СДА

Виев Фулл Версион: Преведено РСС канале

vBET
09-10-09, 19:50
вБЕТ 3.к подржава превођење РСС канале у свим видовима. То значи за: РСС2, РСС1, РСС, КСМЛ и ЈС.

Стварање преведених РСС канал не може бити најлакши. Све што треба да урадите је да додате код језика на канал УРЛ-а. Дакле, ако моје нормалне РСС канал су УРЛ:
хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/ектернал.пхп?типе=РСС2

Онда да би се на јапанском додате само ja/ Pre spoljni.php za SEO veze, ili &language=ja Za normalne veze. Ovde imate primer za SEO link:
хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/ја/ектернал.пхп?типе=РСС2

Хајде - кликните линкове штанд. Види разлику. Играјте мало:) Промена код језика, промените тип канала (дозвољене вредности: РСС2, РСС1, РСС, КСМЛ, ЈС).

RootShell
04-11-09, 22:10
Воов:)
Вбуллетин + СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) ће бити прва веб софтвер на овом свету које подржавају мулти-Ланагуаге грешке: Д
Биће нам драго да га инсталирате што је пре.

pepito69
13-01-11, 18:37
вБЕТ 3.к подржава превођење РСС канале у свим видовима. То значи за: РСС2, РСС1, РСС, КСМЛ и ЈС.

Стварање преведених РСС канал не може бити најлакши. Све што треба да урадите је да додате код језика на канал УРЛ-а. Дакле, ако моје нормалне РСС канал су УРЛ:
<[ЦДАТА [СМФ предузећа преводилац (вБЕТ)]]> (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/ектернал.пхп?типе=РСС2)

Онда да би се на јапанском додате само ja/ Pre spoljni.php za SEO veze, ili &language=ja Za normalne veze. Ovde imate primer za SEO link:
Крстарица によって エンターフライス トランスレータ (вБЕТ) (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/ја/ектернал.пхп?типе=РСС2)

Хајде - кликните линкове штанд. Види разлику. Играјте мало:) Промена код језика, промените тип канала (дозвољене вредности: РСС2, РСС1, РСС, КСМЛ, ЈС).
Здраво, Зашто се не ради за мене? Египат форум: Путовања и историја Египта (хттп://ввв.египтофоро.цом/форумс/ен/ектернал.пхп?типе=РСС2) Египат форум: Путовања и историја Египта (хттп://ввв.египтофоро.цом/ ? блог / ектернал.пхп типе = РСС2 & језик = ср) Али моје извода раде: Форум Египат: Туризам и историја Египта (хттп://ввв.египтофоро.цом/форумс/ектернал.пхп?типе=РСС2) тханкс

kamilkurczak
14-01-11, 12:19
здраво,
Отворите нову тему са својим питањем у секцији грешака извештавања и ми ћемо га поправити.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1