозорење: рекуире_онце () [фунцтион.рекуире-једном]: Не могу да приступ [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_детецтион.пхп у [пут] / инцлудес / фунцтионс_невпост.пхп (400): евал () 'д цоде он лине 4

Упозорење: рекуире_онце ([пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_детецтион.пхп) [фунцтион.рекуире-једном]: фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у [пут] / инцлудес / фунцтионс_невпост.пхп (400): евал () ' д цоде он лине 4

Фатал еррор: рекуире_онце () [фунцтион.рекуире]: Фаилед опенинг рекуиред '/ хоме/нокиафор2/публиц_хтмл/инцлудес/вбентерприсетранслатор_фунцтионс_детецтион.пхп' (инцлуде_патх ='.:/ уср / либ / пхп: / уср / лоцал / либ / пхп ') ин / хоме/нокиафор2/публиц_хтмл/инцлудес/фунцтионс_невпост.пхп (400): евал ()' д цоде он лине 4

vBET
21-11-09, 21:00
Током ажурирања Да ли сте за слање нових датотека на сервер. Молим вас јелен упутства упдате и отпремите потребне датотеке на серверу.

Такође - да воле мало Буг - цитирам је Гоогле-препознају погрешном језику. Учинићу брзо издање са овом корекцијом грешака (цитати неће бити послати у току језик признање).

vBET
21-11-09, 21:58
Ја истражујем ову грешку са ЦИТАТ. Како ја видим ми смо уклањање цитати пре питати Гоогле за детекцију. У овом случају то не ради. Мислим да је разлог да се унутар улази у понуду. Ми ћемо то поправити ускоро:)

vBET
21-11-09, 23:11
У реду - проблем је био са нове линије у наводницима. Већ исправљена. Ми ћемо држати са новим издањем до неких других питања ће бити разјашњено у форми конфигурационе питања или грешке. Ипак ново издање ће се појавити за фиксирање брзо:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1