СДА

Виев Фулл Версион: Решити Скупи посете са Гоогле-а 22. октобра

Valdo
08-12-10, 08:20
нико не може да објасни зашто сам имао пад посете са Гоогле дел'80% од 22. октобра? Није случајно што зависи од инсталације вбет? неко други је имао и решио овај колапс? хвала

Valdo
08-12-10, 08:20
Сајт је ово школа (хттп://сцуо.ла/)

kamilkurczak
08-12-10, 15:45
Можете ли објаснити ово питање боље?

молим вас, измените ваша лиценца и поставите УРЛ адресу на ваш форум.

Valdo
08-12-10, 16:48
је исти проблем који су други такође овде напоменути: Наша Гоогле претрага саобраћај пао 80% 21. октобра - вебмастере Помоћ (хттп://ввв.гоогле.цом/суппорт/форум/п/Вебмастерс/тхреад?тид=069е7594д507дб59) Прошле недеље драматичан пад у Гоогле СЕРПс преко ноћи - вебмастере Помоћ (хттп://ввв.гоогле.цом/суппорт/форум/п/Вебмастерс/тхреад?тид=55д47е1ц6б035фб6&хл=ен) Гоогле изгледа да су престали индексирање блогспот.цом нови пост од 20 Оцт - Вебмастер Централ Хелп (хттп://ввв.гоогле.цом/суппорт/форум/п/Вебмастерс/тхреад?тид=7908355ц3д1637е8&хл=ен) ЕТЦ.ЕТЦ

mateuszr
13-12-10, 11:27
су ови погођени сајтови користе наш производ вБЕТ?

ПС још увек нису подесили дозволу за ваш УРЛ форуму видљиви - и даље изгледа овако:

дозвола: БФ хттп://

Valdo
13-12-10, 16:50
су ови погођени сајтови користе наш производ вБЕТ?

ПС још увек нису подесили дозволу за ваш УРЛ форуму видљиви - и даље изгледа овако:
али шта то значи? Шта да радим, жао ми је? хвала

mateuszr
14-12-10, 09:13
Можете подесити ваш линк лиценцу у довнлоад .. постоји,, измени лиценца "везу, али то није питање ове теме.

Не знамо, зашто Гоогле утицало на толико страна, али то не мора ништа заједничко, да ли су ови сајтови користе наш производ или не - то је Гоогле-ов проблем и требало би директно питање за њих.
Нико изван Гоогле зна, како раде свој алгоритме знају, а ми само да сумња заснива на посматрању.

Можемо ли да вам помогне да на било који други начин?

Valdo
14-12-10, 09:19
Жао али ја и даље не разумем. Не могу да пронађем ставку

Уређивање дозвола
. Али у међувремену '

Усер ЦП
вашег форума? Или мислиш на

админ цп
моје форума? Ако не где? немају директан линк? хвала

mateuszr
16-12-10, 10:29
хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/довнлоадс

Valdo
16-12-10, 10:44
Забрањен

Немате дозволу за приступ / довнлоад на овом серверу.
Апацхе/2.2.3 (ЦентОС) Сервер ат ввв.вбентерприсетранслатор.цом Порт 80

kamilkurczak
16-12-10, 15:47
Сада би требало да буде у реду хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/довнлоадс.пхп

kamilkurczak
22-12-10, 12:17
Без одговора - решен. Ако не, напишите овде и ја ћу поново отворити ову тему. Хвала

Valdo
22-12-10, 12:24
све ок, хвала

Valdo
22-12-10, 12:26
тј, све ок за дозволу, али овај боард кажњава. може превести, јер све тагове их као дупликати из Гоогле Вебмастер Тоолс? Сада сам покушао онемогућавање значке роботс.ткт и видети да ли побољшава ... друге идеје? хвала

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1